keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kauneusbloggaajien joulukalenteri | Luukku 13 | Helppoja joulukynsiäTänään aukeaa kauneusbloggaajien joulukalenterin luukku 13. En kestä, joulukuu on kohta puolivälissä! Asiakkaiden kynsikriisejä hoitaessa päädyin kasaamaan teille muutamat jouluisat kynsi-ideat, jotka toimivat myös niille harvakseltaan kynsiä laittaville! Kaikki allaolevat koristelut toimivat esimerkiksi yhdessä kynnessä korostuksena yksivärisien kynsien joukossa. Toki suosittelen lämmöllä poskettomia koristeluövereitä, mutta jotkut toki väittävät että vähempikin riittäisi.

Kaikki näistä toimivat sekä geeleillä, geelilakoilla ja tavallisilla kynsilakoilla. Muutaman näistä kokeilin varmuuden varalta usealla tekniikalla, jotten kirjoittele täällä mitään puppua.

Miten kauniit joulukynnet kannattaa sommitella? Mistä tietää, mikä sopii yhteen? 


Jos sulla ei satu olemaan ammattimaisen tarkka värisilmä, inspiraatiota tai harrastuneisuutta kynsikoristeluihin, ei hätää! Kaikista helpointa on lakata siististi klassiset yksiväriset kynnet, ja lisätä esimerkiksi nimettömiin muutama timantti tai glitterlakkaa. Simppeleimpiä väriyhdistelmiä ovat musta+punainen+kulta, punainen+vihreä+kulta tai esimerkiksi punainen+valkoinen+hopea, siinä ei voi mennä pieleen!

Kaikista helpoimmalla pääsee hankkimalla glitterlakan (tai ehkä kaks tai viis?) ja kuorruttamalla kynnen/kynnet sillä, tai tekemällä yksinkertaisen glitterliukuvärin. Käsinmaalaaminen on hermojaraastavaa puuhaa kokeneemmallekin laittajalle, joten myös siirtokuvien käyttöä sekä leimaamista kannattaa kokeilla, jos se tuntuu luonnistuvan tai olet kärsivällistä tyyppiä.

joulukynnet, kynnet, geelikynnet, geelilakkaus, helpot kynsikoristelut, The Queen of Glitter
Asiakkaalle tehdyt kynnet ♥

Inspiraatio lähti näistä tekemistäni geelikynsistä - asiakas toivoi joulunpunaista ja glitteriä, mutta toteutus oli minun päätettävissäni. Nimettömät tein kirkkaiksi Celina Rydénin jäisien glitterkynsien innoittamana: rakensin kynnen kirkkaalla geelillä ja upotin sisälle Elina K:n hienojakoista valkoista glitteriä ja isompia tähtihileitä. Muissa kynsissä käytin Mosaicin UPEAA Racing Red -nimistä geelimaalia, ja maalasin käsin tehdyt kuviot valkoisella geelimaalilla. Samanmoista jälkeä saa tehtyä kynsilakoilla, geelilakoilla ja akryylimaaleilla, mutta mulla oli tavan geelipurkit lähimpänä työpisteellä. Laiska mikä laiska. :DTuhersin teille muutamat tipit malliksi, ja näistä oikeastaan kaikkien värimaailma toimii keskenään todella hyvin yhteen. Pohjasävynä kaikissa kynsilakallisissa on CND Vinylux Wildfire (158) ja päällilakkana CND Vinylux Weekly Top Coat.1. Pohjana CND:n Wildfire, kuviot maalattu Gina Tricotin valkoisella lakalla sekä Essencen Nail Art -lakalla sävyssä Silver Surfer. Kaveriksi pari timsua, joista ylemmän ympäröin noilla pikkupirulaisilla, helmillä. Käsinmaalatun kuvion pohja on todella helppo: ensin tein paksun kaaren yläreunaan ja sen alle ikään kuin kyljelleen kellahtaneen kolmosen. Sitten vain sohin kaikkialle pisteitä ja hileitä, ja tein kolme tuollaista mukamashelminarua, ja avot, näyttää suunnitellulta ja monimutkaiselta!

