lauantai 1. elokuuta 2015

#jyväskylämiitti


Oi voi, mikä ihana lauantai! Lähdimme ällöttävän aikaisin busseilemaan Taikan kanssa kohti Jyväskylää. Pari tuntia kului hervottomien juttujen kera - ehdittiin käydä läpi sen tason stoorit, että muulla bussimatkaajilla saattoi olla tavallista mielenkiintoisempi reissu. :'D


Miittipaikkanamme toimi Sokos Hotel Alexandra, joka sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Matkakeskukselta. Odottelimme hetken ala-aulassa, jossa oli massiivinen taideteos, Vuosisade. Alkuun vilkaisin, että plaah, joku roikkuvien palikoiden härveli, mutta tarkemmin silmäiltynä sieltä paljastui vaikka kuinka hienoja yksityiskohtia! Huuu :D

Keskimmäisessä kuvassa voitte havaita Ryhmäseksitukaanin luonnollisessa olotilassaan

Miittailu alkoi paikanmetsästysellä - ihanat öttimönkiäiset tarjosi Harjun Paperi. Skumppalasillisten jälkeen jatkoimme Liisa Salosen pitämällä harvinaisen selventävällä valokuvaustyöpajalla. Järkkärillä kuvaaminen on tuttua touhua, mutta nyt saimme todellakin selventävää oppia siitä, mitä niillä asetuksilla kannattaa tehdä, varsinkin blogikuvaamiseen liittyen. Mulla oli tää mun uusi Olympus PEN PL-7 mukana, ja pääsin kyllä niin paljon eteenpäin tässä kameraan tottumisessa! Ihan huippua, että meillä oli mahdollisuus tällaiseen!

Canon oli lähettänyt meille kokeiltavaksi pikkiriikkisenlutumutusen valokuvamasiinan, jolla tulostelimme kuvia. Mun ja Taikan otos oli hivenen kyseenalainen, nimim. verhon takana kikattajat. Oishan sellanen hyväkin kuva ollut, mutta ei me ny sellasta ruvettu tulostamaan!


Sitten oli ohjelmassa korutyöpaja, jonka meille tarjosi Omstart: kierrätysmateriaaleista uniikkeja koruja valmistava muotoiluyritys. Tein kaulakorun lusikan varresta - suorastaan epäilyttävän helppoa ja mukavaa. Olen jotenkin kamalan etukäteisskeptinen kaikkea ryhmäaskartelua kohtaan :D

Arvatkaa vaan, joudunko nyt kiertämään kirppiksiä vanhoja aterimia metsästämässä! Mulla on jo valmiiksi olemassa kutakuinkin kaikki tarvittava näiden tekemiseen... Taikan leikkelehaarukkakorvikset olivat ehkä hienoimmat ikinä! Kieltämättä vähän harmittaa, etten bongannut ensin ;D


Korutouhujen jälkeen menin Marinan tarjoamaan pikakäsihoitoon, ja voi äly kuinka ihanaa se oli ♥ Ehkä pitää ryhtyä muiden paapomisen lisäksi tarjoamaan toisinaan itselleenkin hemmottelua. Qtican kuorinta ja kosteusvoide olivat MiNailsilta, ja tykästyin näihin sen verran, että joudun naputtelemaan sinne tilauksen pian.. Ellen päädy Turkuun piipahdukselle, jotta pääsisin tekemään täsmäiskun kivijalkaliikkeeseen aivan tahattomasti.

Paikalla oli myös mahdollisuus pikakampaukseen Glitterin pisteellä, ja sinnehän oli pakko vilahtaa. Annoin vapaat kädet tehdä mitä vain, kunhan mukana olisi jokin hopeakillutin, ja olin kovin tyytyväinen!


Smykkityttö oli tehnyt järjestäjäporukan kampaukset - ylläolevassa kuvassa Pandan hiukset. En kestä, kuinka nättejä nämä olivat!!

Suoritimme myös norpanpelastusta miitin teeman mukaisesti. Saimaannorppiahan on vain Saimaassa - jos ne häviävät täältä, ne häviävät koko maailmasta. Täältä pääset liittymään norppakummiksi. Kyllä me ainakin yksi norppa saatiin pelastettua!

Ihanat norppatarrat ja miitin logo ovat Omstartin Salla Seppälän käsialaa. Wau! ♥

Meidän oli tarkoitus lähteä vielä syömään, mutta Tampereen-jengin juna lähti jo seitsemän jälkeen, eli tyydyimme huoltsikkaeväisiin. En oo ikinä aiemmin juonut oikeasti hyvää kahvia huoltsikalla, pointsit Shellille!

Paluumatkalla kaivelimme Marinan, Helmin ja Taikan kassa miittikassien sisältöä, mahtoi olla konnareilla ihmettelemistä, kun allergiahytin lattia velloi kosmetiikkaa :D

Miitin sponsoreina olivat:


Goodie bagien raahaamiseen olisi kyllä taas tarvinnut jonkin sortin vetolaukun, onneksi Peksi tuli hakemaan meidät assalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D