maanantai 14. syyskuuta 2015

Synttäriarvonta!

Hilirimpsis, nyt käynnistyy aivan ensimmäinen arvonta Siniviuhkassa. Palkintoja on kolme, ja voit osallistua jokaisen tai vain jonkin tietyn palkinnon arvontaan. Hiustuotteet on sponssannut Hius & Kauneusstudio Yours - suurkiitos Minna! ♥


1. Balmain Travel Collection 

Palkinto sisältää kolme tuotetta: suolasuihkeen, Argan Moisturizing Elixir -seerumin ja Silk Perfume -suihkeen kauniissa pussukassa. Palkinnon arvo 25e.


2. Seven Professional Beach Up! & Stay in!

Tämä Seven Professionalin suolasuihke oli aivan pakko saada arvottavaksi teillekin! Tämän lisäksi palkinto sisältää huippuhyvän hiuksiin jätettävän hoitoaineen. (Molemmat tuoksuvat niin hyvältä!!) Nämä ovat todella laadukkaita suomalaisten kehittämiä kampaamotuotteita, suosittelen lämpimästi näin muutenkin tutustumaan tähän merkkiin! Palkinnon arvo 30e.


3. AVON tuotesetti

Sisältää Metal Eyes -luomivärinelikon, Big & False Lash -ripsivärin sekä Makeup setting sprayn. Palkinnon arvo noin 40e. Palkinnon sponssaa Beauty Nemesis.

Osallistumisohjeet:

1.Sinun tulee olla julkinen lukija Bloggerin tai Bloglovinin kautta. Sivupalkista löytyy molemmat namiskat, mikäli et ole vielä liittynyt joukkoon. Jos liityt vain arvonnan takia, ja poistut lukijoista arvonnan jälkeen, tulen painajaisiisi sinua riivaamaan aivan henkilökohtaisesti.

2. Mikäli tykkäät Siniviuhkasta Facebookissa tai seuraat minua Instagramissa, saat lisäarvan (Lisää kommettiin, millä nimellä seuraat, jotta voin kyylätä varmistukseksi.).

3. Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite ja jätä minulle palautetta blogistani :)

Mikäli et halua sähköpostiosoitettasi näkyville, voit sähköposteilla osallistumisesi osoitteeseen sinny.o.92@gmail.com

Postitan vain Suomeen!

Osallistumisaikaa on perjantaihin 25.9. klo 21.00 saakka. Mikäli voittaneet eivät vastaa sähköpostiin viikossa, arvon palkinnon uudelleen. Huikin täälläkin voittajien perään. :)

Anna minulle palautetta - ruusuja ja risuja! Mikä on blogissani hyvää, huonoa, mitä kaipaat lisää? Arvostan rehellistä ja suoraa palautettta, mutta huvikseen ilkeileville toivon noroviruksen helliä tuulahduksia. :D

23 kommenttia:

  1. Ooh. Osallistun kaikkien settien arvontaan. Seurailen Bloggerissa ihan itsenäni (Sonja). Saatan varjostaa Bloglovinissakin. Seurailen myös Instassa nimellä meikkimonsteri. Pidän blogisi selkeästä ulkoasusta sekä yleisesti ottaen bloggaustyylistäsi. Kuvat on selkeät ja tarpeeksi isosti tekstiin nähden. Ei tartte tihrustella turhaan. :)

    Syksyisin terveisin,
    Yökyöpeli Sonja
    meikkimonsteri @ gmail . com

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Pakko osallistua kaikkien palkintojen arvontaan, liia hyvät palkinnot sulla. Tykkäilen sust fb ja instagramis, you know it ;D
    h.a.n.s.u@hotmail.com
    Arvostan kyl sitä kuin älyttömästi tien sun panostavan näihin blogin kuviin ja ne on kyl ihan mahtavia. Täytys itekki hommata parempi kamera.
    Kokeile joskus semmosta vähän tarkempaa tutorial tyylistä postausta jostain meikistä?
    Äkkiseltään ei tuu huonoa mieleen, postaukses on selkeitä ja laadukkaita yms ja postaat ihan hyvään tahtiin :)

    VastaaPoista
  4. Bloggerin kautta liityin lukijaksi ja fb:ssä tykkään nimellä Heli Heinonen.
    Hieno arvonta muuten, kaikki noista paketeista ottaisin riemumielellä vastaan :)
    Minä olen huono kehitysehdotuksia antamaan, mutta mun mielestä tekstisi on selkeää, kuvat hyviä ja yleisilme blogissa on siisti ja huoliteltu,
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Sulla on ihana blogi ja upeat palkinnot! Osallistun kaikkien arvontaan. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses (a) gmail.com

    VastaaPoista
  6. Bongasin sinut vastoittain tuolta kahvittelujen lomasta ja päätin klikkailla itseni seuraajaksi - eli en kovinkaan kauaa ole vielä kerennyt seurata enkä näin ollen osaa mitään kehitysehdotuksia antaa, mutta blogilistallani tulet pysymään myös arvonnan jälkeen (toi sun uhkaus oli ihan huippu - olisi itsekin omaan arvontaan pitänyt samanmoinen keksiä :D) Osallistun noista kahden ensimmäisen arvontaan :)

