torstai 11. syyskuuta 2014

Koppislakka - Peace & Love & OPI

Vaikka tarkoitus oli tehdä aivan muuta kuin testailla uusia kynsilakkoja, hairahduin lakkaamaan San Fransisco-minikokoelman lakalla Peace & Love & OPI... se on harmaa multichrome-lakka, joka taittaa välillä vihreään ja välillä violettiin (violtetinpunaiseen?). Tämä outous oli pakko päästä testaamaan. En yleensä tykkää tämän tyylisisitä rumista lakoista ollenkaan, mutta nyt en sitten enää tiedäkään.

Taidan kuitenkin pitää tästä - tää on jotenkin sellainen rumankaunis! Tulee koppakuoriainen mieleen.. se sellainen vihertävänkimaltava pinta koppiksessa, niinku!Koko viikon oli tarkoitus harjoitella galaxikynsiä edes kerran viikonloppua varten (match match uuden galaksimekon kanssa!), ja päädyin toki testaamaan ensin tätä... Ja lopulta, kun oli tarkoitus aloittaa galaksikynsien teko viikonloppua varten, ilman harjoittelua tietysti, keksin vielä vähän kokeilla leimaamista (laattana Bundle Monster 320, leimauslakkana Konadin musta).

Otin sitten kuvatkin, kun kerta piti ruveta säätämään. Nyt sitten teen hirveällä kiireellä näitä galaksikynsiä, ja toivon todellakin, että tämä touhu menee kerralla putkeen. (Ja joo, ei tosiaan mennyt. Tuli hitusen kiire, eikä viimeistelyyn olisi ollut tarpeeksi aikaa. Päädyin sitten roiskimaan automatkalla Isadoran 104 Purple Crushia kynsille.... pikapelastus, ja onhan se nyt nätti lakka jne jne, mutta kyllä ärsytti.)

 

Oli jotenkin taas aivan mahdoton savotta tämä kuvaaminen, mikään ei ollut hyvä kuvakulma, valaistus vinksin vonksin, ja vähintään tarkennus meni aivan vituralleen. Joitain "kelvollisia" kuvia sentäs löytyi sen kaiken laaduttomuuden joukosta. Peace & Love & OPI on kyllä hauska lakka, kun se on niin erilainen eri valaistuksissa. Sama juttu tekee tästä hyvin vaikean kuvattavan. Kaikki erikoiskivat lakat ovat kyllä aina aivan perkeleellisiä kuvattavia :D

Kuvausrekvisiittana on Mavalan Oil Seal Dryer, öljymäinen pikakuivattaja. Oon tykästynyt tähän aika paljon, mutta en uskalla laittaa pikakuivattavaa öljyä muutoin kuin viimeiselle kerrokselle - en jaksa uskoa, että se ei haittaisi uusien lakkakerrosten pysyvyyttä. Mä tosin vaihdan lakkauksia niin usein, ettei se nyt välttämättä kovin isoja ongelmia aiheuttaisi. On kyllä ollut tosi toimiva tapaus, ja tää on mahottoman riittoisaa! Oon holvannu tätä kynsille vaikka kuin usein, mutta silti tää ei näytä tyhjenevän sitten yhtään! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D