tiistai 9. joulukuuta 2014

Lisää joulukalenterihöpinää

Nyt tulee kyllä harvasanainen postaus, mutta tässäpä nämä viime päivien Ciatén joulukalenterilakat ovat. Viidennestä luukusta tuli Sloaney, Sweetie -niminen tikkuglitterlakka. Epäilyttää kyllä, en oo ikinä syttynyt millekään säärikarvalakoille... tää on kyllä niin ihanan värinen, että on testattava, ennen kuin tuomitsen lopullisesti.


6.12.  luukusta paljastui Runway Ribbon, joka olikin irtoglitteriä. Pitääkö mun oikeesti ruveta sotkemaan näilläkin, apua :D Tässä luukussa oli taas viisaita sanoja - itse asiassa luukkuja avatessani vilkaisen nopeasti lakan värin, ja ennen hipelöintiä on päästävä lukemaan tekstit ^__^


7. päivän luukusta sain Velvet Tuxedon, tälläistä metallista mustanharmaata mulla ei ole ollenkaan! (Miten on mahdollista?) 



8.12. luukusta paljastui Big Yellow Taxi. Tälläistäkään lakkaa mulla ei entuudestaan ole, jee! ^__^


Tänään oli taas irtoglitterin vuoro, tällä kertaa violetinpinkkiä Prima Ballerinaa. Tämä on todella jännän näköistä, kunnon holomeininki! Toivottavasti näitä irtoglittereitä ei ihan kauheasti enempää tule, aavistelen niiden käytön olevan lievästi hermoja kiristävää.


Luukkukuvissa pääsee ihan varkain esille myös Essien Jiggle Hi Jiggle Low, jota tosin on kuvassa vain yksi kerros. Kävimme luokkani kanssa tänään hieronnassa Carl Wilhelm Akatemiassa (tulee varmasti mentyä uudelleenkin!), minkä jälkeen kävimme rivakkaan tahtiin tukussa, ja ehdin juuri ja juuri suht valoisaan aikaan kotiin kuvaamaan tämän postauksen juttuja... Voi olla, että seuraavat kuvat ehtii ottamaan vasta viikomloppuna. Räyh. Jos aikaa on riittävästi, pistän ehostuskurssin kotitehtävän kuvasaldoa tännekin. Kerrankin tuli todella onnistunut meikki, jee! ^__^


Ja koska tämä on ikioma marinakanavani, vingun tännekin: yhy yhy mun kynsi melkein katkesi. Eipä siinä mitään järkkyä ole, se vain katkesi kynsipedin kohdalta. Siinä vaiheessa olin siis koirapuistossa, enkä aluksi uskaltanut edes ottaa hanskaa pois - sattu sen verran, että tiedossa oli isompikin haaveri. En voi olla laittamatta kuvaa, hähhähää! Hyi ja au. Enjoy :)))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D