    VastaaPoista
  7. Osallistun kaikkien arvontaan :) minä tykkään meikkikuvista, kynsistä mutta luen kyllä kaikkia aiheita.

    charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  8. Risuja mulla ei todlelakaan ole annettavana, ruusuja vain. Sulla on ihana blogi ja meikkejä tykkään varsinkin käydä kurkkimassa. Olen kaunokainen ♥
    Seuraan sua ihan kaikissa kanavissa, täällä, bloglovinissa, facessa ja instassa. :D janetfantazya suurimmassa osassa nimenä :D
    balmain kiinnostaa kaikista eniten, mutta kaikkiin osallistun :)
    myfantazya (a) gmail.com

    VastaaPoista
  9. Seuraan Bloggerin kautta ja osallistun kaikkien arvontaan. Blogissasi tykkään hyvistä kuvista, ja kauniista silmämeikeistä :)
    kivipuuteri@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Seuraan bloggerin kautta ja myös instagramissa <3
    Sulla on tosi kauniita tuotekuvia ja silmät, silmämeikkikuvat ne vasta hyviä onkin! :)
    smykki (at) gmail.com

    Osallistun Balmain-setin arvontaan.

    VastaaPoista
  11. Bloggerin kautta liityin seuraamaan, ja ainakaan vielä ei ole risuja löytynyt :D Itse olen ihan onneton meikkailujen suhteen, mutta tykkään lukea muiden kosmetiikkakokeiluista ja uusista tuotteista yms.
    Iso ruusu tulee tuosta possuohjeesta, kuulostaa hyvältä ja takuulla menee kokeiluun! Uudet ruokaohjeet on aina tervetulleita.
    Kaikki kolme pakettia olis hyvinkin tervetulleita :)
    maisamiisa@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Itseasiassa seuraan sekä Bloggerin että Bloglovin'in kautta, ja Facessa nimellä Sari R. Eniten tykkään meikkijutuista mutta luen muutkin. Sulla on ollut jotain tosi kivoja ruokaohjeita! :)
    Osallistun kaikkiin arvontoihin.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  13. Jeeee! Luen Bloglovinin kautta pääasiallisesti, ja sää kyllä tiedät millä nimimerkeillä sua seurailen missäkin ;) <3 Sulla on kiva ote kirjoittamiseen, ja tokihan mä pärstäkuvia ja silmäkuvia tykkään eniten nähdä! :) Mulle kelpais parhaiten ygönen ja kagonen noista seteistä, kolmosen voin skipata toiselle. Jee, mukanaa! inthispartoftown(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Bloglovinin kautta seuraan ja facebookissa tykkäsin! Kaikki palkinot kävis eli osallistun kaikkiin :) Tykkään hurjasti kosmetiikka blogeista joten sunkin blogi kuuluu suosikkeihin! Aina varsinkin tuotearvostelut on mieluisia!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Upeat palkinnot. Osallistun 1. ja 2. arvontaan :)

    Liittyin lukijaksi bloggerin kautta. Tämä blogi on minulle uusi, mutta alkusilmäys näyttää hyvältä. Meikkejä ja kampauksia on aina kiva nähdä :)

    mintunhelminauha@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Vau, upea arvonta! Olen varsin uusi lukija, nyt liityin bloggerin kauttakin lukemaan ja myös instassa seuraan :) Meikit ja kampaukset kiinnostaa erityisesti!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja nimimerkillä Amelia seuraan bloggerissa ja adalmiiina instassa :)

      Poista
    2. Niin ja nimimerkillä Amelia seuraan bloggerissa ja adalmiiina instassa :)

      Poista
  17. Vau, upea arvonta! Olen varsin uusi lukija, nyt liityin bloggerin kauttakin lukemaan ja myös instassa seuraan :) Meikit ja kampaukset kiinnostaa erityisesti!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Löysin blogisi sattumalta ja liityin lukijaksesi bloggerin kautta. Mikäli onnetar suosii, niin tuon 1. palkinnon toivoisin.
    eisile11@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Osallistun jokaisen arvontaan! Minua kiinnostaisi erityisesti luonnonkosmetiikka, koska haluan välttyä liialliselta kemikaalialtistukselta. :)

    Blogger-lukijana mukana. :)
    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  20. Bloggerin kautta lukijana ja sellaiseksi jään, niin vältyn painajaisilta :D Myös fb:ssä kyttään Piia Koona. ;) Kaikki palkinnot ovat tällä kertaa sellaisia, että voittaisin mieluusti minkä vaan niistä.
    Blogissasi tykkään erityisesti silmämeikkeihin ja tuotetestailuihin liittyvistä jutuista.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Bloggerin kautta, ja ig:ssä roosawee nimimerkillä! Mukana ollaan siis(:
    Roosa.n-@hotmail.com

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D