maanantai 17. elokuuta 2015

Underwater Paradise

Hannan blogimiitin aarrekasseista hellään huomaani päätyi Avonin luomiväripaletti, Underwater Paradise, sekä rajauskynä sävyssä Turquoise. Oon näillä pari meikkiä tuhertanut kesän aikana, ja josko sitä vihdoin olisi aika tännekin sana jos toinenkin näpytellä!

En kestä, kuinka kaunis tämä pakkauksen kuvio on. Saisko tätä tauluna, verhokankaana tai vastaavana!?

Alkuun olin (yllätys yllätys) hyvinkin skeptinen näiden suhteen, en ollut aiemmin käyttänyt Avonin tuotteista muuta kuin ripsaria, mutta näissä riittikin pigmenttiä kovin hyvin! Alkuun etukäteistykkäsin vain tuosta sähkönsinisestä napista, mutta kyllä vain nämä muutkin ovat kivoja. Muut värit olivat mulle yllättävän vaikeakäyttöisiä, on ollut jotenkin tosi hankala päättää, minkä kanssa näitä yhdistelisi.


Luomivärit on swatchattu puhtaalle iholle ilman pohjustajaa yhdellä sipaisulla - mii likeyy! Tuo vihertävänkultainen sävy on ollut mulle kaikkein hankalakäyttöisin - mihi mää sitä oikein voin sörkkiä!? Vihreä-kultainen smokey on niin nähty! (Eli oon kerran tehnyt sellaisen :D)

Luomivärien koostumus oli hyvä, ainoastaan vaaleansininen tuntui vähän jauhoiselta. Kaikki häivyttyivät kuitenkin nätisti.


Kohl Eye Liner* sävyssä Turquoise oli todella positiivinen yllätys niin koostumuksen kuin värinsäkin suhteen. Tämä levittyi nätisti, häivyttyi pehmeästi ja pysyi kuin tauti, kunhan muisti tuputella hitusen luomiväriä tähän päälle. Tämänkaltaista sävyäkään en omistanut aiemmin, ja tunnetusti sinisiä meikkikyniä ei vain voi omistaa liikaa. Tai mitään meikkikyniä. Tai meikkejä. Kosmetiikkaa ylipäänsä.


Samainen kynä sävyssä Ocean Blue* ei iskenyt sävynsä puolesta ihan niin lujaa kuin tämä turkoosi, mutta kyllä silläkin on ollut käyttöä tässä sinisyyspuuskassa. Nyt on selvästi lähtenyt käyntiin oranssi/koralli kausi, joten saapa nähdä, mikä väri kolahtaa seuraavaksi!

Alimmaisena Turquise, sitten Ocean Blue. Ylinnä Luxe Silken Lip Perfector sävyssä Berry Tint.

Ensimmäisellä meikkauskerralla pitäydyin tuossa sähkönsinisessä luomivärinapissa, töihin en viitsinyt mitään vuosituhannen räikeintä meikkiä tehdä. Yhdistin sen Grimasin 580:n kanssa, ja häivytin sävyjä keskenään paletin vaaleansinisellä. Tein alarajauksen Turquoise-sävyisellä linerilla ja tuputtelin UD:n Deluxe Shadow Boxin Peace- ja Ransom-sävyjä päälle. En muista varmaksi, sillä en todellakaan kirjoittanut ylös mitään tai ottanut kuvaa käytetyistä tuotteista, daa.


Ripsarina oli Avonin Big&Daring Waterproof, kulmissa joku setti Lumenea, kyniä, puuteriduo, geeli, emmämuista mitä oon millonki käyttäny! Kuvat on otettu kesäkuun alussa, mikä selittää tämän häröilyn :D

Avonin tuotteita ei ole kieltämättä hinnalla pilattu: kirjoitushetkellä luomivärikvartetit maksavat 10,95e ja kohl-kynät 9,50e. Mua kutkuttelis kieltämättä muutama noista luomiväripaleteista, varsinkin jos laatu on yhtä tasaisen hyvä kuin näissä.


Loppun vielä kaikilla paletin sävyillä toteutettu meikki. Otin itselleni haasteeksi käyttää kaikkia sävyjä samassa meikissä, ja hetken sai kyllä kieltämättä arpoa :D Tykkäsin tästä todella paljon! Pidempi postaus tästä meikistä tarkempine kuvineen tulee pian ^__^


Oletteko te kokeilleet Avonin meikkejä? Oletteko tykänneet niistä, onko joku tuote ollut pettymys? ^__^

*Tuotteet saatu miiteistä / blogin kautta.

3 kommenttia:

  1. Onpas kauniita sävyjä ja kaunis silmämeikki^^

    VastaaPoista
  2. Ihana meikki ja Avonin luomivärit on kyllä hyviä. Tykkään noista 4 värin paleteista kovasti! :)

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D