keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Vastavärimeikki

Muutama viikko sitten tuli väri-iloiteltua oikein huolella! Halusin käyttää Isadoran sinistä geelilineria meikissä tämän meikin tapaan, mutta en halunnut tehdä samaa simppeliä tuplarajausta uudelleen. Teinkin sitten luomivakoon mattaisen oranssin häivytyksen, ja tämä miellytti omaa silmää kovin paljon ^__^


Liikkuvalla luomella on Sleekin Oh So Special -paletin vaalein sävy, Bow. Oranssi on Sleekin Ultra Mattes Brights -paletin Strike. Ripsarin väitän olevan Maybellinen Rocket Volum' Express, mutten kyllä enää ole aivan varma. Kulmissa taisi olla Lumenen kulmakynää ja Wettiksen luumuruskeaa luomiväriä. Näitä pitäs kirjottaa ylös heti, kun meikkaa. Tai ottaa muistiinpanokuvia, kuten mä yleensä teen. :D


Rajauksina Maybellinen musta geeliliner ja Isadoran 09 Aqua -geeliliner, joka on yhtä mainio koostumukseltaan kuin tuplarajauspostauksessa esittelemäni 08 Turquoise. Näitä molempia on muuten mahottomassa alennuksessa Tampereen keskustan Sokoksella - hiippailin tänään kosmetiikkalaarien ohi kaihoisasti vilkuillen. Bongasin Lumenen juttuja kolmella eurolla, ja Lancomen paletteja, ja kaikenlaisia ihania Make Up Storen luomivärejä ja ja ja.... ♥ (P.S. Äiti, en ostanut mitään!) 


Tuplarajauksen häntäpää onnistui kyllä niin hyvin, että oikein harmitti pestä illalla meikki pois :D
Oma kehu paras kehu!Oon aikasemminkin tehnyt räyheämmän oranssi-sinisen meikin, mutta luulen etten koskaan ole postannut sitä tänne? Ehkä. Mä en ainakaan itse löydä sitä täältä, joten laitetaan nyt yksi kuva siitäkin. Tykkään yhdistellä vastavärejä, niissä riittää haastetta :) Tämä kuva taitaa olla viime kesältä... häivytyksessä on kyllä parantamisen varaa. Saattoi toki olla, että mun olikin tarkotus tehä suht selvärajainen luomiväri, ei näistä mun aivoituksista ikinä tiiä! Mulla nyt on tosin joku ylihäivytettyjen meikkien kausi meneillään, eli kaikki pitäis olla supersmoothisti häivytetty näkymättömiin, ja läpälää.


Tykkäsin tästäkin oranssin ja vaaleansinisen yhdistelmästä, mutta tuo ei ehkä ole arkipäivään sopiva versio. Rajauksena on Goshia, ripsuväri oli Maybellinen sellanen punertavanvioletti purkki, you know... Luomivärit ovat samaisesta Ultra Mattes Brights -paletista, oranssi Strike ja vaaleansininen Chill. Tuo Chill on jotenkin kovin lähellä sydäntä - se pääsee piakkoin eräässä toisessakin meikissä esille :)


Ja uh, löysin puolikasvokuvankin! Joku harrasti kesällä silmämeikkien ikuistamista ilman meikkipohjan tekoa ;) Tosin tollon oli niin järkyttävän kuuma, etten tainnut puuteria kummempaa käyttää. Mutta hei: Look at that hair ♥ Tahdon sen takaisin!

2 kommenttia:

  1. Tämä on nätti, tulee kesä mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, kiitos ^__^ Talvella tulee niin herkästi tehtyä turvallisia meikkejä, että on suorastaan virkistävää käyttää kirkkaita värejä :)

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D