perjantai 14. lokakuuta 2016

Blogi kolme vee! | ARVONTA

Heipähei ja ihanaa perjantaita! Mä karkasin jo syysloman viettoon, tää tulee kyllä niin tarpeeseen!

Tässä on ollut muutama supertiukka kuukausi täynnä ohjelmaa ja kiirettä, vaikkakin lähinnä onkin ollut kivoista jutuista kyse. Nyt onkin sopiva hetki rauhoittua hetkeksi, ennen ensi viikonlopun I love me -messuja, joilla minäkin olen bloggaajan ominaisuudessa hörhöilemässä! Napatkaa hihasta kiinni, jos taaperran vastaan! :D

ARVONTA

Tässä viime kuussa kilahti blogille kolme vuotta mittariin. (Se ois sit vissiin uhmaiän paikka!) Sen kummemmin en ehtinyt blogisynttäreitä noteerata silloin, mutta pitäähän sen kunniaksi jotain kehitellä! Sain Eleven.fi:ltä teille arvottavaksi Revlonin Uniq One -hoitosuihkeen, joka on osoittautunut todelliseksi aarteeksi! (Kuvissa on oma kappaleeni tästä suihkeesta.)

Varsinkin hiustenhoitotuotteita testaillessani mä hyödynnän mun yhtä lempiystävääni, jolla on vaalennetut ja luonnonkiharat hiukset. Näin saan helposti selville erityisen timanttiset hoitotuotteet. Jos jokin tuote saa aikaan hänen hiuksissaan jonkin sortin edistystä, sen on pakko olla erityisen ihmeellinen. Ja tämä Uniq One todellakin sai ystäväni jouhimaiset hiukset tuntumaan lähes... hiuksilta. Ei sillä, että omakaan tukka mitenkään mairittelevassa kunnossa olisi mun keväisen vaalennusprojektin jäljiltä, mutta kukaan ei huomaa yhtään mitään, kun lotraan Uniq Onen tyyppisillä hoitosuihkeilla ja öljyillä jatkuvasti.


Tuote itsessään on hämmentävän paksua ja voidemaista, mietin sen nähdessäni, miten ihmeessä tämän saa suihkutettua purkista ulos! Tämä ei minulla toimi lainkaan kuivissa hiuksissa (tuotteessa itsessään kehoitetaan käyttämään kosteisiin hiuksiin, mutta Elevenin sivuilla vinkataan tämän toimivan kuiviinkin hiuksiin käsien kautta levitettynä). Kosteisiin hiuksiin suihkutettuna tämä on aivan ykköstuote! Mä jopa jätin suihkussa pikahoitoaineen käyttämättä, ja mun järkky takkupörrö silottui 4-5 suihkauksella tätä. Pystyin jopa kampaamaan hiukset kosteina, mitä en yleensä ikinä tee, koska harja ei ihan helpolla mene läpi.

Tässä hoitosuihkeessa on myös uv-suoja, mikä on erityisen tärkeää tällaisten erikoisten ja helposti haalistuvien värien kanssa. Suihke jättää hiukset sileiksi, kiiltäviksi ja helposti kammattaviksi. Tuoksu on melko voimakas, varsinkin jos tätä ei käytä kosteisiin hiuksiin. Häiritsevän voimakas tämä ei siis ole, mutta jos olet todella herkkänenäinen tai herkistynyt hajusteille, kannattaa olla varovainen.

Olen yleensä varsin skeptinen, jos tuotetta hehkutetaan ylisanoilla, ja sen luvataan tekevän yhtä jos toista ihmeellistä. Olen viime aikoina monestakin syystä joutunut perehtymään inci-listojen sisältöihin, joten kävin tämänkin incin läpi. Elevenin sivuilla oleva inci koskee ilmeisesti tuotteen edellistä versiota, sillä minun omassa kappaleessani on eri inci. Muistan enää harvoin olevani lukihäröinen, mutta inci-listoja tavatessa palaa kummasti takaisin maan pinnalle :D

Osallistumisohjeet:

1. Seuraat blogiani Bloggerin lukulistan, Bloglovinin tai vastaavan palvelun kautta. Kerrothan mitä kautta luet, stalkkaan kaiken.

2. Kerro kommenttiboksissa sun lempivinkki tai -tuote hiusten/hiuspohjan hoitamiseen liittyen. Etenkin näin ilmojen viilentyessä kaikki kosteuttamiseen liittyvä on kallisarvoista tietoa itse kullekin!

3. Jätä kommenttiboksiin toimiva sähköpostiosoite tai muu vastaava, josta saan sinut tavoitettua, mikäli onnetar suosii.

4. Jos seuraat minua Instagramissa (@sneeeni) tai tykkäät blogin FB-sivusta, voit osallistua kahdella arvalla.

Palkinnon sponsoroi Eleven.fi


Arvonta suoritetaan reilu viikon päästä, maanantaina 24.10., postitan vain Suomeen.

PS. Voipi olla, että kannattaa pitää silmät auki arvontojen varalle tässä lähitulevaisuudessakin... ;)

9 kommenttia:

  1. Itse käytän pesun jälkeen hiuksiin jätettävää öljysuojaa, toimii minulla ainakin kosteuttajana hyvin.
    Bloglovinin ja fb.n kautta lueskelen eli kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Arganöljy on suosikkini, ja sekoittelen sitä hoitoaineen sekaan tai märkiin/kuiviin hiuksiin. Seuraan bloggerin kautta :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kahdella arvalla mukana; seuraan bloggerin kautta sekä Ig:ssä että Facebookissa.

    Paras vinkki on ehkä hiusöljy; sen käyttöä ei kannata arastella kunhan valitsee omalle hiustyypilleen sopivan öljyn ja muistaa oikeanlaisen annostelun. :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Yhdellä mu mukana, seuraan bloglovinin kautta.
    Paras vinkkini on kuivashampoon käyttö kiireisinä aamuina, toimii oikeasti ihan tosi hyvin!
    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  5. Bloggerin kautta seurailen. Omat hiukset pysyy kylmällä kunnossa öljyillä, löytyy manteliöljyä, argan-öljyä, rypäleensiemenöljyä, kookosöljyä.. Hiukset on yleensä kesäisin huonommassa kunnossa!
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Öljyistä tykkää näköjään muutkin... Oma suosikki on Moroccanoil.
    Seuraan Bloggerin kautta ja tykkään Facessa eli kahdella mukana.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  7. Onnea 3-vuotiaalle! Kahdella arvalla mukaan, seuraan bloglovinin kautta ja tykkään instassa. Öljypohjaisia shampoita ja hoitoaineita, mutta siitä huolimatta talvisin minulla on todella sähköiset hiukset. Eli seurailen tiiviisti muiden vinkit =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Onnea 3-vuotiaalle! Kahdella arvalla mukaan, seuraan bloglovinin kautta ja tykkään instassa. Öljypohjaisia shampoita ja hoitoaineita, mutta siitä huolimatta talvisin minulla on todella sähköiset hiukset. Eli seurailen tiiviisti muiden vinkit =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Onnea! Kahdella arvalla mukana, en muista seurasinko jo ennestään bloggerin kautta, mutta klikkasin nyt varuiksi vielä bloglovinin ja Instan. Itse olen tykästynyt pesussa oliivisaippuaan, tarpeeksi kosteuttava ainakin mun päänahalle ja tekee ohuistakin rimpulahiuksista paksumman näköiset. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D