perjantai 19. kesäkuuta 2015

Lately... I've been lazy

Viime viikkoina on ollut kiva kiire, hiushommakiire, meikkikiire, blogikiire, suunnittelukiire, leipomiskiire. Paljon kivaa on tehty, sovittu ja suunniteltu. Onnellista kiirettä, niin mä haluan tähän suhtautua. sillä mun kiire koostuu pääosin mukavista asioista. Kivakiire.


Olen meikannut laiskasti, vähän, neutraalisti ja huomaamattomasti. Silti olen tuntenut itseni kauniiksi, mikä ei ole aina niin yksiselitteistä ja simppeliä.  Olen käyttänyt pannuprojektipalettiani, Sleekin Oh so Specialia, todella paljon. Oon selvästi oppinut käyttämään neutraaleja sävyjä, ja ovathan ne todella käyttiksiä arkisin.


Olen käyttänyt rauhallisten meikkien vastapainoksi kreisejä legginssejä, ihanaa! Nämä galaksi-ihanuudet on tilattu EMP:ltä.


Olen tehnyt leteillä permanentin. Piikkisuorasta, lasisesta tukasta boheemiksi kiharaksi! Jännää puuhaahan tää oli, ja pikkusisko oli onneksi tyytyväinen ^__^

Olen myös tehnyt pitkästä aikaa ripsienpidennyksiä, voi että mä tykkään sellaisesta piiperrystyöstä!


Olen tehnyt koevedoksen nuorimmaisen siskoni rippijuhlakampauksesta, ja oon todella innoissani! Kokeilin myös ensimmäistä kertaa Lorkun Inoa-geelivärejä - jännittävä koostumus - ja kahtokkee ny kuinka nätti helmiäisblondi sävy!


Tämän kuun paras hiusproggis oli ehdottomasti tämä! Käsittelin In this part of Town -blogin Liisan musta-petroolista (ja sinisiä + violetteja raitoja) blondauksen kautta siniseksi, oi onnea. ♥

Tuli kieltämättä ikävä omaa sinistä tukkaani viime kesältä. Tuol ois kyllä kaapissa vaalennusainetta ja suoravärejä... hmm.


Olen hakenut Peksin kanssa matkapesupaikkani porukoilta. Nyt se on eteisessä. eeehhehee. Se on matkalla vintille, mutta veikkaan, että se ei tosta liikahdakaan ennen mun syndebailuja, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa.


Olen tilannut uuden kameran, uih mitä uusia ihania mahdollisuuksia se tuokaan! Olen istunut kamera sylissä ja huokaillut onnellisena.

Olen käyttänyt laittoman paljon hohtopuuteria, kulkenut onnellisena ja kimalluskasvoisena pitkin kaupunkia. I am the bling.


Olen näkyillyt muutamia ystäviäkin, vaikka jaksamus ei olekaan riittänyt aivan sellaiseen hömpötysmäärään kuin toivoisin. Kävimme katsastamassa luokkakaverini Hannan kanssa Kaffilan ruokatarjonnan, ja oih, kuinka hyvää oli! Saatoimme kieltämättä käydä pienehköllä kosmetiikankäpälöintireissulla samalla, köh :D


Olen ostanut lempikahviani pitkästä aikaa, ja muistin taas, että ehkä tämä ilo pitäisi suoda itselleen useamminkin.

Olen opetellut puhumaan itselleni nätisti. Vielä en tätä osaa, mä kun ajattelen kovin ankarasti, mutta mä opin jatkuvasti, pakotan itseni olemaan lempeämpi. On niin vapauttavaa ajatella hyväksyviä ajatuksia!


Olen leikkauttanut hiukseni. Mulla on lyhyt tukka. Ei edes hartioille saakka! Oon aina ollut pitkähiuksinen, tämä on uutta, jännittävää ja pelottavaa. Tykkään todella paljon. Eilen sain kommentin, että näytän erään vanhan lastenkirjan satuhahmolta. Kauniita sanoja, hyvän mielen humahdus jäi minuun.

Sateesta huolimatta mainiota juhannusta kaikille ihanaisille, älkää hukkuko! ♥

4 kommenttia:

 1. Raikkaan näköiset noi lyhyet hiukset :) ja hitsi että rakastuin noihin EMPin legginsseihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ^__^ Onhan tähän tukkaan ollut totuttelemista, mutta tykkään! EMP:llä on kyllä legginssivalikoima kohdillaan!

   Poista
 2. Ooh, mitkä legginsit! Mun on pitkään tehnyt mieli tollasia, vaikkei ne istu yhtään omaan tyyliini. Mutta on ne vaan häävit..

  //Fanni
  http://mennentullen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten vajaata oliskaan elämä ilman galaksilegginssejä!? :D

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D