sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tuplarajaus

Tällä viikolla olen tehnyt jokaisena työpäivänä kutakuinkin saman meikin: vihreämustan tuplarajauksen. Haahuilin maanantaina Grimas-koulutuksen jälkeen Sokoksen kosmetiikkaosastolle (hehe, hopsan) ja hipeltelin taas Isadoran geelilinereita. Vatvoin tämän vihreän linerin ostamista jo silloin, kun nämä tulivat myyntiin, enkä koskaan sitten raaskinut ostaa näitä. Nyt hintaa oli enää viitisen euroa, ja ostin sitten tämän säihkyvän vihreän lisäksi sinisen. Siniset meikit eivät ehkä ole niin mun juttu, mutta rajauksessa se olisi varmasti kovin kivan näköinen :)


Käytin tässä meikissä NYXin Be Fierce -paletin mattaisia luomivärejä nuden pohjan tekemiseen, loppuviikosta aloin käyttää Sleekin Oh So Special -palettia. Nämä kuvat ovat keskiviikolta, ja mua kyllä harmittaa, etten lauantain duuniaamuna ehtinyt ottaa kuvaa, kun tein muuten samanlaisen meikin, mutta teinkin vahvan varjon luomivakoon. Pitää tehdä sellainen sitten tuon sinisen linerinkin kanssa, niin saan tännekin esimerkin. Lauantain meikki oli ehdottomasti suosikkini tällä viikolla.

En ole muistaakseni laittanut tänne yhtään kuvaa tuplarajausmeikistä - tämä on todella helppo ja nopea tapa saada arkimeikkiin jotain vipinää vähällä vaivalla. Mulla menee ihan perusarkiaamuna tälläisen silmämeikin kanssa koko meikin tekoon 10-20 minuuttia, riippuen siitä, syönkö aamupalaa samaan aikaan... t. torkuttaja :D

Käytin siis tässä meikissä NYX Professional Makeupin luomivärien lisäksi Isadoran Gel Eyelineria sävyssä 08 Turquoise, Maybellinen mustaa Lasting Drama Gel Eyelineria ja The Rocket Volum' Express Waterproof -ripsaria. Meikkipohjana jälleen kerran Lumenen Hydra Drops Moisturizing Foundation sävy 0, puuteri sävyssä 0 ja We Care Iconin All Over Shimmer korostuspuuteri sävyssä 1 Magic Glow. Värjäsin kulmani viikko sitten, joten kulmissa on vain hitusen luumunruskeaa luomiväriä luomassa tuuheutta. En arkisin yleensä laita kulmia niin tehokkaan näköiseksi kuin voimakkaan meikin kanssa.

Nämä molemmat linerit ovat vedenkestäviä, ja pysyivätkin mainiosti myös melkosessa lumipyryssä ja vesisateessa! ^__^ Mä vallan rrrrrakastuin tähän vihreään, se on huikean hohtavanvärikäs, sellainen sähäkkä kesäväri, muttei ollenkaan huono talvellakaan! Tämä levittyi todella pehmeästi liukuen, ja rajauksen muodosta oli helppo tehdä nätin mallinen. Korkissa mukana tullut sivellin oli kyllä huono; mulla on tälläinen luumunsävyinen liner ennestään, ja luulin sitä aivan sysipaskaksi tuotteeksi, kunnes kokeilin käyttää toista sivellintä.


Oon vähän pelännyt, että aamulla kirkasvalolampun kanssa otetut kuvat olisivat jotenkin kalmaisen  kelmeitä, mutta eivät nämä olekaan niiiin jäätäviä pahan näköisiä! (Edit 6.5.2018: Kyllä ne jumalauta vaan ovat.) Pitää siis ryhtyä nousemaan sängystä ajoissa, jotta saisin välillä otettua meikkikuvia aamuisinkin, enkä vain viikonloppuisin...Oon haaveillut ring lightin hankkimisesta meikkien kuvailua varten, mutta sellainen ei taida mahtua tähän kämppään... :D

2 kommenttia:

  1. Mooi! piti vaan kommentoida, että tää on ihan loistoblogi :) ihan kun oisin ite tän tehny, hahah. Viimeistään tuossa nachopaistos-postauksessa, jossa näin sen sun lasisen padan, aloin jo pelkäämään, että päivittelenkö mä tietämättäni blogia :D Sellasia patoja en ole nähny ikinä kellään muulla!

    Keep up the gooooood work :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo kiitos ♥ Tällasista kommenteista tulee niin hyvä mieli ^__^

      Ja kyseinen lasipata on porukoiden, omassa keittiössä kuvailu on vähän...hankalaa :D Ehkä tää tarkottaa, että mä joskus perin sen padan ja sit ollaan aivan samiksia :D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D