maanantai 30. maaliskuuta 2015

Hillityt kulmakarvalookit part 2

Mistä tietää, että on vapaapäivä? Crazy eyebrows! Tämä look on kahden viikon takaa, ja niin ...mulla on taas eri värinen tukka kuin näissä kuvissa :'D Mä en saa ikinä sitä hiuspostausta tehtyä, sillä en ehdi kuvata mun hiusten muutoksia, ennen kuin teen näille taas jotain.... tosin nyt aattelin pysyä samassa värissä pidempäänkin. Ehkä.


Tein tämän meikin lähinnä kokeillakseni jälleen Water Make-Upia, mutta päädyinkin lähtemään kaupungille huitelemaan tässä lookissa. En oo ikinä saanut näin paljon kehuja meikistä ^__^ Meinasin jättää tän postaamatta, mutta kotiin käpöteltyäni oli pakko tempaista muutama kuva.


Grimasin Water Make-Up A-paletti oli siis taas käytössä: pinkki, violetti ja kirkas sininen mattasävy. En jaksa irrotella nappeja tsekatakseni numeroita, koska plaah. Tein kulmat ja huulet samoilla väreillä; huulissakin tää pysyi yllättävän hyvin, vaikka onkin vesiliukoista tavaraa. Sellainen kuiva fiilis kieltämättä jäi, mutta ei ahdistavan kuiva, kuten esimerkiksi Provocalipsissä.


Käytin tähän meikkiin Lumenen kosteuttavaa meikkivoidetta, Dark Under Eye Concealeria, silmämeikin pohjustajaa sekä irtopuuteria sävyssä 0 Kosketus (Translucent).Silmät on rajattu Sleekin Oh So Special -paletin tummanruskealla mattaluomivärillä, jonka kostutin Grimasin kasvovedellä. Ripsarina Maybellinen Rocket Volum' Express.

Hullu siivoaa, nero hallitsee kaaoksen.

Behind the scenes - tältä meikkauskeskus näytti muutama päivä järjestämisen jälkeen... sivellinpyykkiä, sivellinpyykkiä! Tänään otin kyllä urakaksi taas kerran järjestää meikit uusiksi, ja oonkin hommannut Tigeristä sellasia ihanaisia meikkitelineitä... I need moarrr.


Tässä menikin viikko edellisestä postauksesta, niin se kiire vaan kummasti yllättää, kun sopii paljon menoja yhdelle viikolle ja valitsee nukkumisen bloggaamisen sijaan. Väsy on aika kaamea, mutta eiköhän tää taas tästä. Oon tällänen kädestä suuhun -bloggaaja; mulla on korkeintaan yksi postaus ajastettuna, ja loput tehdään tässä ja nyt :)

Lauantaina kävimme Yoursin Minnan kanssa koeajamassa uuden Teatteri Staten kevään 2015 näytöksen, Lasilliset Juicea. Pakko myöntää, että olen skeptinen ylipäänsäkin musiikkiteatteriesityksiä kohtaan, ja varsinkin kun kyseessä ei ole edes lempimusiikkini... En ole varmaankaan täällä maininnut, mutta kuuntelen lähinnä metallia ja elektronista musiikkia. Olen juuri se tyyppi, joka narisee radiokanavista ja niiden soittolistoista, jos jostain syystä joutuu kuuntelemaan radiota. Ennakkoluulot juiceilua kohtaan karisivat onneksi aika äkkiä - tykkäsin tästä kovasti!  *kuvittele tähän lisää hehkutusta* Skumpalla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa :D

Esitys kesti parisen tuntia väliajan kanssa, ja se parani huomattavasti loppua kohden, jopa niin paljon, että show'n loppuminen harmitti. Yleisökin oli väliajan jälkeen paremmin mukana, tiedä sitten, oliko alkoholitarjoilulla vaikutusta asiaan. Kyseessä oli kuitenkin päivänäytös. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos minkään luokan kiinnostusta on ^__^

8 kommenttia:

  1. Hihih ihan hurjan ihanat! Tykkään ♡

    VastaaPoista
  2. nuo kulmakarat on aivan ihanat. Voi kunpa omistaisin kulmakarvat niin voisin itsekin kokeilla tuollaisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ ♥ Kyllähän tällaiset voisi piirtämälläkin tehdä! Pigmenttisiä värejä kehiin vain ^__^

      Poista
  3. Waau, mitkä kulmat!! Itse en varmaan tohtisi kaupungille lähteä ja toisekseen tokkopa tulisikaan ihan noin siistä jälkeä... Mutta on hienot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^__^ Tällaisia on piristävää kokeilla ihan kotioloissakin, vaikkei mihinkään olisi menossa. :)

      Poista
  4. No HUH! Nää on ihan mielettömän huikeet! Pakko kokeilla kanssa joku kerta tällästä liukuvärieditionia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa kiitos ^__^ Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!!

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D