torstai 3. syyskuuta 2015

Sõsar Mystic Peat Mask

Jyväskylämiitin ihanista pussikasseista paljastui minulle aivan uusi tuttavuus: lahtelaisen Bona Valeren maahantuoma Sõsarin Mystic Peat Mask. Tämä turvenaamio, kuten muutkin Bona Valerella myynnissä olevat tuotteet, ovat virolaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa.


Anyway, alun perin tämän naamion pakkaus sai minut innostuneen uteliaaksi, tässä on sellainen syksyisen hienostunut fiilis. Uteliaisuus vaihtui ensikokeilussa hämmennykseksi ja semisti sellaiseksi "this does whaaaat?" -oloksi. Sormituntuma on omituinen, silleen ällöhkö. Tältäkö turve oikeasti tuntuu? Huoneenlämpöistä, kosteaa ja pehmeää. Epäilys vaihtui rakkaudeksi, kun pesin tämän pois. En oo kyllä ikinä saanut millään naamioilla näkyviä tuloksia, mutta nyt kyllä kasvojen iholta lähti näkyvästi epäpuhtauksia. Kuivankiristävää jälkifiilistäkään ei tullut. Huippua! Tästä lähtien uin turvemömmössä.

INCI on pelkkää rakkautta! Tämä sisältää vain turvetta ja siankärsämön tislettä. ♥

Tätä voi käyttää koko kehon hoitoon - kuorintana, kasvonaamiona sekä hiusnaamiona. Kokeilin tätä pari kertaa vartalon kuorintaan, ja tykkäsin! Jos olet kuiva/herkkäihoinen ja et tahdo suuria raapivankuorivia rakeita ja kuivakkaa kiristystä, tämä on aivan huippu! Mietin, kaipaanko ennemmin vartalokuorinnalta sellaista tehokkuuden tunnetta, isoja rakeita, mutta lopulta totesin, että tämä turvenaamio kuorii sopivasti, eikä kämmenissä tunnu pahalta. Tämän jälkeen iho oli normaalin tuntuinen, kaipasi toki rasvausta kuten aina, muttei tuntunut kireältä. Tätä varmaan täytyy kokeilla vielä hiuksiinkin, josko nekin hyötyisivät tästä! (Tätä ei suositella vaaleahiuksisille, turve voi värjätä niitä.)

Tämä turvenaamio sekä mutanaamio ovat Bona Valeren nettikaupassa alennuksessa 6.9. asti, jolloin hinnaksi jää 22,40 euroa. Suosittelen lämpimästi vilkaisemaan tuotteita tuolta nettisivuilta, mä bongasin ihan tsiljoona juttua tilattavaksi, vähintään silleen sopivasti ennen joulua! ;)

* Tuote saatu blogimiitin goodie bagista. En hyödy linkeistä mitenkään, ne ovat teidän avuksenne ♥

2 kommenttia:

  1. Uuuuuu kuulostaa hyvältä! Turvenaamiot on ihania^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollut aiemmin kokeillut mitään turve/mutanaamion tyyppistä, mutta tykästyin todellakin! ^__^

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D