perjantai 6. helmikuuta 2015

Tammikuun loppuneet

Jaha, taas on roskienesittelyaika! Tammikuussa tuntui loppuvan vähemmän tuotteita kuin odotin, sillä kovin moni puteli on viittä vaille lopussa, eikä lopu niin millään... Ehkä sitten tässä kuussa :D


Kuvat on räpsäisty perinteistäkin kiireisemmin, muutama minuutti ennen töihin lähtöä. Muutoin kuvaamiseen ei ole viikolla tarpeeksi valoa, tai en ole kameran kanssa kotona... Päivät ovat onneksi pidenneet, joten kaikkein mälsimmät kuvausolot ovat hiljalleen ohi. Mulla on mahoton kevätfiilis, sillä harjottelupaikkani isoista ikkunoista pääsee bongaamaan päivien valoisat hetket aitiopaikalta. Tänään paistoi aurinkokin ♥


 X-Tra Kynsilakanpoistoaine

Halpa ja hyvä ♥ Mulla on tätä vielä yksi pullo jemmassa, sitten on uusien kokeilujen aika. Leimaamistouhuihin tämä on liian öljyinen, mutta kynsinauhat eivät ole niin järkyn kuivat tätä käyttäessä.

Herbina Marja Spa kasvovesi

Tykkäsin kovasti tästä! Ostan varmasti joskus uusiksi, jos miselliveden ohelle tarvitsen kasvovettä. Nykyään pidän kyllä meikkipöydällä erikseen kasvovesipulloa meikkiputujen putsailua varten. Tämä ei kuivattanut ihoani lähes ollenkaan, vaikka on talvi. Kookosöljyn päivittäisellä käytöllä saattoi tosin olla jotain tekemistä asian kanssa... Rrrrakastan tämän tuoksua!


Lumene Arctic Aqua Moisture Booster

"Tasoittaa pintakuivuudesta johtuvia pieniä juonteita ja saa ihon tuntumaan pehmeän silkkiseltä." Käytin tätä aamuisin meikin alla, tai illalla ennen kasvovoidetta. Mulla on pintakuiva iho, ja tämä oli kovin toimiva mulla. Ostaisin kyllä uudestaan ja varmaan teenkin niin, kun joskus tulee taas tarvetta. Nyt mulla on menossa kaksi seerumia, joten koitan käyttää ne ensin loppuun.

Garnier Mineral InvisiCalm Anti-perspirant

Vaihdoin tossa jokin aika sitten sellaiseen muutaman päivän välein käytettävään dödöön. Se on jännittävä, ja toimii hyvin. Oon välillä käyttänyt tätä, kun en ole uskaltanut holvata sitä stydimpää niin usein. On todella outoa lähteä aamulla ihmisten ilmoille laittamatta dödöä. Siitä on tullut niin juurtunut tapa, etten osaisi olla ilman, vaikka mitään hajuhaittoja ei olekaan ollut :D Ko tuote on luultavasti seuraavassa Kuukauden loppuneet -postauksessa, silloin asiasta lisää.

Nämä mineraalidödöt ovat olleet ihan kivoja ja toimivia, ostan tätä sarjaa useimmiten. Ei mitään wau-efektiä, mutta toimii.

Pois heitettävä: Garnier kasvovoide

Tämä on marinoitunut kaapissa jo puoli vuotta, ja totesin, että yhteiselämämme päättyy nyt. Tämä ei sovi mun iholle, ja jättää sellaisen kerroksen, u know.. Enkä mä tahdo kerrosta, jonka päälle on vaikea meikata. Hajukin alkoi tympiä, ja purkki ja kaikki. Ää. Ei tule ikävä!


Biozell Professional Kuivasampoo

Ihan hyvä tuote, mulla on ollut tätä aiemminkin. Hintakaan ei ole paha, en tosin osaa näin päästä heittää tarkkaa euromäärää. Tästä ei ole mitään valittamista, mutta eipä tämäkään aiheuttanut riemunkiljahduksia. Nyt osaan/voin verrata vähän enemmänkin kuivasampoita keskenään, ja olen jopa löytänyt yhden, jota käyttäessä hymyilin typerästi. Vouhkausta tiedossa siis ;)


SIM DS Support Color hoitoaine

Halusin kokeilla ihan kotikäytössä Simin hiusjuttuja, ja ostin tämän värjätyille hiuksille tarkoitetun parabeenittoman hoitoaineen. Tämä lupaa sulkea hissuomuja, suojata ja siloittaa hiuksia, sekä säilyttää hiusvärin kiiltävänä ja kirkkaana pidempään. Tämä jätti hiukset kivan hoidetun tuntuisiksi, muttei ollut kuitenkaan sellainen ylihoitava eikä saanut aikaan lähmätukkaa. Hankkisin uudestaan, ellen haluaisi päästä kokeilemaan kaikenlaisia muitakin kivoja pikahoitoaineita. Sitten, kun haluan jämähtää muutamaan suosikkituotteeseen, muistan toivottavasti tämän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D