perjantai 9. kesäkuuta 2017

30 kysymystä meikkaamisesta

Ehdin pitkästä aikaa oikein urakalla lukemaan blogeja, ja selailun lopuksi päätin tehdä tämän meikkipitoisen Lipstick Love -blogista bongaamani haasteen.

1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?
Mulle sopii aika lailla kaikki sävyt varsin hyvin, mikä tekee yleensäkin värivalinnoista varsin vaikeita kun valinnanvaraa on niin paljon! Itse olen ehkä eniten kylmän violetin, mauven ja erikoisjännien sävyjen perään!

2. Millä levität meikkivoiteesi?
Viime aikoina olen käyttänyt eniten Real Techniques Buffing Brushia (Löytyy vissiin pelkästään tästä sivellinsetistä.). Beauty Blender on käytössä enemmänkin BB-voiteiden kanssa, se on toiminut parhaiten esimerkiksi nyt kierroksessa olevan Holika Holikan Aqua Petit Jelly BB-voiteen kanssa.

Huulipunat, violetti, MAC Heroine matte lipstick, MAC Liptensity Lipstick in Galaxy Gray, MAC Mattene Lipstick in Power my spirit
MAC Heroine, Galaxy Grey ja Power my spirit

3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan?
Riippuu meikistä: jos silmämeikki on tumma, monimutkainen (jos uusiksi tekemisen riski on suuri) tai tiedän käyttäväni herkästi karisevia luomivärejä, teen yleensä silmämeikin ensin. Arkena teen pohjan ensin, koska se on tärkeintä ehtiä saada valmiiksi, loput on helppo tehdä töissä ennen vuoron alkua. Ja sitä paitsi näyttää tosi oudolta kulkea kaupungilla pelkässä silmämeikissä, haha! :'D

4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi. Miksi juuri ne ovat suosikkejasi?
Tää on vaikea. Kat Von D ja MAC ovat varmasti mulla eniten käytössä ihan jo laadukkuutensa takia. Lisäksi ehkä sanoisin Sugarpill... tai Mehron... tai Missha, ihan vain sen ultrahyvän bb-voiteen takia. Love.

5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin?
Voimakas silmämeikki! Ja ehkä samaan aikaan räväkät huuletkin, koska more is more? :D

Värikäs silmämeikki Ardellin irtoripsillä sekä violetilla luomivärillä.

6. Onko sinulla jokin "luottomeikki", jonka tiedät aina onnistuvan ja joka näyttää aina hyvältä?
Arkiaamun kriisimeikkiä en nyt laske tähän mukaan, oletetaan että kyse on enemmän vapaa-ajalle tehtävästä hivenen näyttävämmästä meikistä. Varma tapaus mulla on voimakas kylmänruskea varjostus luomivakoon, iso siipirajaus ja Ardellin Double Up 202 -ripset. Peittävä mattainen meikkipohja, neutraali huulimeikki, tummat raivokkaan skarpit kulmat... tarviiko sitä muuta? :D Jos aikaa on (tai tilaisuuteen sopii), tykkään lisätä jotain värikästä alaluomelle, sillä liika neutraalisuus on tylsää.

7. Suosikkiluomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?
Oh god. Miten tällänenkin pitäisi valita!? Kat Von D:n Shade+Light Eye Contour -paletti on aina poikkeuksetta mukana kaikkialla ja käytössä päivittäin. Jännemmistä väreistä sanoisin Colour Popin Super Shock Shadow't sävyissä Dare, Erotic ja Glowstix sekä kaikki Sugarpillin luomivärit.

8. Korjailetko meikkiäsi yleensä päivän aikana?
Arkena lähinnä syömisen jälkeen, nyt on ollut kyllä töissä niin kiire että hyvä kun vessassa ehtii käydä.... että ei tota omaa naamaa oo tullu kauheesti kateltua :D Lähinnä tulee fiksailtua huulimeikkiä ja meikkipohjaa, esimerkiksi Blotterazzilla sekä nenänalustaa jos on tehokas niistämiskausi päällä.

9. Käytätkö meikinpohjustusvoidetta? Mikä on suosikkisi?
Silloin tällöin ja vuosi vuodelta enemmän. Tällä hetkellä ehdoton suosikkini on Misshan B.B Boomer tuomaan heleyttä ja eloisuutta meikin alle. Käytin tätä mm. siskoni yo-juhlien meikissä! Mattaava pohjustusasia on hankinta-asteella, sillä RVB Labin pohjustusvoide kohtasi juuri loppunsa. Lähinnä pohdin, pitäskö sitä oikein kokeilla jotain uutta.

K-beauty Missha B.B Boomer heleyttävä pohjustusvoide Bearelista

10. Kuinka kauan aikaa sinulla menee normaalin arkimeikkisi tekemiseen?
Riippuu torkutuksen määrästä. Aamuvuoroon mennessä näytän keskimäärin hyvin räjähtäneeltä ja käytän noin 20min koko naamaan, iltavuoroon saatan meikata tunninkin jos hyvin käy.

11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin?
Siis kuka muka ei laita ripsaria alaripsiin?

12. Irto-, kivi- vai meikkipuuteri?
Irtopuuteri, beat that face! Olen varma, että käytän irtopuuteria enemmän kuin keskiverto drag queen.

