maanantai 9. maaliskuuta 2015

Helmikuun suosikit

Pistetäänpä helmikuun suosikit esille ennen kuin maaliskuu on loppusuoralla, haha :D Uusia suuria suosikkeja löytyi kovin vähän, mutta en kyllä ole kovin kauheasti shoppaillutkaan.


Seven Professional Beach Up! Shifters Spray

Suolasuihkeet ovat olleet pitkään mun luottotuotteita, joita käytän yleensä päivittäin. Mun hiuslaatu on aika silonen, joten karkeus on hankittava purkista :D Mulla on aika monta suolasuihketta kaapeissa (tai pöydillä...), ja niitä on tullut kokeiltua eri merkeiltä koulussa ja töissä.

Harjottelun aikana suosikkini vaihtui, kun pääsin kokeilemaan tätä Simin Seven Professional -sarjan Beach Up! -rakennesuihketta. Tää toimii niiiiin  hyvin, ja tuoksuu ihanalta. Beach Up! tuntuu yllättävän riittoistalta, vaikka puteli on sen 150ml. Ronski annostelutyyli ei sitten sovi tämän kanssa, kuten ei yleensäkään suolasuihkeiden kanssa - kannattaa kokeilla, t. kökkötukka :D

Oon tykännyt tän sarjan lakastakin aivan älyttömästi, se on seuraavana ostoslistalla! Seven Professional -tuotteita saa vain kampaamoista, ja Tampereella siis ainakin Hius- ja kauneusstudio Yoursista, jossa olen vielä muutaman viikon harjoittelussa.

Kiinnostaisko teitä lukea enemmänkin Seven Professionalin tuotteista? 


Isadora Inliner Kajal sävy 56 Blonde

Mun on ollut tarkoitus ostaa tämänsävyinen kynä sisärajausta varten, ja jahkailin melkein vuoden, ennen kuin vaivauduin tekemään asialle mitään. Miksi ihmeessä, kysynpähän vaan. Nyt sitten käytänkin tätä aina meikatessa, kuinka helposti voikaan saada itsensä heränneen näköiseksi aamuisin - ja näinkin pienellä tempulla! Tämä on lempi ♥


Tää pysyy ilahduttavan hyvin sisärajauksena, muttei kuitenkaan loista niin reippaasti kuin valkoinen sisärajaus. Jos meikki on muutenkin kovin luonnollinen, valkoinen sisärajaus on vähän....liikaa. Väsyneenä mun silmät on usein herkullisen punoittavat, ja tää tekee musta aika lailla ihmisen oloisen :D


CocoVi kylmäpuristettu neitsytkookosöljy

Mun oli tarkotus vinkua tänne jo aiemmin, että ihoni kunto huonontui radikaalisti muutama sitten. En oikein vieläkään tiedä, mikä tuli ja mitähäh. Yhtenä aamuna huomasin, että tuntuupa kasvojen iho karhealta. Luulen syyllisen löytyvät meikinpohjustajista, sillä ihoni alkoi kiukutella uudelleen, kun käytin pohjustajaa. Mur.

Rakas rakas kookosöljy on ollut taas mun ainoa apu. Oon lotrannut sitä ahkerasti joka ilta, ja ihon kunto parani huomattavasti. Tää on ollut kohta kaksi vuotta mun luottotuote! Oon nyt jonkin aikaa myös kuorinu ihoa tällä ja sokerilla, huuhtasen vaan sokerinmurut pois kasvoilta ja jätän öljyn hoitamaan ihoa.

Kookosöjy ei oo edes hinnalla pilattu, mun purkki maksoi muistaakseni jonkun kaheksan euroa. Ei voi muistaa, sillä tää on tosi riittoisaa, ja oon ostanu tän reilu vuosi sitten. Mä oon tän 250ml:n purkin puolivälissä menossa, ja siis lusikoin aina tätä erilliseen purkkiin, josta ronkin sitten sormin. Hygieniafriikki vauhdissa! ;)


Hurraw! -huulirasvat

Näitä on hypetetty blogeissa niin paljon, etten ole jaksanut kirjoittaa näistä erillistä postausta, mikä on kyllä kovin väärin tätä pötikkää kohtaan. Nämä ansaitsevat kaikki ylistyssanat, joita en tähän kirjoita. Holy Grail -tasoa, ehdottomasti! Entisen ituhipin sydäntä lämmittää monet ominaisuudet: eläinkokeettomuus, luonnonöljyt, jne jne... Nykyisen kosmetiikkaholistin sydäntä lämmittää tämä toimivuus! Huulille jää ihana tunne, tuoksut ovat huumaavia, kuivuus on tiessään... ♥ Tampereella näitä löytyy ainakin Ruohonjuuresta ja Sokokselta.

Det var det, melko lyhyttä ja ytimekästä. Tän viikon ajan on vielä älytön kiire kaikkialle, sitten pitäis toivottavasti helpottaa. Stressin määrä kirvoitti sen verran ajatuksia, että taidan kirjoitella tästä vielä muutaman sanan eri postaukseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D