sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Villapaitakynnet ja muuta höpinää

Ostin tossa muutama viikko sitten kynsikirpan huutokaupasta muutaman ihanaisen aarteen. Oli taas luvattoman hankalaa olla hankkimatta kaikkea "tarpeellista". Ennemmin kyllä ostan kirpalta näitä toisten hutiostoksia tai muuten vain käyttämättä jääneitä, kuin että hankkisin ihan kaiken uutena täyteen hintaan. Ostostelu on muutenkin aika ahdistavaa, eikä omatunto nakuta niin kovasti, kun ostaa käytettyä. Niinkun ylipäänsä. Apua, täähän menee kohta syvälliseksi. Lopetan heti.

Nyt siihen syntilistaan! Himaan saapuivat (kolmen muun Essien ohella - niistä lisää myöhemmin) Essien Merino Cool, Dollish Polishin I'm the Ultimate Fangirl sekä China Glazen Release. The Giver -kokoelman herkullisen mutaisa Release tahtoi kynsille asap. (Pitäis varmaan kattoa se leffa... on tosi uskottava mainita, että tää hei on sit sitä The Giver -kokoelmaa, siit ku on se leffaki. Ai, emmää tiä mistä se kertoo. Ai, onksiitä joku kirjaki?)


Onko hivenen ihana, hä?


Release levittyi kyllä kuin unelma, ja sain kyllä tehtyä muutenkin epätavallisen siivon lakkauksen. Lakkasin tosin kerrankin päivänvalossa, eli se siitä rehvastelusta. Koristeluiden kanssa päädyin kuitenkin kovin mielikuvituksettomaan tulokseen, lykin vain tollasia villapaitameininkejä valkoisella Essiellä. Meh. Kultaiset koristelut olisivat tosiaankin houkutelleet, mutta oon tehnyt samanlaisia jo aika monet.... myönnettäköön, että luonnoksissa odottaa ainakin yksi ruskea-kultainen lakkaus. Tosi vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Onneksi tuli testattua tota Festive Collection -laattaa. Toi sydän (alla oleva kuva) on kyllä uusi lempi! Ja vähänkö tarvitsen sellasen leimauslaatan, jolla saa tehtyä neulepinnan näköiset kynnet! Juuri sopivaa tällaiselle neulootikolle. Muutamasta blogista niitä on tullut bongailtua, ja lähes kaikki olivat ulkomailta tilaittuja.. Argh. Yritän kovasti olla eksymättä Ebayn ihmeelliseen maailmaan.


Toisia Halloween-kynsiä ei sitten tullutkaan, sillä päädyin olemaan kalvakka parittaja, eikä mitkään kynsijutut olleet tarpeeksi hyviä - oikeastaan en olisi ehtinytkään tehdä kynsiä, niin viime tingassa oltiin taas liikkeellä. Nyt on hyvä lupailla, että ensi vuonna ollaan sitten ajoissa. Naamiasjuttuja saisi todellakin olla useammin, ja mielellään niin, että ehtisi panostaa tosissaan ☺

Ensi viikonloppuna on ohjelmassa luokkakokous, ja aavistelen kynsikriisiä. Kouluteema vois olla ihan jees, tai sit jotkut överiglitterit, tai käsin maalatut.... ostin akryylimaaleja viime viikolla, eli nyt on pakko harjoitella! :D tein tänään tosin ekat Movemberit alta pois. Tarviin akuutisti viiksileimoja. Onneksi on koko kuukausi aikaa... ennen joulukynsiä. Mikä hitto tässä nyt on, kun jatkuvasti oon ajan tasalla!?

4 kommenttia:

  1. Ihana termi toi neulootikko :)! Mäkin rakastuin MoYoun Fashionista 02 -laattaan, jossa on kaikkia palmikkoneuleita yms. Sitä on pakko testata pikimmiten kynsille. Festive-lattakin vaikuttaa kyllä tosi upealta. Ihanan talvisia lämpimänpörheitä leimoja. Ja tuo Release on mun lemppareita tällä hetkellä. Mieletön väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tarviin toooosi akuutisti sen Fashionista-laatan! Talvella pitää saada neuleita päälle ja kynsille ^__^

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D