perjantai 25. marraskuuta 2016

Lushin joulu

Muiden somekanavien kautta mua seuraavat tietävätkin, että piipahdin jonkin aikaa sitten Lushin bloggaajatapahtumassa. Aiheena olivat tietenkin joulukauden uudet tuotteet, ja olinkin aivan pähkinöinä kun pääsin taas paikan päälle! (Tämä tosin oli taloudellisesti hyvin harkitsematon liike... Lushilta ei vain voi poistua ostamatta mitään.)

Ainoa kuva yläkerrasta oli näemmä otettu puhelimella. Oh well.

Ennen alakertaan hipsimistä käpälöimme myyntiin tulleet halloween-tuotteet, joista ostin lopulta mm. Fireside-saippuan (yllä olevassa kuvassa vasemmalla ylhäällä). Siinä on aika jouluisensavuinen tuoksu, tykkään! ♥


Alakerrassa pääsimme ensin käpälöimään (ja kuvaamaan, daa) joulun kausituotteita. Pöydille oli koottu toinen toistaan ihanampia värikkäitä suihkutuotteita, kylpypommeja ja muita kauden ihanuuksia. Ylläolevan kuvan vaaleanpunaisenkimaltava Magic Wand oli mun suosikki jo viime talvena, ja se tuoksuu ihan Snow Fairylta!! Tällä siis saa ihan hillittömän vaahtokylvyn, ra-kas-tan! Tämä riittää useisiin vaahtokylpyihin, mutta mä kieltämättä käytin tätä aika ahneesti. More is more ja silleen.


Lopulta meidät saatiin istumaan paikoilleen, ja pääsimme kokeilemaan kauden kylpypommeja noissa yllä näkyvissä vadeissa. Oli ihan parasta päästä testailemaan noita kaikkia!

Jos mä jotain tuoteryhmää rakastan, niin kylpypommeja. En tajua miten sellaisesta voi tulla niin hillittömän onnelliseksi. Vaikka oonhan mä kieltämättä vähän pimee tapaus, että ehkä kylpypommionnellisuus menee siinä ohessa?


Lisäksi meillä oli hipelöitävänä muutamia tuotepalasia (tuoreputsari Bûche de Noël, kuorintapala Salt and Peppermint Bark, vaaleanpunainen Snow Fairy Body Conditioner, sininen vartalohoitsikka Christingle sekä violetti kosteusvoide Sleepy), joita saimme klähmiä ja kokeilla kylpypommien ihastelun jälkeen. Muutamilla markettimerkeillä on ollut näitä "vartalohoitsikoita" aikaisemminkin, mutta nyt vihdoin on saatavilla Lushin versiot! Ja hei, kaikki Snow Fairyn tuoksuiset asiat tänne hetinyt! ♥

Otin illan aikana noin tuhatmiljoona kuvaa, ja en todellakaan kyennyt muokkailemaan kaikkia tänne laitettavaksi. Kyllä mä kevyen kuvaspämmin sain aikaiseksi, joten nauttikaapa tästä!


Siis kattokaa näitä kuplia ja värejä ja ja ja ♥ Yllä Northern Lights, alapuolella oletettavasti Never Mind The Ballistics. Kai. Keskityin lähinnä kuvaamiseen ja näpelöintiin. :D


Elf on the Self, creepy af :DOstin kuvassa keskimmäisenä näkyvän Mistletoe-kylpypommin. Pääsin käyttämään sen pian tapahtuman jälkeen, ja se oli niiiiin ihana ♥ Saattaa olla, että tilaan vielä jouluksi muutaman palleron, ja Mistletoe on ehdottomasti tilattavien tuotteiden listalla!


Saimme valita itsellemme kaksi tuotetta goodie bagiin. Mä valitsin Santa Baby Lip Tint -huulivoiteen ja (yllätys yllätys) Snow Fairy -suihkusaippuan. Santa Baby on hämmentävän pigmenttinen, se pysyy mulla jopa paremmin kuin punat. Tasapäinen puikko ei kieltämättä ole helpoin vaihtoehto, jos haluaa levittää tuotteen tarkasti. Pikkuvikoja, sivellin on keksitty! Mun piti ostaa tää jo viime vuonna, mutta nyhväsin päätöksen kanssa niin kauan, että tuotteet olivat loppuneet jo kauan sitten.


Voiko mulle sopivampaa tuotetta edes olla: Snow Fairy on vaaleanpunaista, kimaltavaa ja se tuoksuu hattaralta! Saatan tarvita tollasen kilon tonkan Snow Fairya - eihän se maksa kuin viiskymppiä! Ihan kohtuullista mun mielestä... jopa tarpeellista.


Lopuksi pääsimme tekemään ihan itse Lushin Bûche De Noël -tuoreputsaria! Ensin lisäiltiin osa aineista kippoon (mm. brandy, satsuma ja karpalot) , päräytettiin suht sileäksi sauvasekoittimella, ja sitten lisäiltiin muut aineet mukaan (mm. jauhetut mantelit ja kaoliinisavi). Massa läpyteltiin levyiksi, rullattiin ja lopuksi pötköjen ympärille lisättiin merileväarkki. Saimme kukin viipaleen tätä itse tehtyä putsaria mukaan kotiin. Oli kyllä niin siistiä!


Buchê de Noël on ollut ahkerassa käytössä tässä lähiviikkoina, ja pakko sanoa että tykkään! Tämä on kivan kermaista (tai savista, haha!) kun sotkee kämmenellä vähän vettä putsarinokareen sekaan. Brandyn tuoksu oli aika tymäkkä aluksi, mutta nyt se on jo laimentunut selvästi. Ei ehkä dagen efterin ykkösvalinta? :D


Mun piti napata kuvat koko Lushin saaliista, mutta Mistletoe-kylpypommi koki jo kohtalonsa.. Santa Baby päätyy varmasti tänne vielä monissa meikkilookeissa. ^__^


Nyt harmittaa ihan vietävästi, sillä tajusin etten todennäköisesti ehdi livenä Lushille ennen joulua. On siis ilmeisen pakko näppäillä vielä tilausta Lushin nettikauppaan, koska joululoma ilman kylpypommeja ei vain ole mahdollista.

Tämä hektinen syksy tulee onneksi pian päätökseensä, ja ehdin ehkä tehdä muutakin kuin kirjoittaa koulujuttuja ja sumplia koe- ja näyttöaikatauluja... on ollut lievästi sanottuna järkyttävä kiire, ja kaikki energia menee suoraan tähän arjessa räpistelemiseen. En ole edes ehtinyt lukea blogeja ties kuinka pitkään aikaan, yh! Tähän toivottavasti tulee pian muutos, koska mulle alkaa jo vähitellen riittää tää yliväsynyt fiilis. Toivottavasti teillä on ollut hieman kepeämpi syksy ja alkutalvi kuin ruudun tällä puolen! Pus! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D