maanantai 24. marraskuuta 2014

Juhu!

Maanantainen pikapostaus! Kuvat on kaivettu Picasan kätköistä - ne on otettu ajat sitten, viisaasti etukäteen ennen kuin kyseisiä aarteita on edes käytetty. Kuvat ahkerasti käytetyistä meikeistä olisivat herrrkullisia, eikö? Näillä romppeilla ei ole tehty mitään blogiin asti päätynyttä, joten annetaanpa hivenen huomiota heillekin!

Ihanan Saaran tuomat Viron-tuliaiset ^__^

Koulupäivä oli perinteisen tympeän maanantainen - tuntikaupalla teoriaa hiustenleikkuusta (Ja jopa tartti tehdäkin jotain, ihan hirveetä! Harjoituspäihin koskeminen pitäisi olla kiellettyä maanantaisin...) ja pari kiroilun- ja huokailuntäyteistä atk-tuntia. Himassa fiilis vaihtui kertaheitolla - murun hankkima joululahja on Suomessa! Luvassa on kynsilakkainen joulukuu ♥ En ole vielä päättänyt, tuleeko vouhkauspostauksia päivittäin vai esimerkiksi viikonloppuisin ;)

Muutama kuukausi sitten hamsteroidut Pueenin laatat ♥

Tänään oli tarkoitus pistää kasaan postaus viikonlopun kynsistä. Oh well, sunnuntaina iski kynsimasennus, enkä tehnyt kynsiä loppuun. Ensinnäkin valitsemani lakka (OPI - I Don't Give a Rotterdam!) oli aivan lirua ja huonosti kuivuvaa. Jotenkin se ajatus, että tässä on enää x tuntia aikaa tehdä kynnet valmiiksi, jotta ehdin kuvata ne päivänvalossa, pisti koristeluinspiraationkin sekaisin. Nytkään en ole lakkauksia jatkanut - sehän on ihan turhaa nyt, kun seuraava kuvauskelpoinen valaistus on saatavilla keskiviikkona. Ja jos teen tänään kynnet, niissä on mehevät kärkikulumat kouluhommien takia keskiviikkoiltapäivään mennessä. Typerää ajatella noin, olisi parempi lakkailla silloin, kun huvittaa, ja ottaa sitten niitä hurmaavia keltaisia sisäkuvia. Perfektionistin elämä osaa olla hankalaa.

Perheeltä saatuja Essencejä

Huomasin Bloggerin luonnosten pursuavan raakatekstejä alkaen isohkosta hiuspostauksesta lankakauppahöpinään ja Lushin kylpyihanuuksiin. Alkusyksystä minua vaivannut blogi-innottomuus taitaa olla väistymässä. Bannerisähläys etenee verkkaisesti, tosin pääsen tällä viikolla käyttämään kreisejä kuvankäsittelytaitojani muun blogiaskartelun lomassa. Ihanaa, kun blogijutut eivät tunnu työläiltä. Minulla on yleisen inspiroitunut olo.

Halloweeniksi hankitut Grimasin kosmetikkaromppeet. Näistä kuullaan vielä ;)

Lauantaina sain jännittää ja tutista oikein olan takaa: olimme neljän muun luokkalaiseni kanssa Neichan ripsikurssilla. Kukaan ei kuollut, ja kaikilla uhreilla oli kauniit räpsyripset päivän lopussa ^__^
 On aika pelottavaa ronkkia toisten ihmisten silmiä, mutta onneksi koulussa on värjäilty ripsiä ja kulmia, joten muiden kanssaeläjien nassujen ronkkiminen ei ollut ihan uusi juttu.


Ei mulla mitään oikeaa asiaa ollut. Kynsilakka saa luvan olla tarpeeksi kuivaa, jotta voin mennä nukkumaan... Nyt vain veikkausta pystyyn, monessako kynnessä  on aamulla lakanankuvat!?

2 kommenttia:

 1. Heippa. Oletko koskaan törmännyt Colbie Caillatin biisiin "Try"?

  "Take your make-up off
  Let your hair down
  Take a breath
  Look into the mirror, at yourself
  Don't you like you?
  'Cause I like you"

  VastaaPoista
 2. En oo törmännyt, mut nyt kävin kuuntelemassa ^__^ Ihanat sanoitukset ♥

  VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D