tiistai 24. helmikuuta 2015

Rimmel Provocalips

Bongasin noin kuukausi sitten Sokokselta Rimmelin uutukaisia Provocalips-huulipunia, ja päädyin lopulta ostamaan yhden, sävyssä 200 I'll Call you. Myönnän avoimesti, että ostin tämän söpön pakkauksen takia :D

Mainokset lupailevat 16 tunnin kestoa. Tässähän on ajatuksena laittaa ensin tuo pigmenttinen puna, ja levittää sen päälle väritön kiilto, joka lukitsee punan paikoilleen. Aplikaattori on sellainen tavallinen huulikiillon aplikaattori, ja sillä saa riittävän tarkkaa jälkeä ilman mitään sivellinkikkailuja.

Odotin tältä punalta ehkä hivenen liikoja, sillä olen kovin tykästynyt Rimmelin Apocalipseihin. (Jostain syystä typoon tämän aina ensi Avocalipsiksi. Oh why :D )


En tykännyt ollenkaan tämän tuntumasta huulilla, en ennen enkä jälkeen kiillon. Tahmainenmähmäinen fiilis, ja silti huulet tuntuvat rutikuivilta. Meh. Väri on kuitenkin todella pigmenttinen ja niin ihana!

Mun tarvii vielä kokeilla, toimisko tää ilman tota kakkosvaiheen kiiltoa, jos pistäs ihan normihuulikiillon päälle... Rahallinen menetys ei ollut suuri, hintaa taisi olla hurjat 9.90e Tampereen keskustan Sokoksella.

Purrrrfect.
Väri on niin nätti ja käyttis ja kaunis ja kaikkee, että en tahdo vielä luovuttaa tämän suhteen. Tosin joka kerta kiroilen muutaman tunnin kuluttua levittämisestä, että miksi ihmeessä laitoin tämän. Kuvakollaasi kertoo tarkalleen, miksi.1. 3hrs later: totally fine.

Tässä vaiheessa voi myhäillä peilin edessä kovin tyytyväisenä, hahhaa, hankinpa hyvän huulipunan!

2. Umm what?

Pitäsi juoda kahvikin pillillä, jos tämän punan haluaa pitää nättinä. Tämä kuva on otettu kahvin juomisen jälkeen. Tässä vaiheessa on teoreettisesti mahdollista tehdä korjausyrityksiä, mutta lopputulos ei ole paras mahdollinen - kauempaa näyttää yhä ihan hyvältä, mutta lähietäisyydeltä ei. Punan kuorituminen ja skököily on alkanut.

3. Eewww WTF??

Tässä vaiheessa kiroan tämän huulipunan alimpaan helvettiin. Tämä kuoriutuu pois tollasina skököinä ja rullina ja HYI. Tässä vaiheessa ei enää punan lisäys auta.

4. How I'm gonna get this shit off!?!?!

Tämän näköisenä tämä huulipuna sitten on loput siitä kuudestatoista tunnista. Ja vähän pidempäänkin. Huulien kestorajaus, anyone?

Vinkkivinkkinen: tämä lähtee öljyllä tai vedenkestävälle meikille tarkoitetulla putsarilla. Aika kovaa täytyi kyllä hinkata. Kädelle tehdyt swatchit pysyivät muuten kaksi päivää, vaikka lilluttelin käsiä vedessä töissä ja kotona ihan yhtä paljon kuin yleensäkin. Pysyvyyttä siis olisi, mutta väärässä kohdassa.


Niin kaunis puna, oikein arkikelpoinen, muttei silti yhtään huono juhlameikin seurana. Annan tälle vielä mahdollisuuden huulikiillon kanssa, ja ihan vaan värin vuoksi. Yhyy, oon pettynyt.

6 kommenttia:

 1. Ootko testannut Maxfactorin Lipfinityä? Se pysyy ainakin mulla huulilla ihan aamusta iltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo! Pitää kyllä kokeilla, näyttää olevan tosi kivoja sävyjä ^__^

   Poista
 2. Mulla ei näiden kanssa oo ollu yhtään ongelmaa pysyvyyden kanssa. Ja tuntumakaan ei oo häirinny! Just naputtelin postauksen itekin, ihan päinvastanen kun sulla :-D Mut nämä taitaa olla vähän sellasia että jakavat mielipiteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kädelle swatchattuna nää pysy kaikki niin hyvin ja nätisti, mut huulilla.. yh. Oon kokeillu kaikkee mahollista, ja lopputulos on aina sama. Yhyy. Mä oon alkanu toivoo et tää ois maanantaikappale... :'D

   Poista
 3. Enpä ole ennen nähnyt näin kuoriutuvaa huuliväriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään :'D Oispa tää maanantaikappale, oisin kädelle swatchailun perusteella tahtonut kaikki!

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D