13. Kokeiletko mielelläsi uusia meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?
Pelkään tuttuun jämähtämistä lähes jokaisella elämän osa-alueella (En tosin ihmissuhteissa, haha!), joten koitan kovasti vaihdella meikkilookkejani. Arkena vain ei aina oikein pysty meikki-iloitteluun, jos ja kun kiirettä pukkaa, ja se harmittaa kovasti.

14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkaamiseen?
Anastasian Dipbrow Pomade. Aina ja ikuisesti. Nykyään meikkaan tällä kulmat arkena nopeammin kuin millään kynällä tai puuterilla, vaikka aluksi tän käyttäminen oli tuskaista!! :D

15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?
Liian harvoin? Odotan siivousinspistä yleensäkin vähän turhan kauan.

16. Miten arki- ja juhlameikkisi poikkeavat toisistaan?
Käytän arkena vähemmän glitteriä, hah! Jos en mene aamuvuoroon, (joo, olen äärimmäisen aamuvetelä) ja ehdin meikata hartaasti, mun arkimeikki muistuttaa monen "tavallisemman" tyylisen ihmisen juhlameikkiä... juhlameikkiin lisään aina irtoripset, joita arkena en kovin usein ehdi käyttää.

17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista?
No, punia muiden joukossa? Monikäyttöisempiä (eyelineriksi!) ja pitkäkestoisempiahan nämä aika usein ovat. Emmäätiä, en oo syväanalysoinut tai käyttänyt niin hirveesti :D
 
Sugarpill luomiväripaletti, räväkät kirkkaat luomivärit, 2am, Acidberry, Velocity ja Mochi
Sugarpill, mah love ♥

18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin?
SUGARPILL. ♥

19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota enempää et ole valmis maksamaan mistään yksittäisestä meikkituotteesta?
Ei varmaan. Jos mä tahdon jotain oikeasti, niin mulle on aivan sama mitä se maksaa, koska hankin sen joka tapauksessa. Kukkaro ei tykkää sitten yhtään tästä ajatustavasta. Toki esim 200 euroa jostain pienestä tuotteesta on aivan törkeästi, mutta jos sen hankkiminen on OIKEASTI perusteltua niin why not.

20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteilla?
Arkisin en yleensä ehdi varjostaa, mutta muuten kyllä. Tällä hetkellä käytän eniten NYXin Highlight and Contour Pro Palettea.

21. Kiinitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella?
Aika usein joo. Eniten käytän MACin Fix+ -suihketta (se tuoksu!!) ja sen rinnalla milloin mitäkin. UD:n All Nighter olisi seuraavana ostoslistalla.

MACin ja Sigman häivytyssiveltimet
Ylhäältä alas: Sigma E40, MAC 224, MAC 217, Sigma E30

22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen? 
MAC 217. ♥

23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä?
Toki, teen meikkejä työssänikin. Parasta olisi saada vielä maskeeraushommia ja kuvausproggiksia tähän rinnalle!

24. Onko sinulla meikkejä, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin? 
Ei varsinaisesti enää, sillä käytin Kat Von D:n Tattoo Linerin loppuun :D uusi on kyllä matkalla!

Ardell Double Up ripset, Ardell Studio Effect ripset, Ardell Accent ripset

25. Paras irtoripsimerkki?
Ardell, tai niitä tulee ainakin käytettyä eniten! Hinta on todella maltillinen, ja ripset kestävät pitkään.

 26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä?
Molemmilla on paikkansa mun meikeissä - shimmer vaatii aika usein kaverikseen mattaa esimerkiksi luomivaon varjostuksena. Shimmerit toki kutkuttaa mun sisäistä harakkaa enemmän!

27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna?
Puuterinen. En ole oikein koskaan oppinut elämään voidemaisten asioiden kanssa.

28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotiin päästyäsi valitseneesi kaupasta täysin vääränsävyisen meikkivoiteen, peitevoiteen tms.? 
Ei oikeastaan enää sen jälkeen kun opin oikeasti analysoimaan ihon sävyjä. Eniten teen virheostoksia nettikaupoista, sävyjä on vähän vaikea tietää jos ei pääse livenä häplimään tuotetta.

värikäs silmämeikki, irtoripset, tummat kulmakarvat

29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat? 
Siis pitääkö mun oikeesti laskea? Pikaisella vilkaisulla pitkin pöytiä lojuu ainakin 30kpl, ja laukkujen syövereissä on yleensä noin kymmenen kynää. Näkisittepä kun tyhjennän mun laukut meikeistä aina välillä, sinne ne huulituotteet aina jotenki päätyy. :D Ens kerralla täytyy punnita, kuinka paljon niitä oikeasti tulee raahattua mukana. Tai ottaa kuvatodisteet, haha!

30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?
Intohimo, ja vakava sellainen. Sielu oikeen lepää kun pääsee rauhassa leikkimään väreillä ja luomaan uutta. Työmeikeissä tosin tarvii siveltimien viuhua vähän reippaammin, että tulee valmistakin joskus, ja muita meikatessa olen hyvin kriittinen työni laadun suhteen. Omassa naamassa nyt on aivan sama, onko luomivärien häivytykset hivenen erilaiset, tai jos irtoripset eivät ole tismalleen samalla tavalla.


Mä haluaisin nähdä tämän haasteen ainakin In this part of town ja Magicbunny -blogeissa! ^__^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D