lauantai 1. huhtikuuta 2017

Haalinta | Rahapäivä

Kyllähän te tiedätte, mitä rahapäivänä tapahtuu, kun kaikki pakolliset menot on hoidettu. NIINPÄ.

Mulla on omituinen tapa kärvistellä (siis tyyliin viikkokausia) murehtimassa, että vitsi kun puuteri on aivan loppu ja pitäis tota käsirasvaakin hankkia... sillä hetkellähän mitään yksittäistä tuotetta ei voi käydä ostamassa, vaan juoksen sitten kuukauden päästä koko Tampereen keskustan ympäriinsä yhdellä kierroksella, raahaan kymmentä painavaa kassia ja hankin kaiken tarpeellisen yhdellä kertaa. Ei kovin nerokas taktiikka, sanoisin.


Aloitin tämänkertaisen kaikki on taas lopussa -kierroksen piipahtamalla Tamperen Punanaamiosa. Mukaan tarttui läjä Ardellin ripsiä, Mehronin Celebré Pro HD -irtopuuteri, Pro Face setting powder sekä Eye&Cheek -paletti. Celebré on noussut mun Holy Grail -kategoriaan, 14,90e/12g maksava taivaallisen hyvä irtopuuteri, voiko paljon enempää vaatia? Muutaman kokeilun jälkeen uskallan väittää, että Pro Face Setting Powder (8,90e/60g!!!!!)  on myös aivan vitun hyvä. Sori, lievemmät ilmaisut ei nyt riitä. Mun puuterituskan aika saattaa olla lopullisesti ohi!

Ylärivi: Black, Espresso, Cinnamon, Nat. Wheat. Alarivi: Bold Red, Rosewood, TropiCoral, Mocha.
Mehronin Eye&cheek -paletti oli aika ex-empore -tyyppinen veto. Olin miettinyt tämän hankkimista kyllä aiemminkin, tämä kun on aika bueno lisä työpakkiin. Pigmenttiäkin riittää, kuten näette. Ylärivissä on luomivärit, alarivissä poskipunat - vaikka tietystihän näitä voi käyttää miten perin vain. Bold Red vaatii kyllä todella hellää kättä, jos päivämeikkiä tavoitelee, on meinaa pikkasen enemmänkin tota pigmenttiä! Toisaalta oon kyllä kaivannutkin rehellisen punaista luomiväriä, ja tässä se taitaa sitten olla!

Sormella swatchattu, ilman pohjustusta.
En viime aikoina ole käyttänyt oikeastaan muita ripsiä kuin Ardelleja, ne kun ovat järkevän hintaisia ja kestävät ilahduttavan pitkään tehokkaassakin käytössä.  Double Up 202 on edelleen mun ehdoton suosikki, arkisempiin lookkeihin käytän ennemmin Demi Whispiesejä. Nappasin mukaan tällä kertaa tollaset pikkuripsutkin, jos joku vähän keveämpi meikki kaipaa pikku lisäystä.


Jatkoin matkaa apteekin kautta, ja poimin mukaani ACO Rescue Mistin. Serkkumussukkani Oona osti tämän joskus syksymmällä (Tai joskus niihin aikoihin, mä ny mitään tämmösiä muista!) ja mäkin ihastuin tähän silloin ikihyviksi. Kyseisen ladyn vaihtariseikkailuja Thaimaassa pääsee lukemaan sitten täältä - suosittelen lämpimästi! Hirmu kauan kesti, että hankin tämän itselleni, ja paluuta ei kyllä ole! Suihke on todella kevyt ja hienoinen, iholle jää tosi ihana kosteutettu fiilis ja tuoksukin miellyttävä. Tätä ei sitten kannata hengittää. Kyllä, kokeilin.


Kirmasin tukkuun hakemaan hoitoainetta ja suoravärejä. Sekoitan aina suoravärisötkötykseni hoitsikkaan, ja värjään näin vähintään kahden viikon välein, eli hoitsikkaa kuluu melkoista vauhtia. Mulla on myös yllättävän paksu tukka, eli massaa menee aina todella paljon. Ostan oikeastaan aina näitä litran pöniköitä, vähempi ei riitä mihinkään. Keskimäärin mulla kuluu tällänen tonkka alle kolmessa kuukaudessa, riippuu värjäilyn määrästä.


Se on aina hyvä, kun jo hoitsikkapullokin ruokkii orastavaa narsissia minussa. Only a hairdresser knows, nääs!


Lopuksi pelmahdin paikalle MACin tyttöjen iloksi (not), selättämään meikkipohjakriisiä. Oon taas uudella kalpeuden asteella kun MACin NC10 on just sopiva sävy, ehhh. Sano ei auringolle!

Ostin myös peitevoiteen (ProLongwear Concealer FTW!) ja Fluidline-geelirajauksen sävyssä Waveline. 


Semmosta tällä kertaa, on taas naamavehkeet kuosissa! :D

5 kommenttia:

  1. Mulla loppuu aina kaikki enemmän käytössä olleet tuotteet samaan aikaan. Sitten onkin iso lovi palkkapussissa, kun pitää kerralla täydentää pakolliset menot. Mutta hyvältä näyttää hankinnat ja on muuten tosi herkku toi Mehronin Bold Red! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä yhtään ymmärrä, miksi ihmeessä kaikki pääsee aina loppumaan samaan aikaan, vuodesta toiseen! :D

      Poista
  2. Tänään minäkin sain päähäni lähteä Sokoksen 3 + 1 päiville ja suoraan kosmetiikkaosastolle ! En olisi mitään tarvinnut, ajattelin vain katsoa että löytyisikö joku tosi hyvä meikkivoide tai puuteri jonka voisin hankkia tähän jo valoisaan aikaan. Paljon hehkutettu Urban Decayn all nighter meikkivoide oli selvästi väärä tuote, liian pakkelimainen lopputulos ja sävy tummui silmissäni. Kävin Stockmannilla Mac osastolla ja vertasin eri meikkivoiteita mutta en osannut päättää. Yleensä en osta kaiken halvempia meikkivoiteita mutta nyt ajattelin että kokeilen ja mukaan tarttui Maybellinen Fit Me meikkivoide ja puuteri alennushintaan.Onko Teillä kokemuksia Mac, Urban Decay, MUFE tai Fit Me meikkivoiteista, olisi hauska lukea ! T. Rose

    VastaaPoista
  3. Hitto tuo NC10 kutkuttaa. Jostain syystä MACin meikkivoiteet hapettuu mun iholla ärsyttävästi ja NC15 on auttamatta liian tumma :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin hapettuu joku MACin meikkivoiteista, mutta en vahingossakaan muista mikä se mahtoi olla... näitä kun on tullut kokeiltua kaikenlaisia! :D NC10 on kyllä just täydellinen! <3

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D