sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Makeup Product Addict -haaste

Luin muutama päivä sitten Charming Nailsin kehkeilemästä haasteesta, ja nyt oli kyllä niin mainiot kyssärit, että oli aivan pakko tarttua tähän! (Kyseinen blogi oli muuten lopullinen alkusysäys Siniviuhkalle. CN:stä on opeteltu lähes kaikki kynsijutut silloin aikanaan ^__^ )

Eden, Original, Greed, Sin

1. Luottotuotteesi silmämeikissä?

Ilman hyvää pohjustusta ei tuu kyllä mistään mitään! Tällä hetkellä suosikin paikkaa pitää Urban Decayn Primer Potion sävyssä Eden. (Tää loppuu ihan just, pitää tilata lisää, apua!) Mulla on näitä pikkuputeleita neljä erilaista, mutta Eden on kyllä ollut paras! Se peittää hyvin kaikki mähmät ja punoitukset luomilta samalla, eikä siihen tarkoitukseen tarvitse toista tuotetta.


Lasken kulmat silmämeikkiin kuuluvaksi - ilman huolliteltuja kulmia hienoinkaan silmämeikki ei näytä oikein miltään! Tällä hetkellä perusmeikkini kulmatuotteet ovat Lumenelta, tuo puuterimainen kulmaväri on aivan loistava!


Ilman ripsentaivuttimia meikistä jää uupumaan jotain... ihan kuin jättäisi ripsarin laittamatta. Meikittäkin näyttää paremmalta, kun ripset on taivutettu, silmä aukeaa ihan eri lailla. Mun omassa käytössä olevat taivuttimet on Cailap by Mariela Sarkimat, työpakissa on Duroyn ripsentaivuttimet.


2. Paras katseenvangitsija silmämeikissäsi?

Värit! Värikreiseily on ihanaa!

Paras meikki-ilo syntyy upeilla väreillä ja/tai hienoilla rajauksilla. "Perusrajaukset" eivät enää sytytä niinkään, mutta rajauksilla leikkimisellä onkin vain taivas rajana ^__^


3. Paras luksus- & paras markettimerkki?

Luksusmerkkien tuotteita mulla ei ihan kauheasti ole... Sit kun oon rikas, ostan kaikkii ihanii seletuotteita! :D Diorin viisikot taitavat olla rakkaimpia, ylläripylläri :D Pink Pompadour on i-ha-na! ♥ Mä en raaskis millään käyttää sitä, noin ihanat rusetitkin ja kaikki!


Paras markettituote on ehdottomasti Goshin Liquid Eye Linerit! Hinta on kympin hujakoilla, ja laatu sekä pysyvyys - oih! Mulla on viisi eri sävyä, ja käytän näitä aina, kun rajauksen on pysyttävä koskemattomana aamusta iltaan. Tämä nyt oli aika itsestäänselvä valinta, mutta nää on mun lempejä!

Isadora Gel Liner Waterproof 

Goshin lisäksi mun toinen ehdoton lempparimerkki on kyllä Isadora: vaikka tuotteilla onkin hintaa keskivertomarkettimerkkejä enemmän, laatu on vallan ilahduttava! Isadoran Inliner kajal sävussä 56 Blonde sekä geelilinerit ovat nyt olleet tämän kuun juttu aivan selvästi ^__^


4. Paras MAC-luomiväri?

Mun elämässä on suuri puute! En omista yhden yhtäkään MACin luomiväriä! Uskokaa tai älkää :D Asia korjaantuu epäilemättä aika pian... Tampereen MAC-pisteeltä on tullut hankittua (vasta!!) yksi huulipuna, ja se ei jää viimeiseksi.

5. Suurin pettymys?

Pigmentin puute ylipäätään missä tahansa tuotteessa, jossa sitä kuuluisi olla. En jaksatahdohalua käyttää mitään pilipalilaatua, ja vaadin ehdottomasti pigmenttisyyttä kaikilta silmämeikkituotteilta, merkistä riippumatta. Hittoako sitä ostamaan sellaista, mikä ei edes näy. Kele. Oon karsinut huonopigmenttisiä tuotteita mun kokoelmista, ja varsin onnistuneesti vieläpä! Mulla ei oo enää aikaa paskoille asioille, oli ne sitten meikkejä, ihmisiä tai leffoja.


6. Paras vinkkisi silmien meikkaamisessa?

Hyvät siveltimet. Ilman niitä ei tule mistään mitään. Kuinka paljon ärsyttääkään häivyttää raapivalla siveltimellä!

Harjoittele, kokeile, leiki! Kokeiluja ei tarvitse päästää päivänvaloon, jos ei siltä tunnu, ja aina oppii kaikenlaista uutta.

Meikkaaminen on mulle iloinen ja luovuutta pursuileva asia. Ennen oon piirtänyt ja maalannut paljon, nykyään väreillä leikkiminen on siirtynyt omille (ja välillä muidenkin) kasvoille. Tästä on hiljalleen kehkeytynyt palava intohimo - tätä mä haluan tehdä!

20 Champagne, 22 Marble, 30 Galaxy

7. Makein koostumus luomiväreissä?

Tää oli aika vaikea. Päädyin Isadoran voidemaisiin luomiväreihin, näissä on sellanen jännä lähes vaahtomainen koostumus. En oo hetkeen käyttänyt näitä, vaikka laatu on mitä loistavin! Häivytyksen kanssa tarvii vaan olla aika vikkelä ja tehokas - sitten kun tämä kuivahtaa paikalleen, ei ole enää toivoakaan häivyttelystä.


Ah, nämä värit. Galaxyssä on pinkkiä ja sinistä shimmeriä, se on niin hieno! Vaaleammat sävyt Champagne ja Marble ovat yksinäänkin kovin kauniita sävyjä, ja varsin käyttiksiä kesähelteillä :)

Nämä olivat ainoat luomivärit, jotka otin mukaan neljän päivän festarointia varten Provinssiin. Pysyvät aivan perkeleen hyvin siinä, mihin ne laittaa. Nyt tuntuu todella absurdilta ajatukselta matkustaa kolmen luomivärituubin, yhden rajaustussin, ripsarin ja meikkipuuterin kanssa. Miten silleen voi pärjätä!??

Tässä vielä kuva swatcheista ruuanlaiton, tiskivuoren, sivellinten pesun, lukuisten käsienpesujen ja hiushommien jälkeen. Nii!


8. Jotain ekstraa!

Rakas, rakas Anytime! ♥


 Kaivoin parit iänvanhan meikkijutut teiniajoilta esiin! Harmittaa, että oon heittänyt jotain aarteita pois, vaikka en näitä kyllä käytäkään. Anytimen luomivärit olivat mun meikkihamsteroinnin alku :D

Puuh, kuvittelin, että tää haaste ois helppo ja nopea tehdä. Olisin kyllä voinut jaaritella loputtomiin! ^__^

2 kommenttia:

  1. Jee tätä oli kiva lukea :D ja nuo Anytimet! Harmi kun olen heittänyt ne pois, olisi ehdottomasti pitänyt säilyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan älyttömän paljon Anytimen meikkejä, ja nää on ainoot jäljellä olevat :( Ihanan nostalgista kaivella näitä esiin! ^__^

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D