torstai 10. marraskuuta 2016

Naamapäivä | Appivanhemmillavierailumeikki

Tiedättehän te sen hetken, kun aikomuksena on laittaa vain vähän meikkivoidetta ja ripsaria, ja sitten koko homma lipeää käsistä? No, mulla sitä käy yhtenään.. yllättäen.

Tällä kertaa kolmen viikon flunssailu oli vienyt energiaa siihen malliin, että päätin pitää ainaisen pummilookkini myös Peksin vanhempien luokse lähdettäessä. Niin vissiin. Peksi pakotti mut kerrankin laittautumaan ajoissa valmiiksi, ettei olla (mukamas taas) aikataulusta jäljessä. Sit lähti vähän pakkelointi lapasesta, kun pitikin saada häivähdys violettia ja ripset ja ja ja....


Päiväkelpoinen sotamaalaus, check! Tässäkin tapauksessa on pakko sanoa, että aika usein siinä "luonnollisen kauniissa" meikkilookissa on perkeleesti enemmän pakkelia kuin sellaisessa paheksuntaaherättävän voimakkaassa meikissä.

Tartuin pitkästä aikaa Dr Hauschkan LE-luomiväripalettiin, siihen ruusuntuoksuiseen. (Sitä päivää odotellessa, kun osaan kirjoittaa tuon kerralla oikein.) En ymmärrä miten oon lykännyt tuon luomivärilaatikkoon, kun kerran tykkään tosta niin paljon! Kat Von D:n Shade+Light Eye Contour Paletten saapuminen tähän talouteen sysäsi kyllä kaikki neutraalit luomivärit tieltään, pakko myöntää. Mutta se ei tuoksu ruusulle.


Kun meikki lähti noin muuten laukalle, päätin kokeilla messuilta ostamiani Ardellin Baby Whispies -ripsiä, ne kun olivat vähän hillitymmät kuin mun yleisimmät valinnat. Täytyy kyllä antaa tsiljoona pistettä näille, nää tuuheuttaa kivasti, mutta sopii mainiosti arkeen. Tai juhlaan, ehkä sellaisilla mua hillitymmin meikkaavilla :D

Käytetyt tuotteet:

Lumene BB-voide Light
MAC ProLongwear Concealer NC15 (myös silmämeikin pohjustamiseen)
Mehron Celebré Pro Mineral Powder Translucent
Mary-Lou Manizer Highlighter
Isadora Inliner Kajal Blonde

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Ebony
L'Oréal Brow Artist Plumper Medium/Dark

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette*
Wet'n'Wild luomivärinappi Kitten
Kat Von D Tattoo liner sävyssä Trooper

NYX Doll Eye Mascara
L'Oréal Féline Mascara (alaripsiin)*
Ardell Baby Whispies irtoripset
Duo Eyelash Adhesive

Essence Plum Cake Lipliner
Max Factor Glistening Dew -huulikiilto

* Tuote saatu blogin kautta.


Tykkäätteks mun ylikasvaneesta ex-undercutista? :D

Tämä kipeänä oleminen sais pikkuhiljaa riittää, sillä tekemättömät hommat kasautuvat aivan ennätysvauhtia. Ihmekös tuo, kun aamulla menee kolmisen tuntia ennen kuin on saanut niistettyä kaiken ylimääräsen pihalle. Olen tosin lähinnä katsonut uudelleen noin neljä tuotantokautta RuPaul's Drag Racea, neulonut sukkia ja juonut heikompia järkyttävän määrän teetä... puhumattakaan siitä hunajapurkista, joka on mystisesti tyhjentynyt siinä sivussa.

Toki on suotavaa sinnitellä mahdollisimman pitkään, ennen kuin vaivautuu lääkärin pakeille, muistakaa se. Kurjuuden maksimointi on elämän peruspilari - alle kuukauden flunssahan on vielä amatöörien touhua, saanen muistuttaa. :D

Tällä hetkellä mulla on tukkajuttujen parissa aivan hervoton kiire, koska kaikki näytöthän on hyvä haalia yhteen kasaan kaikkien teoriakokeiden ja muiden palautettavien töiden yhteyteen. Tosin lupasin itselleni palkinnoksi uuden tatuoinnin, että pakkohan se on nyt pusertaa koulu valmiiksi, haha!

Mitäs teille kuuluu? ♥ 

1 kommentti:

  1. Miten kauniit värit tossa paletissa, mä oon ihan unohtanut koko paletin! Pakko kaivaa se meikkilaatikosta! ♡

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D