tiistai 21. lokakuuta 2014

I Love Me 2014

Nyt on messuilut messuiltu, ja varmaan pitäis palailla arkeen loman jälkeen. Tämä syysloma oli kieltämättä niin kiireinen, että tarttisin pari lomapäivää lomasta toipumiseen. Messuhössötystä en kyllä voi lopettaa ihan vielä - ainakaan ennen kuin kaikkia ihanuuksia on ehtinyt kokeilemaan! Järkkäri ei tosiaankaan mahtunut reissuun mukaan, eli messukuvat ovat huikeaa puhelinlaatua. Mua jotenkin rasittaa aivan kauheasti tän postauksen kuvien surkeus. (Tekis mieli kirjoittaa jokaiseen kuvaan: "PUHELINKUVA!!!") Junailin perjantaina Pasilaan hyvissä ajoin, ja jouduimme ystäväni kanssa jopa odottamaan hetken, ennen kuin ovet alueelle avattiin ;)

Aaand here we go!


Ja tästä se ostoshepulointi sitten lähti. Alueen kiintopiste oli selvästi Mariela Sarkiman valtakunta. Pensselitäti viilettikin paikalla melkoisessa kukkamekossa. :D Jos en olisi edellisenä iltana lakkaillut kynsiäni, olisin varmasti käynyt laitattamassa ne messuilla, joko CesarsShopilla tai tässä Mariela Sarkiman pisteellä: ois päässy hipeltelemään tarkemmin Natural Coden lakkoja muutenkin - niitä tulee harvoin ostettua tai edes kokeiltua keneltälään kaverilta - NC kun on profiloitunut kuitenkin enemmän nuorten tytsyjen merkiksi. Itsehän olen vanha :'D

Hiusalan juttuja oli kieltämättä harmillisen vähän. Minua eniten kiinnostanut Käherryshuolto oli kyllä paikalla, mutta hiusosastojen määrässä ei ollut muuten hurraamista. Tämä siis koulun kannalta, oikeastaan olin paikalla meikkien ja kynsijuttujen takia :D Olisihan siinä nyt voinut hiusmeininkejä tsekkailla, mutten saanut tästä puutteesta huolimatta traumoja. Hiustouhuja on kuitenkin kaikki arkipäivät täynnä.


Suurimman osan ajasta en todellakaan muistanut (enkä halunnut muistaa) kuvaamista lainkaan. Grimasin, Duroyn ja Inglotin osastot olivat aivan huikeita. Inglotin luomivärit huuteli mulle aika lujaa, mutta en sitten kuitenkaan ostellut luomivärejä sen enempää... aivan upeita värejä, ja nopean käpälöinnin perusteella hyvälaatuisten luomivärien maine tuntuu olevan ansaittu ☺

Essenceä saattoi päätyä muutama kappale jälleen mukaan. Kuva by Iidels ☺


 Elvarin osasto aiheuttaa joka kerta akuuttia valinnanvaikeutta, ihastuneita huokailuja ja päätöntä rahanmenoa. Niin nytkin. Kiitosta vaan Suvi, kun aikanaan tutustutit mut näihin. Oon laittanut vahingon kiertämään ;)

Puoleen päivään mennessä oli jo melkoinen saalis :D
Cesarin meiningeistä ei sattuneestä syystä ole kuvaa kauempaa... Heti, kun sain Cesarin osaston näkyviin, singahdin kyllä samantein muiden kynsi-ihmisten joukkoon. MoYoun leimauslaatat olivat prioriteetti nro 1, joten kävin käsiksi niihin välittömästi. Oli kyllä hivenen hankala systeemi noissa laattatouhuissa, esillä oli mallikappaleet, ja myyntikappaleet sai sitten vasta kassalta. Otin kuvat haluamistani laatoista, joten laattojen kanssa ei tarvinnut vaellella eessuntaassun. Kuinka monta ihanaa laattaa saatoinkaan missata, kun ihmiset jonottivat niiden kanssa kassalle... Ja ne jonot... hyi! Olin onneksi urhea jonottaja ja ihmisjoukossa poukkoilija, ja sain kaiken välttämättömän. :D Mukaan lähtikin sitten sellaisia aarteita, joista saatan vouhkata kaks tai viis kertaa.

