sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

The Beginning of Neon

Pihalla sataa, joten kesä on maalataan kasvoille. Neonhepuli alkoi jo muutama viikko sitten, ja se on kieltämättä ryöstäytynyt jo vähän käsistä. Tämä oli ensimmäinen neonmeikki, jonka ehdin kuvata, ja sen jälkeen näitä on tullut tehtyä monta kertaa viikossa - viimeksi eilen.

Tämän meikin tekemisen jälkeen päädyin tilaamaan Pretty.fistä NYXin valkoisen Eye Shadow Basen sekä Jumbo Eye Pencilin sävyssä Milk (ja kaks tai viis muutakin tuotetta...). Tuntui, etten saanut neonsävyjä loistamaan tarpeeksi kirkkaana ilman näitä. En ole kyllä aivan varma, oliko pohjustajien vaihdosta niiiiin suurta hyötyä lopulta. White base is white.


Tässä on käytetty Sleekin Acid-palettia, Oh So Special-palettia sekä Urban Decayn Primer Potionia pohjustamassa. Sisänurkan vaalea kimallusasia on Lumenen Intense Liner sävyssä 2 White Crystal ja mä oon niin rakastunut tähän: Hyvin kirkasta, ei liian lämmintä valkoista kimallusta ilman väärän sävyisiä shimmerhippuja! Voi kyllä!

Musta rajaus on yhdistelmä RVB LABin Precicion Lineria ja Goshin Eye Liner Peniä. Kulmissa tuttuun tapaan Lumenen kulmapuuteriduo sekä se tummin kulmakynä. Sisärajalla Isadoran Inliner Kajal sävyssä Blonde, ripsarina Avonin Big & Daring vedenkestävänä versiona.

Mulla ei ollut tästä meikkilookista näemmä lainkaan kokonaamakuvaa, tai oli, mutta se oli jotain hyvin jäätävää :'D Yhdistin tähän täyteläisen punaiset huulet, enkä vahingossakaan muista, mitä mä sitten edes käytinkään. Note to self: kirjota ylös tai postaa heti.


Tärkeä raportoinnin aihe on myös se, että mulla on pohjustajakriisi. Urban Decayn Primer Potion ei estä enää luomivärien klimppaantumista luomivakoon! Krää! Oon koittanut kikkailla joka perin, ilman sy-voiteita ja kaikkea, mutta ei. Kaksi viikkoa tällaista taistelua on liikaa, ja päätin kokeilla seuraavaksi jotain MACilta. Koskaan aiemmin ei ole UDPP pettänyt, mutta nämä ovat sitten jäähyvästit, perkele.

Aiheuttaako kesä teissäkin värihepulointia?

3 kommenttia:

  1. Todella hieno, tulee ihan neonmeikkihimo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Suosittelen lämpimästi neonmeikkejä, kyllä on aivan eri fiilis suihkia menemään, kun on ruskean sijasta neonvihreää silmissä! :D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D