lauantai 28. marraskuuta 2015

Sellanen hyvin tärkeä asiapostaus

Hilipatihippan, täällä taas. Ajattelin jakaa teille muutamia suuren tärkeysluokan asioita, jotka olen tässä viime aikoina havainnut. Kirjoittamisblokki päättyy toivon mukaan tähän, mulla on järkky määrä postausideoita ja kuvatkin on valmiina, mutta teksti puuttuu. Viime viikot ovat sisältäneet melkoisesti ajatusmyrskyjä, ja se on pitänyt huomion tiivisti kiinni omassa navassa. Ajattelin uppoutua hömpötysmaailmaan taas, tykkään pysyä täällä glitterintäyteisessä onnellisuuskuplassa.

Arkikengät parhaimmillaan!

1. Yritän astua omien rajojeni yli mahdollisimman usein. Oman itsen ja ajatustensa kyseenalaistaminen on virkistävää, ahdistavaa ja valaisevaa. Oman mustavalkoisen ajatusmaailman ulkopuolelle astuminen on aika uusi juttu minulle. Olen oppinut pitämään monesta asiasta, joita olen ennen julistanut vihaavani. Oon inhonnut kultaisia juttuja iät ja ajat, ja tadaa, tänä vuonna joulu onkin väreiltään kulta-violetti. Kultahiekan ostamisesta voi tulla kovin iloiseksi. (Ja mulla on nyt sit tympeille vieraille varahiekat valmiina, jos oma varasto ehtyykin, kjeh.)

2. Blogiin ei ole pakko kirjoittaa informatiivisiä asiatekstejä, mullistavia havaintoja tai postata punaiselle matolle kelpaavia meikkilookkeja. Kauan kesti tämäkin tajuta... :D Tästä käynnistyy uusi höpinän aikakausi, pahoittelut kaikille järjestelmällisen asiabloggaamisen ystäville!

Kuva on kevään-kesän hujakoilta hiuksista päätellen, oh boy mikä vaalennusvaihe täs onkaan menossa. :D

3. Sanon satsumia satsumeiksi, jos haluan. Mun kauppalistat ois aika mehevää täytettä blogiin.

4. Oikeat ystävät ja huipputyypit ovat harvassa. Mutta ne harvat, te ootte kultaa ♥ Parhausihmiset tunnistaa helpoiten sarkasmista, mustasta huumorista ja hävyttömistä jutuista.

5. Jouduin oikeasti miettimään, kuinka monen kaverini huumorintaju kestää joululahjaideani.

6. Joululahjominen on parasta! Lahjojen miettiminen, hankkiminen, paketoiminen... ah. Sit kun oon rikas, törsään varmaan aivan älyttömästi rahaa lahjoihin, hehee. Tänä vuonna ajattelin myös puuhailla joulukortteja - jos mun idea toimii, tännekin taitaa ilmaantua askarteluapaskartelua!

Arkimeikki pt. 32985203

7. Koirot on parhaita. Mun hauvavauva (joka on jo pappakoiraiässä kohta, apua!) oli mun tassuterapeuttina viikon, ja mulla on kamala ikävä.

8. Olin vielä hetki sitten joulukalenteriton, mutta eräs smurffikas pariskunta pelasti mun ja Peksin joulukuun ylimääräisiltä verensokerin laskuilta ja vyötärön kapenemiselta ;)

9. Pahin postaushimo syttyy, kun bussin lähtöön on korkeintaan kymmenen minuuttia.

Dat smurfs hair tho! Kutkuttais.

10. Laulaminen on parasta. Kovaa ja korkealta.

11. Meikkaaminen tekee onnelliseksi, ja kosmekokoelman käpälöinti kans.

12. Kokeilin pari päivää sitten laittaa kahviin sokeria. Never again! Sokeri ei kuulu kahviin, ja ananas kuuluu pitsuun.

13.  Ostin kaksi glitterpeuraa. Sitten ostin pari lisää. Olen erittäin tyytyväinen. Stockan eliittipeuroihin en tällä kertaa sortunut, vaan täytin viime vuoden vajeen Tigerissa. (Ihastelin siis vuosi sitten glitterpeuroja, enkä ostanut niitä, kuka nyt jotain saamarin glitterelukoita ostaa. Se vaivasi mua koko vuoden, ja heti kun näin näitä taas, kahmin äkkiä omani!)

Onko sinulla jo oma glitterpeura? Jos ei ole, mene hyvä ihminen ostamaan, tulet onnelliseksi!

18 kommenttia:

 1. Todellakin haluan glitterpeuran, tarvii käydä Tiikerissä!

  Pakko esittää eriävä mielipide: ananas ei kuulu pitsaan. Tai mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mielipiteistä voi kiistellä ^__^ Ananas on elämä! :D

   Poista
 2. Oih. Glitterpeura kuullostaa aivan ihanalta, harmi kun omalla paikkakunnalla ei Tigeriä ole :/

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Tulin oikein iloiseksi :D. Munkin ostoslistat on hiumaa jännärikamaa. En koskaan muista oikeita sanoja, joten keksin omia. Onnea miehelle, joka menee kauppaan :). Mä aina hiplaan niitä glitterpeuroja vaan kaupassa. En kestä, kun niistä pirulaisista irtoaa sitä töhnää kaikkialle. Meillä on siis vain tylsiä glitterittömiä peuroja. Ja rajat on tehty tallottaviksi, asiaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä suihkin glitterpeurat megafakinstrong-hiuslakalla, ei meinaa irtoa enää mitään! Tulin hirmu iloiseksi sun kommentista ♥

   Poista
 4. Todellakaan ei tarvitse aina olla asiapitoista faktaa, hömppää kehiin :D

  VastaaPoista
 5. Mä oon niitä glitterpeuroja himoinnut nyt pari viikkoa! :D Musta ne on vaan niin järjettömiä (siis glitterinen peura, mit vit?), mutta joku niissä kiehtoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eikse vähän niin ole, että jos se kimaltaa ja on omituinen, sen on pakko olla jotain sikaihanaa? :D

   Poista
 6. Pizzaa ei voi edes syödä ilman ananasta. Se on selvä homma se. Glitterpeura multa on jääny kyl täysin hankkimatta. Voinko mä selvitä tästä koskaan vai onko huomenna lähdettävä metsästään semmosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et selviä! Väitän ettei kukaan voi olla onnellinen ilman glitterpeuraa! Tai kahta :D

   Poista
 7. Lisää tämmöistä! Asiablogeja riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kaikki omituisuushölinät tänne siis :D

   Poista
 8. Mulla on vaan glitterkissa. Se varmaan kaipaisi kyllä seuraa. Ja nyt on hirveästi näkynyt niitä videoita, joilla eri eläkinkunnan lajit on bestiksiä. Joo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterkissakin varmasti auttaa elämässä eteenpäin ^__^ Tosin glitterotuksia ei voi koskaan olla liikaa :)

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D