lauantai 2. toukokuuta 2015

Huhtikuun loppuneet

Tätä menoa mun postaukset menee aina nopeasti ja ytimekkäästi asiaan, eikä väliin tule jaarittelua. Apua, mitä on tapahtumassa :D Asiaan siis:


Wella Natural Hold Hairspray

Äärettömän tympeä haisu, mutta vallan mainio työstölakka kampauksiin ja tupeeraukseen. Tämän lakan tuoksusta tulee mieleen aika noin vuosi sitten, kun laitoin paljon ystäväni Tessan hiuksia ennen viihteelle lähtöä. Varsinkin ne päänmyötäiset pikkuletit..! Tulee sellainen haikean hyvä mieli. Muistojenhaisuinen lakka siis. ^__^

Garnier Nordic Essentials puhdistusmaito

Onneksi loppui... ihan hyvä, mutta plääh. Tylsä, ihan kiva, ei erikoinen. 

Lush Sakura kylpypommi

Ah ja voih. Ihana ihana tuoksu ♥  Missä tahansa tätä säilytti, kyseinen huone alkoi hiljalleen tuoksua tältä, sellainen sitrus-jasmiini-kukkaistuoksu. Lushin kylpypommit ovat kyllä aivan parhaita - miten voi tulla pienelle ihmiselle niin hyvä mieli, kun tällaisen palleron tipauttaa ammeeseen? :')

Lush The Green Bubbleroon kylpyvaahtoviipaleet

Ihaneita! Ihan kreisi määrä vaahtoa, ja ihana tuoksu! Tämän käyttämisen jälkeen iho tuntui pehmoiselta, ilmeisesti vaahtoviipaleiden sisältämä kookosöljy ja sheavoi tekivät tehtävänsä, vaikken nyt ensimmäisenä ajatellutkaan saavani kosteutettua ihoa vaahtokylvystä ^__^


Dermosil Skincomfort kasvoseerumi

Plaa. Oli ihan hyvää, muttei spessun erikoista, eikä aiheuttanut mitään riemunkiljahduksia tai inhonväristyksiä. 

Max Factor Mastertouch Under-eye Concealer

Härregyyd, loppunut meikkituote! Oli hyvää ja kivaa, ja sopivan vaalea sävykin löytyi. Voisin ostaa uudelleenkin, varsinkin jos tämä sattuisi olemaan halvennuksessa. Tämä kasaantui jossain määrin juonteisiin pitkien koulupäivien aikana, varsinkin jos ei puuteroinut aamulla tarpeeksi tarkasti, tai ei ehtinyt korjailemaan meikkiä ollenkaan päivän aikana. Olen onnellisesti vaihtanut MACin Pro Longwear Concealeriin, by the way.


Sensationail Gel Cleanser

Ihan hyvää, mutta koen turhaksi ostaa tällaisia pikkupurnukoita, kun voin käyttää Neo Amiseptiakin tahman poistamiseen ja kynnen putsaukseen.

The Body Shop Glazed Apple käsivoide

Nää omppuasiat tuoksuvat niin hyvältä, etten ehkä kestä ♥ Mulla on vielä suihkugeeliä ja vartalovoita jäljellä, ja huulirasva kokonaan korkkaamatta... mitä mä sitten teen, kun nää loppuu!? Tämä pikkutuubi kulki mulla aina laukussa mukana, kamalan kätevää! Ne isommat TBS:n voiteethan ovat sellaisessa (alumiini?)tuubissa, joka rikkoontuu helposti laukkuolosuhteissa. Hankin jo seuraavan laukkukäsivoiteen tällaisessa samanlaisessa tuubissa, tykästyin sen verran paljon ^__^

Biotherm Aquasource voide, näyte

Levittäessä tuoksu oli aika tympeä, mutta imeytymisen jälkeen ei enää leijunut mitään huomattavia haisuja. Iholle jäi todella kosteutettu tunne illalla, ja aamullakaan nassu ei tuntunut klähmäiseltä. Ihan kivaa, muttei kyllä aiheuttanut mitään "vau, tätä lisää" -fiilistäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D