keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Mattakynnet

Blah, mua huvittaisi postata nytheti tämänpäiväinen meikki tänne, mutta kuvat ovat edelleen kamerassa... Otin oikein vaihekuviakin! Kyseessä on melko räyheä meikki, ja oli kieltämättä melko edullinen olo kaupungilla käydessä :D Jospa kuitenkin purkaisin ensin edes yhdet kynnet postausjonosta. Näillä kynsimillä olin viime viikolla töissä - eka työssäoppimispäivä! Olen aivan kamala jännittäjä uusissa tilanteissa ja uusien ihmisten seurassa. Onneksi kaikki meni hyvin, ja pääsin heti auttamaan värjäyksessä ja hiusten pesuissa. Kuinka noinkin simppelit ja koulussa itsestäänselvän helpot jutut ovat oikeassa liikkeessä tutisuttavan jännittäviä?


Mutta ne kynnet! Halusin päästä testaamaan Ciatén joulukalenterin lakkoja, ja tassuille pääsi beige Sharp Tailoring sekä vaaleanpunainen Strawberry Milkshake. Molempia lakkoja on kolme kerrosta. Kaksikin olisi riittänyt, mutta niin... ei. Leimat ovat OB-Nail XXL F -laatasta. (Tämä nimi on joka ikinen kerta tavattava laatan reunasta...) Koska olisi ollut kamalan tylsää käyttä samaa leimaa molemmissa käsissä, piti nysäkynsikäteen valita toinen, Onneksi tuo keskisormi ei ole nyt enää niin onnettoman näköinen, kuin muutama viikko sitten. Oikeasta kädestä tosin napsahti pari muuta kynttä, mutta he voivat hyvin teepussipaikkausten alla, kiitos vain kysymästä :D

Sad sad middle finger...

Päällyslakaksi laitoin Beauty UK:n mattalakan, se olikin noin edulliseksi lakaksi ilahduttavan hyvä! Se kyllä kului muutamassa päivässä aika kiiltäväksi, mutta ei ihmekään, kun tuli niin paljon lotrattua vedellä ja tehtyä kaikkea mahdollista, mikä kuluttaa lakkauksia tavallistakin enemmän. Millonhan olen viimeksi käyttänyt mattalakkaa? En todellakaan muista. Toivottavasti nyt tulee käytettyä useammin!


Mun on pitäny tehdä iät ajat jotain tekstikynsiä,  mutten ikinä ole saanut aikaiseksi. Nämä ovat kyllä omaan makuun kamalan tylsät ja sillee. Kynnet ovat muutenkin olleet epäilyttävän tylsiä tässä viime viikkoina, jotenkin on ollut aivan tympeä fiilis. Olen jopa ollut koristelemattomilla lakkauksilla! Pöyristyttävää. Meikeillä olen onnistunut ajoittain leikkimään, ja voi kuinka onnelliseksi siitä voikaan tulla ♥ Ihminen voi rakastaa luomivärien häivyttämistä yllättävän paljon!


Huomenna olisi tarkoitus paukauttaa päähän askorbiinihappovaalennus, oma pää on paras koekaniini. Kerron sitten, mitä tapahtui vai tapahtuiko mitään :D Tarkoitus olisi siis vaalentaa tuo mähmäisen värinen "pinkki" etuosio, jotta siitä saisi oikeasti pinkin. En tiedä huitaisenko tätä kokeeksi tuohon mustaan takaosaankin, vai pysynkö mustapinkkinä vai rupeanko sittenkin blondiksi... tai hattarapinkiksi... tai lyhythiuksiseksi... Ai pitääks mun valita vai?

Note to self: älä pidä työkamppeita kotona, jos meneillään on akuutti hiuskriisi. Äläkä saksi hiuksia joka kerran, kun käyt vessassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D