tiistai 29. joulukuuta 2015

Hei beibe haluuks lainaa mun aftersheivii?

After shave meikinpohjustajaksi? Siis mitä ihmettä kosmemaailma? Mutta jos NikkieTutorials käyttää sitä, eihän se voi ihan kammottavan huono idea olla... Lopulta löysin itseni parta-asiain hyllyn äärestä ostamassa itselleni Nivean After Shave Balmia. Kosmetiikkahörhöilyn absurdeja hetkiä parhaimmillaan!

Edit. Kyseinen purkki on näemmä myös tänään Jaclyn Hillin lemppareissa. :D


Toimiiko se?

Toimii -  enkä tiedä miksi. (En ole varma, uskonko sitä You Tube -tähtien toistelemaa glyseroliselitystä - samalla logiikalla kosteusvoidekin olisi meikinpohjustaja, mikäli siinä on glyserolia...) Mun herkkisiho ei vastoin kaikkia odotuksia reagoinutkaan tähän mitenkään, vaikka tämä on aika tehokkaan tuoksuistakin. Olin henkisesti valmistautunut ihottumaan, kuumotukseen ja kutinaan, mutta mitään traagista ei tapahtunutkaan! 

Noin seitsemän euron puteli on huomattavasti huokeampi vaihtoehto kuin "oikeat" meikinpohjustajat, sillä arkikäytössä ei nyt ehkä välttämättä tarvitse olla sitä hienointa ja kalleinta versiota. (Tosin mulla nimenomaan on, heheh, mutta jos nyt kuitenkin ajatellaan sellaista kosmetiikan keskivertokuluttajaa.) Vastoin ennakkoluulojani tuotteen tuoksu ei jääkään leijaileman kasvoille, ja viimeistään meikkivoide peittää kaikki miehiset tuoksahdukset. Laitoin oikein kaverini nuuskaisemaan naamaani, etteivät kasvoni tuoksahda mitenkään epätavalliselle. 

Tämä ilmeisesti toimii parhaiten rasvaisemmalla iholla kuin minun pintakuivalla kiukkuperse-käärmeennahka-aavikko-hiekkapaperi-mikälie ihollani. Pientä ihokriisiä on muutenkin ilmassa, kun lääkevaihdosten sivuoireena on ollut kaikkea mahdollista ihon salamannopeasta muutoksesta rasvaisen meganäppyvaiheen kautta rutikuivaan mikääneiauta-osastoon.

Jääkö se käyttöön?

No, tuossa pöydällä se notkuu edelleen. Pyyhkäisin pienen pölykerroksen korkin päältä, kun ryhdyin kirjoittamaan postausta loppuun. Ostin tämän after shaven joskus alkusyksystä, ja olen hillonnut tätä postaustakin varsin pitkään. Tätä tulee käytettyä aika harvoin, ehkä kerran-pari kuukaudessa, joten suosikkititteliä tämä ei todellakaan saa. Tuote itsessään ei herätä mitään intohimoja, eikä miesten tuotelinjalta bongattu uusi tuote ole mulle niin sydämen asia, että jaksaisin sitä pahemmin tuulettaa. Lyhyesti sanottuna Nivean After Shave Balm toimii pohjustajana, mutta ei ole mitenkään maailmaamullistava tapaus. Jos joskun saan tämän putelin loppuun, en tule ostamaan itselleni uutta. Peksin after shavea saatan hyvinkin lainailla jatkossakin, mikäli kierroksessa on jotain mielenkiintoista.

Oisittepa nähneet Peksin ilmeen, kun kysyin, haluisko se lainata mun After Shavea parranajon jälkeen :D

6 kommenttia:

 1. Mäkin katsoin ton Nikkien videon joskus ja kävin heti källimässä miehen after shaven itselleni. Kerran kokeilin eikä sillä ollut mielestäni mitään vaikutusta (niin kuin ei yhdelläkään pohjustajalla), joten tuolla se makoilee vessan kaapissa. Mieskään ei ole kaipaillut pulloaan takaisin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silti on aika jännä, kuinka monet hehkuttaa tätä ihan into piukeena.. mä en myöskään huomannut mitään erikoista, saati sitten niin mahtavia ominaisuuksia, että tämä olisi vouhkaamisen arvoista.

   Poista
 2. Johonkin toiseen samanlaiseen ja erikoiseen primervinkkiin olen törmännyt joskus. Se oli joku laksatiivilääke tai jotain :D

  VastaaPoista
 3. After shave meikinpohjustusaineena on jotenkin niin awkward, että en uskalla kokeilla. Ja en pystyis pistään kasvoille mitään miehentuoksuista xD Varsinkaan, kun sillä ei mitään supermahtavia tuloksia saa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei onneks tuoksunu ihan överisti mieheltä :D monen ei-niin-kuivaihoisen oon kuullu tykkäävän tosi paljon, joten varmasti aika paljon on omasta ihotyypistä kiinni.

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D