lauantai 18. huhtikuuta 2015

Hölinäkeskuksesta päivää!

"Siis voi vittu, mulla ei oo täällä mitään postausta viimeistelyä vaille valmiina!"
"Kerro Mahtis Tattisesta."
"No en." :D

Kauhee kirjotutusfiilis, ja luonnoksissa on kasa postauksia, joihin en just nyt ehdi paneutua, tutoriaaleihin menee ihan törkeesti aikaa. Täs ois nelisen tuntia aikaa laittaa kämppä kuntoon pöndelän edustuskööriä varten, ja mä tahdon kirjoittaa nyt. :D

Ensin isken tiskiin vähän kynsirealismia, tältä täällä on näyttänyt koko viikon:


Lakkaukset on pysyneet strassien sinkoilua lukuunottamatta  viikon  todella hyvinä, tein siis geelauksen itselleni oman kynnen päälle ja lakkasin normisti. Tänään liimailen vielä strassit takaisin etusormiin, kunhan siivousasiat on hoidettu. Mun piti tehä uudet lakkaukset, mutta näissä ei ole pahemmin edes kärkikulumaan, joten näillä mennään :D


Meikkauskeskus on arkisessa kaaoksessa taas, kiireettömiä aamulähtöjä tässä kämpässä ei oo hetkeen nähty :'D Ostin MACin meikkivoiteen ja peitevoiteen tässä jonkin aikaa sitten, ja oon niin tyytyväinen! Oon kyllä miettinyt, että miksi hitossa en ole hankkinut näitä aiemmin? :D Olen yhtäkkiä ryhtynyt vannoutuneeksi irtopuuteri-ihmiseksi, vaikken aiemmin voinut sietää irtopuuterilla säätämistä.

Tällä viikolla pyörähdin maanantaina isolla kirkolla Diego Dalla Palman RVB LAB The Make Up -lanseeraustilaisuudessa pällistelemässä (siitä lisää myöhemmin), ja oli kyllä jännää. Näkyilin myös pikaisesti ihanan Iinyn kanssa - harmi, ettei ollut aikaa istahtaa alas pidemmäksi aikaa.

Lisähuomioksi kerrottakoon, että eksyin suoralla tiellä. Niih. Tässä nää mun kaupunkisuunnistustaidot taas pääsi kulminoitumaan. Tästä varmaan tuun vielä kuulemaan myöhemmin... EDIT 6.5.2018: Mulle vittuillaan tästä tapauksesta edelleen. Jumalauta.


Keskiviikkona makasin vaivaiset viisi tuntia tatuoitavana, ja kuukauden päästä jatketaan lisää värittelyä. Iik-au. Tää on ollut mielettömän paljon kipeämpi kuin yläselän tatuointi, ja tekovaihe oli paljon pahemman tuntuista, vaikka mulla onkin aika korkea kipukynnys. Pieni sneak peek tästä vaiheesta, kuva ei ole siis vielä parantunut.

Nyt mä lopetan tän turhanpäiväisen höpinän, ja ryhdyn taiteilemaan sotamaalausta ^__^

2 kommenttia:

  1. Whiiii, oli kiva nähdä vaikka olikin pikainen näkeminen. :) <3 Lisää kuvia tatuoinnista kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä <3 Apua, kohta on jo seuraava aika leimailuun! :D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D