maanantai 16. maaliskuuta 2015

Onks noi pisteet tatuoitu sun naamaan? -meikki

Näitä pikaisia Grimasin meikkien testailuja alkoi olla jo sen verran monta, etten viitsinyt tunkea näitä enää haalintapostauksen jatkoksi. Ja nyt kun aloin kasata tätä postausta, tajusin että näähän on jaettava vieläkin useampaan osaan, voi äly :DMun piti päästä hetimiten kokeilemaan Water Make-Upia, sillä en oo aiemmin omistanut mitään tällaista. Tein siis Sleekin Oh So Special -paletilla tuollaisen korallisen luomivärimeiningin, ja käytin rajauksessa Water Make-Up A-palettia. Pelkkä musta rajaus oli BOOOORING, joten ymppäsin mukaan helmiäisestä P-6-paletista sävyä 753.


 Ei enää niin blaah. ;) No, eihän tuokaan riittänyt, ja maalailin vähän vielä lisää...


Nyt on sotamaalaus kohdillaan ♥ Oli pakko lisätä vielä strassejakin sisänurkkaan, kun oli niin orvon näköinen ilman. Seliseli. Kerran harakka, aina harakka :D En kyllä ollut aivan tyytyväinen tähän meikkiin, ylläri, mutta olinkin vain menossa käymään tukussa, joten ei tarvinnut olla erityisen hienona, haha!

Tää meikki herätti kyllä huomiota, en oo ikinä saanu näin paljon kehuja meikistä yhden päivän aikana! Siellä tukussa noita pisteitä luultiin tatuoiduiksi :D


Huulimeikkinä on uusi suosikkiyhdistelmäni, Isadoran uusi Twist-Up Matt Lips sävyssä Naked sekä Grimasin meikkikynä 892. Sävyt ovat samankaltaiset, ja sointuvat hyvin yhteen. En ois uskonut, että viihdyn näin hyvin rusehtavassa huulimeikissä.

Grimasin meikkikynät 892 sekä 545, alimmaisena Isadoran Naked.


Kokonaisuus näytti tältä ennen kuin ryhdyin maalailemaan vähän lisää :)

Mites teillä, iskeekö eriparisilmät tai ylimääräiset lisukkeet meikissä? ^__^

4 kommenttia:

Kirjota mulle, beibi! :D