torstai 9. heinäkuuta 2015

Avon

Heipähei pitkästä aikaa! Näemmä kaiken muun säheltämisen ohella pidin vahingossa postaustaukoakin, mutta ei hätää: kameroiden muistikortit pullistelevat kuvia. Tässä on tullut sinkoiltua parin viikon sisällä tuhatta ja sataa töiden, kodin, Tampereen, Rauman, Porin, Lavian ja Kuortaneen välillä. Pikkusisko on ripitetty, ja muistin jopa ottaa kampauksesta kuvia! Pistän niitä tänne heti, kun postausjono vähän lyhenee. Saatoin myös hivenen villiintyä Keskisellä Essence-hyllyn äärellä... :D

Sain blogiini testattavaksi muutamia Avonin tuotteita Beauty Nemesikseltä pari viikkoa sitten. Nyt on aika jakaa muutama ensihavainto teidän kanssanne. Ennen tätä kevättä en ollut lainkaan kiinnittänyt huomiota Avonin tuotteisiin muutamaa pikaisesti selattua blogipostausta lukuunottamatta. Kiinnostuin Avonista Turkumiitin jälkeen, sillä goodie bag sisälsi hyviksi osoittautuneita tuotteita, ja lisää ihanuuksia tuli Hannan (http://kynsipollo.blogspot.fi/) valmistujaispippaloiden bagista. Olen käyttänyt kyseisiä tuotteita siitä saakka, ja kirjoitan niistä piakkoin erillisen postauksen.

Pistän tämän postauksen loppuun tilausohjeet, mikäli joku kiinnostuu enemmänkin ^__^


Little Black Dress Eau Fraiche - Eau de Parfum 

Tämä uutuustuoksu ei parin päivän tuoksuttelun jälkeenkään miellyttänyt minua, liekö se sitten tuo myski tai pioni, joilta tämän luvataan tuoksuvan. Olen enemmän sellaisten makeiden ja hedelmäisten tuoksujen ystävä. Tämä tuoksu tuo mieleeni lähinnä keski-ikäisen täti-ihmisen, enkä koe olevani vielä siinä pisteessä... :D Pikkusiskoni tosin tykästyi tähän tuoksuun, ja häntä lainatakseni "ei se ny mikää maailmaamullistava oo mut hyvä perustuoksu".


Solutions BB-voide Light

Tässä oli ainekset uuteen suosikkituotteeseen - SPF15, todella miellyttävä raikas tuoksu, todella hyvä levittyvyys sekä kauniiksi jäävä mattainen pinta. Sävyn kohdalla se sitten kossahti. Olen ruskettunut tänä kesänä jo aika reilusti, ja olen luultavasti taas kesän ruskeimmassa ihonsävyssäni. Siitä huolimatta tämä vaalein sävy oli aivan liian tumma ja oranssi mulle, eikä huolellinen häivytyskään saanut tätä oranssisuutta sulautumaan ihooni. Pyhpah. Pidin tätä eilen kämmenselälle levitettynä muutaman tunnin, ja huomasin, että kuivakka iho oli kosteampi ja todella hyvän tuntuinen! Tämä on siis epäilemättä muillekin pintakuivasta ihosta kärsiville sopiva.


Kohl Eye Liner - Ocean Blue 

Sain yhdestä goodie bagista vastaavan tuotteen sävyssä Turquiose Waters, ja voi luoja, kuinka oon tykännytkään siitä! Ocean Blue on aivan omanlaisensa sävy mun meikkikynävalikoimassa, sähkönsinistä kyllä löytyy, muttei aivan tällaista sävyä. Näissä on ihanan geelimäinen ja helposti häivyttyvä koostumus. Tuollaista häivytysapplikaattoria en ole aiemmin käyttänyt - se on sellaista lötköä muovia - ja se toimii! Yleensä kiinnitän nämä paikoilleen luomivärillä, jottei tapahdu luomivakoon tai juonteisiin kökkööntymistä. Siniset ja turkoosit silmämeikit on näemmä mun suosikkeja tänä kesänä ^__^


Luxe Silken Lip Perfector - Berry Tint

Arvaattekos, mikä huulituote on ollut tällä viikolla päivittäin huulilla? Tämä sävyttävä huulivoide on päätynyt tiiviiseen käyttöön, sillä tätä voi levittää puolihuolimattomasti ilman peiliä, eikä näkyviin jää omituisia länttejä. Kosteutusteho ja silkkinen huulifiilis yllättivät mut aika lailla, odotin lähinnä kelmumaista mähmäpintaa huulille. Tässä on myös suojakerroin 15, jei! Oon käyttänyt tätä toistaiseksi ihan pelkiltään, mutta ajattelin kokeilla myös huultenrajauskynää alle, kun haluan täyteläisempää sävyä.


Tässä vielä pikainen swatch - ylempänä Ocean Blue ja alla Berry Tint. Instagramista löytyy muutamia meikkikuviakin, joissa olen käyttänyt näitä tuotteita.

♥ ♥ ♥

Tuotteet saatu testiin blogin kautta, mutta mielipiteet ovat luonnollisesti omiani.

2 kommenttia:

Kirjota mulle, beibi! :D