sunnuntai 30. elokuuta 2015

Elokuun suosikit

Jaha, ja sitten elokuun suosikkeja! Kuvia räpsiessä alkoi sataa, joten muutaman kuvan omituisesta hämäryydestä on syyttäminen säätä, eikä kirjoittajaa. Tekstin hämäryydestä vastaan minä.

Etukäteiskirjoitin tämän postauksen. Sitten ryhdyin kuvaamaan, ja lähes kaikki valitsemani tuotteet aiheuttivat sellaisen plaaaaaaa-olon. Ois kivempiakin suosikkeja esiteltäväksi! Hilirimpsis, painoin deleteä, ja kuvasin tuotteet, jotka tällä hetkellä aiheuttavat eniten himiöintiä, onnellista huokailua ja itsekseen hymyilyä.


Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel*

Lumenen uudistuneet pakkaukset on jotenkin todella mun makuun sopivia, tykkään! Sisältökin on aivan huippua - vaikka tämä geelivoide on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, mun pintakuiva iho on vallan tyytyväinen tämän kanssa! Voiteen koostumus on jännä, purkissa se on täyteläisemmän voiteen näköinen, mutta kädellä tämä on läpikuultava, geelin tuntuinen.

Yövoiteeksi tämä ei mun iholle riitä millään, ja olenkin palannut öiseen öljylillutteluun. Kookosöljyn jälkeen ei aamulla tunnu tarpeelliselta käyttää paksua päivävoidetta, joten tämä on todella sopiva: riittävän kosteuttava, mutta ei niin paljon, että kasvot kiiltelisivät päivän mittaan. Tätä tulee varmasti ostettua lisää.


 NYX Conceal Correct Contour -palette

Pannupornoa! Oon omistanut tämän paletin vajaa kaksi kuukautta, ja ensimmäinen pannu on näkyvissä jo. Oon vähän varjostellut, hahaa! Oon tykännyt tästä hirmu paljon, eikä tätä ole hinnallakaan pilattu. Silmänalusien peittämisessä tämä ei mulla toiminut, oli liian paksua ja juonteisiinpakkautuvaa silmänalusiholle - tosin mulla on tähän mennessä toiminut vain MACin Pro Longwear Concealer. Muualla kasvoilla tämän jälki ei ole liian paksua, eikä lopputulos näytä ylipakkeloidulta, vaikka vähän rivakammalla otteella tätä käyttäisikin. Tämä vaalein paletti on testattu, ja kalmonsävyiselle soveltuvaksi todettu.


 L'Oréal Tecni Art Pixie Pommade

OLEN OSTANUT HIUSVAHAN, KUULKAAS. En ole koskaan omistanut mitään vahaa/geeliä, ei ole ollut käyttöä, tarvetta eikä huvitusta. Nyt ollaan todella uusilla urilla, hämmentävillä sellaisilla. Kesän lopuksi sain elämäni parhaan hiustenleikkauksen, ja totesin mun hiustuotevalikoimassa tämän söpön purkin kokoisen kolon. Mulla on nyt lyhyt, epäsymmetrinen tukka (varustettuna vuosituhannen juurikasvulla, ohups..), ja tätä on syytä vähän viimeistellä jotenkin, eikä vain roikottaa mukana. Arkisin kampaus on juuri sellainen, joka tyynyltä sattuu nousemaan, mutta laitettuna tämä on hieno! Oon ollut niin hukassa tän Pixie Pommaden kanssa, mutta tämä epämukavuusvaihe on helpottanut huomattavasti! Postaan lisäinfoa, kunhan olen enemmän sinut tämän kanssa :D


Patyka Absolis Huile Absolue*

Viiskymppiä seerumista?  No way! ...sitten kokeilin tätä. Mun on pakko kirjoittaa tästä oma postauksensa, jotta tämä ei veny vuosituhannen mittaiseksi! Sanon vain, että ihoni on onnellinen, ja estetiikkahirmu sekä viherpiiperö minussa ovat molemmat tyytyväisiä, elämä hymyilee, ja iho on kosteutettu. Ah.

Tämä saattaa nousta talven mittaan arvoon arvaamattomaan, sillä en usko, että mun ihon kiukutteluvaiheet olisivat takana päin. Nytkin on pientä känkkäränkkää havaittavissa, kun koulussa on meikkitunneilla tullut käytettyä kasvoihin yhtä sun toista kosmetiikkaa. Inhottavaa, kun ei tiedä, mitä aineita vältellä.


Kicks Brush Cleaner

Miten olen selvinnyt koskaan ilman!? Kysynpähän vain. Sivellinten pikaputsari on paikallaan räikeästä väristä toiseen vaihtaessa, kun sitä samaa sivellintä on päästävä käyttämään, tai kun asiakkaiden välillä ei ole aikaa sivellinten vesipesuun ja kuivatteluun. Tämä kustantaa muistaakseni noin 6,90e, eli ei paljon mitään! Tunnen kovaa varastointitarvetta, jotta tämä ei vahingossakaan loppuisi.


