lauantai 6. joulukuuta 2014

Ciaté Fairy Whisper

Kuvaspämmäys alkakoon. Lakkasin murulta saadulla Ciatén Fairy Whisperillä maanantaina, ja lakka on itse asiassa edelleen kynsillä. Kärkikulumaa on ihan vähän, muuten lakka on edelleen mainion näköinen :o Koko viikon olen kuitenkin tiskannut normaalisti, ja koulussa on tullut oikeastaan päivittäin läträttyä vedellä. Eilenkin oli asiakaspalvelupäivä, eikä tullut yhtäkään lohkeamaa!
Kynsillä on kaksi kerrosta Fairy Whisperiä, ja 2-3 kerrosta päällyslakkaa. Vasemman käden etu- ja keskisormessa on kerros Essien Jiggle Hi Jiggle Low'ta (tästä lisää myöhemmin) ja kerros Fairy Whisperiä. En halunnut koristella tätä lakkausta mitenkään, tämä on ihan itsekseen vallan riittävä ^__^ Aika harvassa on tälläiset lakat, jotka eivät aiheuta akuuttia koristeluntarvetta eivätkä nakukynsioloa :D

Sisävalaistuksessa


Fairy Whisper on todella karheapintainen, kahden päällyslakkakerroksen jälkeen se tuntuu samalta kuin esimerkiksi OPIn tekstuurilakat.

Tää on melkein liian ihana :D

fairy whisper

Fairy Whisper on hurjan kaunis, ja eri valaistuksissa aivan eri näköinen. Onnistuin jopa taltioimaan muutaman kuvan auringonvalossa! Wat is dis?

Aurinko!

Loppuun vielä vinkkivinkkinen: ihanan Fanin blogissa on meneillään arvonta. Onnea 500 lukijan johdosta ^__^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D