tiistai 19. toukokuuta 2015

#turkumiitti - reissu sinne ja takaisin

Lauantai 16.5. oli jännä päivä - yli viisikymmentä kauneusbloggaajaa kokoontui Turkuun Panimoravintola Koulun hulppeisiin tiloihin. (Voiko rakennukseen ihastua?) Miittiä järjestämässä oli mm. Nonnulan Jonna, joka oli nähnyt valtavan määrän vaivaa tämän päivän valmisteluun. Suurkiitokset, päivä oli aivan huippu ♥

Me lähdimme liikkeelle Tampereelta Taikan, Rosan ja Catarinan kanssa. Taikan poikaystävä-parka joutui kuskiksi. (Varsinkin paluumatka olisi ollut mitalin arvoinen, haha!) Kiitokset loistavalle matkaseuralle ^__^

Liian aikaista hymyilyyn. Kuva on anastettu Taikalta.

Olimme sen verran hyvissä ajoin Turussa, että ehdimme käydä käpälöimässä Stockan Mac-pisteen tarjontaa. En ostanut mitään, vaikka muutama akuutti himotuksen kohde mulla onkin. Muutama, hahah. Odottelen suosiollisempaa rahatilannetta.

Kosmevaihtaroinnin ja "ota tästä" -pussukoiden tonkimisen jälkeen oli aika syödä - toki roiskin ruuan kovin epäbloggaajamaisen ronskisti lautaselle, joten en ottanut kuvatodisteita. Hyi minua.


Virallisen osuuden aloitti ruotsalaisen apteekkikosmetiikkasarjan Idun Mineralsin asiantuntija Anne-Mari. Esillä oli myös reilusti tuotevalikoimaa. Oon aiemminkin hipellellyt Idunin kosmetiikkaa apteekissa, mutta hinta on toistaiseksi pitänyt mut loitolla. Idunin on tunnettu varsinkin meikkipohjistaan, ja herkkäihoisillekin sopivista tuotteistaan. Meikkipohjat ja luomivärit (sekä esteettistä sieluani hivelevät pakkaukset) jäivät sen verran kaihertamaan, että on hyvinkin mahdollista, että täällä niitä vielä nähdään. Goodie bagissa oli Idunin kynsilakka, joka pääsee epäilemättä pian kynsille.

Voi vastavalo. Argh.

Seuraavana vuorossa oli Essien asiantuntija Tarja Kuusela. Pääsimme kuulemaan kiinnostavaa esitystä Essien historiasta ja nykyhetkestä. Paikalla oli koko tilaisuuden ajan Essien kynsienlakkauspiste, jossa en kuitenkaan itse käynyt - olin edellisenä iltana lakannut sen verran glitterpitoisesti kynnet, ettei niitä olisi ihan hetkessä irroitettu.


Viimeisenä vuorossa oli huikea Warehousen Mikko Vainio, tutummin Tigimies. Hän esitteli Tigin ja Fudgen tuotteita sekä tämän kauden hiustrendejä - mm. 70-luku, glam-rock, värjätyn näköiset värit, ronskimmat leikkaukset, polkkamitta, otsatukka...  ja tekipä hän pikaisesti rennon lettikampauksenkin Fantazya-blogin Janetille. Kampauksen pohjana oli poninhäntä, kaikki muu on kiinnitetty lakalla ja raudoilla. Tämä oli ihan huippukiva lisä päivään, tuntui, että sain ammatillisessa mielessäkin todella paljon irti!


Lopuksi saimme miitin goodie bagit, ja tämä on pakko eritellä aivan omaksi postauksekseen. Joku oli punninnut tämän noin seitsemän kilon hujakoille. Huippua! Nämä bägit oli pakko ottaa autoon kaiveltaviksi matkan ajaksi, pakkohan tätä sisältöä oli päästä käpälöimään HETI. Takapenkillä oli hivenen ahdasta, hahah :D

Mittiä sponsoroi iso joukko yrityksiä, ja tuntuihan se bagin koossa. Hiphei!


Jo paikan päällä ihastunutta inahtelua huokailua aiheutti Essien kevätkokoelma ♥ Ihana, ihana, ihana!!! Uskokaa huviksenne, että tästä vaahtoan vielä pitkään.


Kotona olin myöhään illalla, erittäin väsyneenä. Olo on nuutunut edelleen, mutta miitistä jäi sellainen inspiroitunut olo ja innostus - tämä tietää näppiksen napsetta tulevalla viikolla. Vasta sunnuntaina jaksoin levitellä bägin kamat kuvattavaksi. Mittasuhteita avittaa varmaankin tieto, että mun sänky on 120cm leveä. Niin paljon kaikkea! My precious! Klonkkuunnun akuutisti tällaisten kosmemäärien keskellä. Kieriskelin myös tämän tavarapaljouden keskellä (Oli kivaa, suosittelen!), kun yritin valita muutamaa suosikkituotetta yhteen kuvaan. Ei tästä voi valita muutamaa. Postaan myöhemmin siis about kaikesta? :D

2 kommenttia:

 1. "liian aikaista hymyyn"
  Naurahdin :'D Oli kivaaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei tohon aikaan vielä kykene normaaliin kommunikointiin :'D Oli kyl ihan huippukivaa!

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D