2. Pohjana Wildfire, päällä China Glazen Love Marilyn sekä kilo päällyslakkaa.

3. Pohjana Mosaic Gel Paint Racing Red, Snow White ja Polycolorin akryylimaalit. Ensin sekotin valkoista ja kirkasta geeliä hailakammaksi versioksi, tein isohkot viivat sillä. (Välissä kovetus LED 10sek.) Sitten maalasin hailumman valkoisen alareunaan skarpin valkoisen viivan (Kovetus LED 60sek.), sen alle miksasin viivoihin vihreää ja mustaa akryylimaalia. Lisäsin haalean osan päälle valkoista glitteriä ja punaisiin osiin punaista glitteriä, joka taittaa vihreään. Lopuksi kuorrutin koko komeuden kirkkaalla geelillä. Kokeilin tämän myös kynsilakoilla, tämä versio näkyy alempana!

4. Wildfiren päällä glitterliukuvärinä Rimmel Glitter Bomb Top Coat 020 Midnight Mistletoe, osastoa ahaa mä omistan tällaisenkin. Glitteriä on kolme kerrosta: yläreunassa reilummin glitteriä kolmessa kerroksessa, alimpana vain yksi kuivahkolla sudilla laitettuna. Näin hileitä on helpompi kontrolloida ja saada kauniisti päättyvä liuku.

5. Punainen. Välillä yksinkertainen on parasta, myönnetään.


Ylläolevassa kuvassa näkyy myös kynsilakkaversio candy canesta! Tuossa on pohjana samainen Wildfire, Gina Tricotin valkoinen lakka, Color Clubin Ho-Ho-Holly (aivan taivaallisen kaunis vihreä!) ja päällä samaiset valkoiset ja punaiset glitterit. On jännä huomata kuinka kotona maalatessa viivat ovat tasaisempia ja hallitumpia kuin töissä. Tiedä sitten vaikuttaisiko työasennot tähän!


Näiden reilummin koristeltujen tippien kaveriksi sointuisi upeasti pikkupikku glitterpläjäykset enemmän tai vähemmän neutraaleissa värimaailmoissa!


Etualalla Essencen 33 Wild White Ways sekä Essencen Holo Shimmer 01 Pixie Dust. Kultainen holopläjäys on China Glazen I herd That kuorrutettuna erittäin monella kerroksella päällilakkaa. Samettisen kultainen lakka on Lumenen Gel Effect Satin 41 Kultaa taivaalla / Golden Sky. Taaimmaisena on China Glazen This is tree-mendous lakattuna Essien Licoricen päälle. Olen kulkenut reilu viikon Wildfirea kynsillä, ja täytyy kyllä antaa pisteet tämän pysyvyydestä! Kampaajana ja kynsitätinä työskennellessä kynnet ovat kovilla, enkä olisi uskonut pelkän kynsilakan pysyvän näin hyvin, vaikka toki pohjalla olevat rakennekynnet auttavat asiaa.

Tällä hetkellä itseäni himottaisi lumiteemaiset glitteröverit höystettynä käsinmaalatuilla kuvioilla (eli oikeaan käteen tulisi pelkkää glitteriä ja/tai hermoromahdus vasurilla maalatessa).

Mitäs joulukynsipläänejä teillä on? 

 

Mikäli et ehtinyt lukea, eilisen luukku löytyy Nena Sofialta, huomisen luukut Smoky Eye Candyltä ja MissArialta. ♥

*CND Vinylux-lakat on saatu blogin kautta.

5 kommenttia:

 1. Ajattelin joulukynsiin heleää vaaleanpunaista geelilakkaa ja pieniä "timanttikoristeita". :)
  tarjaronka@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Taidan mennä syvänpunasilla,tosin oishan tuota glitteriä sit kuitenki saatava johonki.. :p

  VastaaPoista
 3. Ostin parivuotta sitten Konadin jonkun joululaatan tai no en ole varma minkä merkin laatta se oli,mutta pitäis jaksaa stamppailla,mutta laiska. Ihanat on noi sun kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Leimaaminen on kyllä aina niin tuuripeliä, ettei oo tosikaan. Erityisen helposti menee pieleen, jos on jokin leimaamista ehdottomasti vaativa visio :D

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D