maanantai 18. elokuuta 2014

Gag Me With A Spoon

Tämä ihanainen indielakka ansaitsee aivan ikioman postauksensa. Tämä on ensimmäinen indie-lakkani, eikä tämä jää todellakaan viimeiseksi. Hyvälaatuinen, sähäkän värinen ja muutenkin näyttävä tapaus. Sain tämän poikaystävältäni syntymäpäivälahjaksi, voiko kynsiporso parempaa saadakaan?Tämä on todella lirusta lakkaa, ja siitä tämä glitter sandwich -efekti tuleekin... lopetin laskemisen kuudennen kerroksen kohdalla. Kerrokset kuivuvat kuitenkin huikean nopeasti, joten aikaa ei tuhraannu kuivatteluun.

Alla on kaksi kerrosta juurikin sitä Essencen surkeaa Peel Off Basea, jonka saisi mieluiten lähettää maata kiertävälle radalle. Siitä ei ole niin mitään hyötyä glitterien poistamisessa. Räyh. Kyseinen litku esiintyy vielä yhdessä postauksessa, tottahan toki sitä oli pakko käyttää moneen kertaan, jotta sen voi todeta varmasti surkeaksi tapaukseksi... (Tällä hetkellä on testissä Dependin vastaava tuote, Glitter Base Coat, saapa nähdä mihin siitä on.)

Varjossa ja auringossa. Uih, mitkä ihanat isot hologlitterit!
Noita isoja pyöreitä hologlittereitä sai hieman kalastella, tosin ehkä niitä ei ihan joka kynnelle tarvitsisi saada. Sain varmaan jonkun harakkahepulin tossa lakkaillessa. Pienemmät glitterit nousivat pullosta helposti. Tälläisiä lakkojahan on helpompi lakata (tai siis glitterinnälkäiset saavat tarpeeksi sälää kynsille ilman onkimista),  jos laittaa lakan hetkeksi ylösalaisin ennen käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D