perjantai 19. syyskuuta 2014

Arabian Nights

Jo vain, nyt se on mun! Sleekin Arabian Nights -paletti saapui eilen, ja tää kyllä on niin ihana, että muut postaukset oli pakko ajastaa myöhemmäksi. Tarvii päästä vaahtoamaan nytheti. Kahtokkee ite!Jostain syystä Arabian Nightsin pakkaus viehättää mua tosi paljon, tykkään tollasesta koristeellisesta ja monimutkasesta kuvioinnista. Muissa Sleekin paleteissa on ollut tosi pelkistetty ja eleetön pakkaus, jossain koneen syövereissä olisi varmasti kuviakin... Ehkä tää on sellanen Limited Edition -juttu, enemmän spessua fiilistä kuin normikokoelman paleteissa.


 Lähes kaikki värinapit ovat hurjan pigmenttisiä, vaaleimmat sävyt eivät olleet mahdottoman mairittelevan laatuisia, mutta perushyviä kuitenkin. Sleekin palettien hienous onkin näissä syvissä ja voimakkaissa sävyissä. Ainakin kädelle swatchatessa nämä häivyttyivät hyvin. Naamaan asti ei vielä yksikään ehtinyt, mutta huomenna olisi tarkoitus sotkea itseään näillä enemmänkin.Tuo Valley Of Diamonds on ainakin ensikokeilun jälkeen ehdoton lemppari!

Oli pakko tehdä tästä paletista yksi tollanen kuva, jossa lukee noi nimet valmiina... luulen, että tällä paletilla tulee tehtyä paljon meikkejä, ja haluan tasan tarkkaan vain lykätä ton kuvan joka postaukseen, enkä tavata joka kerta tota Scheherazade's Talea. Tosin muiden kielinatsien häiriköinti olisi aina hyvästä.

I-ha-na!Ikuistin nämä swatchitkin sitten kuitenkin, vaikka kuvaamista varten ois ehkä voinu tehdä myös siistin version.... ei ehtiny kyllä oikein ajatella, kun silmät kiiluen piti päästä käsiks näihin :D


Mun oli tarkoitus julkaista tämä postaus jo tänä aamuna, mut pakko oli päästä ymppäämään edes yksi meikkikuva mukaan. Tänään oli asiakaspalvelupäivä, eli mitään mahottomia meikkitaiteen ilmentymiä ei voinut nassuunsa loihtia. Kultaiset meikit eivät yleensä ole mun makuuni ollenkaan, mutta tää oli ihan kiva - Golden Souk ei ole niin överilämmin kultainen. Tuossa on siis sisäkulmassa Scheherazade's Tale, ulkonurkassa Genie, ja näiden häivyttelyn jälkeen lisäsin liikkuvan luomen keskelle Golden Soukia. Rajauksena Goshin 006 Black Brass, ripsissä Maybellinen The Falsies Flared Volum' Express.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D