MAC siveltimet 

Sen jälkeen, kun on päässyt käsiksi todella laadukkaisiin siveltimiin, ei ole enää paluuta halppiksiin, ihan hyviin, sillee niinku toimiviin. Rakastan näitä. Kuinka olenkaan joskus elänyt tämän sivellinkuplan ulkopuolella?

217 - the one and only blending brush - Oon hehkuttanut tätä niin monille tutuille, että kohta ne menevät kaikki ostamaan omansa, ihan vain jotta olisin hiljaa.

219 - pikkuinen kynäsivellin, ja ah niin täydellinen. Tiedättekö sen tunteen, kun ostaa kauan jahkailemansa siveltimen, ja ensimmäisellä käyttökerralla voi vain huokaista onnellisena, ja kysyä itseltään, miksi ihmeessä piti odottaa?

224 - iso musta häivytyssivellin. Teen toisinaan tällä koko silmämeikin, huippua! Epäilemättä tulen omistamaan näitä useamman kappaleen tulevaisuudesta. Oikeastaan kaikkia näitä kolmea ensimmäistä, oh yes. Come to mama.

125SE - Wash & Dry -kokoelman helmi - varjostussivellin! Peksi hankki tän mulle synttärilahjaksi (jotain ehkä taisin vihjaista, hahhaa), ja myönnän istuneeni sohvalla hipsuttelemassa tällä naamaani tovin jos toisenkin. Tämä on aivan rakkautta, ja todellakin viidenkympin arvoinen ♥


Sosar Mystic Peat Mask*

Lähetin Peksin iloksi muutaman hurmaavan otoksen, kun kokeilin tätä naamiota ensimmäisen kerran. Suohirviö in real life. Suohirviöstä inspiroituneena voisin mainita sanasen meikittömistä koulupäivistä. Meillä on ollut sen verran meikkitunteja ja parranajon opettelua (oh yes!), ettei aamulla ole mitään järkeä paklata itseään kiireessä, jotta voisi hinkata sotamaalauksen pois tunnin päästä. Kyllä ihminen voi näyttää pahoinvoivalta, elottomalta muumilta ilman pakkelin häivääkään. Eikä tule tsompailtua pitkin koulua/kaupunkia sellaisella perinteisellä bitch I'm fabulous -tyylillä, kovin sitä ihminen nöyrtyy!

Kirjoitan paraikaa tästä erillistä postausta, joten en syvenny nyt turvenaamion saloihin. Tämä on ollut todella monikäyttöinen - kasvonaamio, hiusnaamio, kuorinta, you name it - ja tästä on ollut näkyvää hyötyä iholleni. Love it!


Clarins Instant Light Lip Comfort Oil 01 Honey

Mulla oli suuret suunnitelmat kirjoittaa tästä keväällä huuliöljybuumin alkuaikaan, mutta jotenkin se jäi. YSL:n huuliöljyt kutkuttivat silloin eniten, mutta opiskelijabudjetti laittoi minut kokeilemaan Clarinsia - onneksi! En ole jostain syystä koskaan hankkinut Clarinsin tuotteita, vaikka ne eivät ylettömän kalliitakaan ole. Tämä huuliöljy oli siinä parinkympin paikkeilla, joten päätin kokeilla. Kevättalven flunssaroikalehuulet tykkäsivät tästä niin hyvää! Kaikki kiillot sekä punat kuivattivat, tuntuivat ja varsinkin näyttivät pahalta, mutta tämä oli kyllä todellinen pelastus!

Nyt on joku alkusyksyn kuiva kausi menossa (haha!) ja olen käyttänyt huuliöljyä viikoittain. Pinta onkin vajunut uhkaavasti, mutta onneksi tämä jäi vakkarivalikoimaan! Se vaaleanpunainen versio jäi kaihertamaan, sillä olin sopivasti liian myöhässä liikkeellä tämän öljyasian kanssa.



Dermosil Blossom Body Lotion & Shower Gel

TBS:n omppusuihkugeeli loppui. Kriisistä selvittiin näillä Dermosilin omenankukantuoksuisilla tuotteilla. Nämäkin ovat käsittääkseni kausituotteita, eli en tiedä mitä sitten näiden jälkeen keksitään... Nyt voin näiden purkillisten verran hymistellä tyytyväisenä. Voide on sopivan kosteuttava kuivahkolle iholle, muttei jätä ällölähmärasvaoloa, ja imeytyy varsin nopeasti. Suihkugeeliä en osaa sanoin kuvata, niinku perus suihkugeeli, mutta se tuoksu! Seuraava kuva kertoo kaiken olennaisen tämän postauksen tuotteista, haha :D


Löytyikö joukosta omia lemppareita tai uusia tuttavuuksia? ^__^

*Tuotteet saatu blogimiittien goodie bageista.

4 kommenttia:

  1. Lumenen voide ja Dermosilit voisivat päästä myös mun suosikit listalle, hyviä tuotteita :)

    VastaaPoista
  2. Ah nuo siveltimet <3 Mäkin onnekseni ostin 125SE:n, ja kyllä kannatti. Lööööv <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka lujaa voiskaan kaduttaa, jos tota ei omistais! ♥

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D