lauantai 31. lokakuuta 2015

#halloweenmiitti2015

Kokoonnuimme viidentoista kosmetiikkabloggaajan kanssa ihmettelemään maskeerausjuttuja Tampereen Make Itiin lokakuun alussa. Kuvatulva oli melkoinen, sain käydä näitä oikein urakalla läpi! Tämä oli ensimmäinen miitti jonka järjestin, ja kyllä se varmaan ihan hyvin meni! Tämä avarsi todella paljon omien miittivierailujen näkökulmaa, kun huomaa itse miten paljon työtä järjestäjä tekee miitin eteen. Kirjoittelen goodie bageista lisää myöhemmin.


 Aluksi Grimasin maahantuoja Markku Purho kertoi Grimasin historiasta (Suosittelen tutustumaan vaikkapa täältä!), omasta työstään ja tekipä hän taikatemppujakin. Purhohan on siis myös taikuri ja stand-up -koomikko.

Mallimme Moona ja luokkakaverini Malla työntouhussa ☺

Paikalla oli miitin ajan Hius- & kauneusstudio Yoursin Minnan kanssa järjestetty pikakampauspiste, jota käytettiinkin ahkerasti. Kampauspiste toteutettiin SIMin tuotteilla ja saimme SIMiltä goodie bageihinkin tuotteita, mikä oli vallan huippua! ^__^

Malleina toimineiden Moonan ja Annikan hiukset ovat luokkakaverini Malla Tallgrenin käsialaa, kuten monet päivän pikakampauksistakin. Mikäli Mallan taitaviin käsiin tahtoo päästä noin muutenkin, suunnaksi kannattaa ottaa tammikuun alussa Hair Garage.

Etualalla maskeeraajan taidonnäyte, väliseinän takana kampauspisteen tohinaa  ^__^

Syöminkien ja vaihtarikasan penkomisen jälkeen maskeeraaja Kati Puustinen kertoi meille yleisesti meikkaaja-maskeeraajan ammatista, työtehtävistä ja omista kokemuksistaan. Tämä oli hurjan mielenkiintoinen ja valaiseva osuus näin omankin tulevaisuuden kannalta.

Maskeeraaja Kati näyttää Moonan kulmien peittämisen

Seuraavaksi siirryimme takaisin yläkertaan, ja Kati toteutti ensimmäiselle Mallille puolikkaan kauneusmeikin ja toiselle puolelle kasvoja lateksilla tehtyjä ruhjeita. Oli mukava saada vinkkejä maskihommiin vähän laajemminkin!

Ballerinameikki

Seuraavaksi pääsimme näkemään kulmakarvojen peittämisen sekä klassisen ballerinameikin teon. Tämän jälkeen arvottiin kaksi kuuden napin Grimas-palettia sekä Mehronin peiteväripaletti, ja jaettiin goodie bagit. (Tai jaoin, haha!)


Supersöpöt aivoleivokset meille tarjosi Cafe & Salad Bar Sanna's - tätä koristeluideaa täytyy hyödyntää joskus itsekin! Suolasta tarjottavaa saimme Mikon Leivältä, mm. aivan järjettömän hyviä pastejoita, joiden viimeisiä jämiä söin miitin jälkeen kirmatessani viemään tavaroita :'D En ehtinyt syödä koko päivänä mitään, joten kävelypasteija oli kyllä siinä vaiheessa päivän ehdoton kohokohta :D


Illalla liihottelimme vielä Viikinkiravintola Haraldiin syömään, ja en voi kuin suositella, oli jälleen kerran järjettömän hyvää ruokaa ♥

Sponsoreinamme olivat:

Purho Ky
Make It 
Zuii Organic 
Keidas by Lumo
Hius- & kauneusstudio Yours
SIM
Mehron / Punanaamio
Lifehair Oy 

Cafe & Sadal Bar Sanna's
Mikon Leipä

Suuri kiitos paikalla olleille ja muille järjestäjille ♥

4 kommenttia:

Kirjota mulle, beibi! :D