keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Parin viime viikon kyntysiä

 Nyt on muutama viikko mennyt melkoisen simppeleillä kynsillä ja uusia lakkoja sekä laattoja testaillen. Koulussa tarvii väkisinkin lotrata veden kanssa, joten lakkaukset kuluvat tavallista nopeammin - eli jatkuvasti saisi olla tekemässä uusia kynsiä. Pelkästään koulua varten ei jaksata tehdä monimutkaisia koristeluita, olen jopa parina päivinä ollut yksivärisillä lakkauksilla! o__O Kamalaa. Jotenkaan ei ole huvittanut myöskään liimailla strasseja tai muita härpäkkeitä kynsille, niiden päälle täytyy holvata melkoinen kerros kirkasta lakkaa, jotteivät ne tarttuisi asiakkaiden hiuksiin. (Ja kun muutenkin uusien asioiden kanssa on vielä haparoivaa touhua, niin sehän oiskin hienoa vielä jäädä jostain niiteistä kiinni asiakkaan hiuksiin... voin todellakin kuvitella tälläistä tapahtuvan joskus mulle :D )


Kotiutin kynsitarvikekirppiksen huutajaisista kolme lakkaa, joista tämä Suzi Skis in the Pyrenees oli aika lailla villi kortti - ja pakkohan sitä oli testata pikimiten. Eri kuvissa tämä näyttää välillä tummansiniseltä, välillä harmaalta, välillä mustalta. Kyllä tää sit ainakin omaan silmään on eniten silti tumma sininen. Kai. Koostumus oli melkoisen lirua, kynsillä on varmaan kuusi kerrosta.


Leimat tein vasempaan tassuun Pueenin laatalla 45, ja oikeaan tassuun testasin em. laattaa sekä Pueen 31:n kuvioita. Oikean käden pikkurilliin ja nimettömään kokeilin leimata Konadin Graylla, mutta se ei oikein erottunut tarpeeksi pitkälle, joten oli pakko ottaa Dependin hopea käyttöön. Pitäisi kyllä löytää jostain näiden leimauslakkojen välimuoto - sellainen keskiharmaa, aika vaaleahko, muttei metallinen. Hmm...

Kokeilin seuraavaksi OPIn ystävämyynnin aarteita; Mariah Careyn joulukokoelman syksyisen ruskea Warm Me Up oli saatava kynsille. Enpä aiemmin ole tykännyt oikein mistään ruskeasta lakasta, mutta tämä oli aika kiva. Tässä on sellainen hento jopa hopeisen kylmä shimmer, mii laikii. Glitterlakka on OPIn The Living Daylights - aika epätavallinen väri mulle, mutta onneksi ostin tän. Ois jääny harmittamaan! Nimettömiin oli tarkoitus pistää OPIn Oy - Another Polish Joke, mutta  tiesin sen olevan aivan käsittämätöntä lirua, ja pistin alle kerroksen Kikon 279 Yellow'ta. VIRHE. Väärä sävy. Liian auringonkukankeltainen. Pari kerrosta jaksoin yrittää, että josko toi Oy - Another Polish Joke kuitenkin auttais, mut ei. Lykkäsin päälle samaisesta Mariah Careyn minikokoelmasta All Sparkly And Goldia, ja johan tuli paree. Ois vaan pitäny alkaa samantein jollain viileämällä keltaisella.

Oy - Another Polish Joke, All Sparkly And Gold, The Living Daylight sekä Warm Me Up

On kyllä pakko onnitella itse itseäni: muistin KERRANKIN laittaa peel offin glittertouhujen alle, ja kuinka kivasti lakat lähtikään! Dependin Peel Off -aluslakka jää kyllä tiiviiseen käyttöön. Nyt ei tarvinnut nyrhiä lakkoja pikkuisina paloina irti.


Loppuun vielä hurmaavan kulunut lakkaus (kuvasin toki tuttuun tapaan ennen lakkojen poistamista, hehee), mutta julkasuun vaan kaikki.  Alla Essencen Black is Back, leimauslakkana Dependin 2082. Mä en oikein tajunnu kuin näistä leimoista tuli siniset, kun leimauslakka oli pinkkiä duochrome-lakkaa... Siinä pinkissä on siis sellainen violetinsininen vivahde, ja muutoin se on kyllä vallan ja kokonaan pinkkiä. Näissä leimauksissa oli tietyssä valossa ja kulmassa vain häivähdys pinkkiä. Outoa, mutta tykkäsin silti.

Edustuskäsi vähemmän revittyine lakkauksineen

Pakko kirjottaa tähän, että huomhuomhuom tää oli taas testauskäsi :D

Jotenkin tämä sinertävänvioleti värimaailma oli tosi sopiva MoYoun Sailor-laatan teemaan. Harmi, etten ole vieläkään oikein löytänyt pinkkiä tai fuksiaa leimauslakkaa, joka on riittävän näkyvä mustallakin pohjalla. Tässä oli pigmenttisyyttä kyllä, mutta se pinkki jäi :D

2 kommenttia:

  1. Nuo viimeiset kynnet on mun lempparit näistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään, vaik ei niist tullukkaa mitä alun perin piti ^_^

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D