keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kuulumisia & muuttoasiaa

Hilipatihippan. Tässä vähän kävi niin, että elämä netin ulkopuolella tuli ja pyyhkäisi mukaansa, enkä ole kerinnyt edes lyhyen postauksen verran päivittelemään tänne mitään. Tai siis hyvä kun nukkumaan on kerinnyt. Tällä viikolla on alkanut taas elämä voittaa, joten nyt on aika pistää tuulemaan ;)


Aloitin viimeisen työssäoppimisjakson Kampaamo Suvittaressa (Tervetuloa mun penkkiin, jos haluat jotain tukkajännää opiskelijahinnoilla, tämän jälkeen en enää sitten työskentelekään opiskelijastatuksella, nännännää.)

Postauksen kuvituksena pikkusiskolle väsätty piiloponitukka, nam! Saapa nähdä, mitä seuraavalla kerralla keksitään ;) Siilissä on käytetty tällä kertaa Elumenia, voipi olla että seuraavalla kierroksella laitetaan suoravärejä.


Ja nyt sitä erikoisjännää ilmoitusasiaa: tämä blogi vaihtaa osoitetta ja nimeä. Sisältö pysyy samanmoisena ja huumori yhtä pimeänä, ei hätää.

Uusi suosikkipaikkanne löytyy osoitteesta thequeenofglitter.com ja blogi kulkee nimellä The Queen of Glitter. Kuinka yllättävää :D Nimen syntyä ruodin tarkemmin uuden osoitteen puolella, koska sehän kaikkia kiinnostaa aivan mahdottomasti.

Sun ei tarvitse tehdä itse yhtään mitään, mikäli seuraat Facebookin, Instan tai Bloglovinin kautta. Mä päivitän osoitteen noihin, joskin muutama päivä siinä siirtymisessä menee. Jos taas luet Bloggerin kautta, tässäpä tarvittavat toimenpiteet: Mene hallintapaneeliin (www.blogger.com/home). Vasemmassa laidassa on Lukuluettelon alla Lisää-namiska, klikkaa sitä. Seuraavaksi aukeaa laatikko, johon voit näppäillä osoitteen http://thequeenofglitter.com ja klikkaa lue - näin saat taas syötteeseesi mun pälinät.


Jos kaikki menee niin kuin kuuluukin, ensi viikon alussa mun postaukset löytyvät uudesta osoitteesta. (Vappurealiteetit huomioon ottaen voisin väittää, että sunnuntaina ei ainakaan tapahdu mitään, sillon on pää kipee :D ) Siihen asti täällä saattaa näkyä jos jonkinmoisia häröilyjä, sillä puuhastelen samaan aikaan ulkoasun kanssa. Muiden aikataulujen takia kaikki koneella säätäminen ajoittuu juuri parhaaseen blogienlukuaikaan, mutta sille nyt ei voi mitään. En todellakaan ala valvomaan öisin tätä varten :D

Mä muistutan tässä vanhassa osoitteessa teitä mun olemassaolosta vielä kerran ennen kuin vaihdan osoitteen. Laitan uudelleenohjauksen vanhasta osoitteesta, mikäli joku eksynyt lammas seikkailee Siniviuhkan puolella.


Toivottavasti jaksatte roikkua matkassa uuden osoitteen puolelle! Mulla on jo tsiljoona postausta valmiina odottamassa teitä. ♥

 Hauskaa vappua, juokaa sikana simaa! 

2 kommenttia:

  1. No hei mikä nimenmuutos, I like! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Tää kuvastaa paremmin mun vaatimatonta luonnetta :D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D