Mitkä lähti mukaan, mitkä ;)

Tää Color Clubin Poptastic-minikokoelma jäi kaihertamaan. Kai se on hommattava viimeistään kevääksi ☺ 



 Tuolta teemestasta lähti mukaan kolme pakettia irtoteetä - muun muassa uutta rakkausteetäni Appelsiini-Chili -rooibosteetä. Uih-nam.

 Messukreiseilyn jälkeen (hei kamoon, alle neljässä tunnissa oltiin pois tuolta!) vaihdoin seuralaista, ja lähdin ystäväni kanssa Pasilasta Stadiin.... kohti Lushin liikettä. Oih ja voih.


Joulutuotteet olivat juuri päässeet myyntiin, ja mua jäi niiiiiiin vaivaamaan, kun en ostanut Snow Fairya... tai sitä omppusuihkusaippuaa... ja noita palasaippuoita. Onneks on Lushin nettikauppa ;)

Niiiin hyväntuoksuisia!

Tää Baked Alaska oli kyllä niin veikeän näköinen, kuten tuo sienisaippuakin ^__^



Näiden kylpypallojen takia tänne kyllä tultiin. Ihan liikaa valikoimaa! Ihania tuoksuja ja värejä! Glitterillä vai ilman, kas siinä kysymys. Mukaan lähti kaksi kylpypalloa, Sakura ja Space Girl (glitteriä!), sekä Green Bubbleroon -kylpyvaahtoviipale. Kai näillä pääsee alkuun ;) Tuorenaamiot jäivät kyllä aika pahasti kummittelemaan mieleen. Taidan hommata niitä seuraavan kerran, kun olen pk-seudulla häiriköimässä ystäviäni!


Tässä vaiheessa jalat huusivat jo hoosiannaa kaiken kävelyn määrästä, mutta lähdimme hortoamaan kuitenkin Body Shopiin. Olin jo etukäteen päättänyt tykkääväni tämän talven kausituotteesta, Glazed Apple -sarjasta. Kumma juttu, mutta tykkäsin tästä todella, kun pääsin vihdoin haisuttelemaan näitä. Tästäkin lisää myöhemmin... aika paljon. Kuinka paljon käsirasvaa kehtaa hamstrata varastoon? Entä jos tätä ei saakaan ensi vuonna!?

Bath Jelly vai Bath Crystals? Elämän suuret ongelmat!


Ennen assalle palaamista oli kuitenkin pakko päästä Muumikauppaan, sinnehän kaikki selväjärkiset aikuiset ihmiset suuntaavat perjantai-iltaisin. Vähän kaikenmoista lähti mukaankin. Totesin myös, että tarviin Hattivatti-naulakon. Nytheti.


Muumeilun jälkeen olikin jo aika lompsia takaisin assalle. Pitkän junamatkan alku oli ihana viettää pulisten ja kahvia juoden. Olin himassa vasta yhdeksän hujakoilla, joten melkoisen väsyttävä päivä oli kyseessä. Seuraavalle illalle oli kuitenkin tiedossa hupia; lähdimme murun kanssa tsekkaamaan Sami Hedbergin keikkaa ^__^

 Messusaalis sekä -kynnet saavat oman postauksensa, tästä olisi tullut aivan järkyttävän pituinen romaani, jos vaahtoaisin vielä kaikista matkaan lähteneistä ihanuuksista.


2 kommenttia:

  1. Hih, pitäsköhän mun pyytää Elvarilta jotain hyvitystä ku oon vaikuttanu niin monen uuden fanin koukuttamiseen ;) mä tosin syytän sua et lushi huutelee mulle vast edes... onneks ei oo enää luentoja keskustassa, vois muuten käydä vahinkoja ;)
    Sain taas hyvän mielen ku luin tätä, kirjotat niin hauskasti ja eläväisesti! :D
    Supe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä varmaan saisit kauheet mainostuskorvaukset, en tosiaankaan usko, että oisin ainoa jonka oot koukuttanu Elvarin koruihin :D ja kiittis, välillä on kiva vähän kirjotella perusteellisemmin ^__^

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D