lauantai 19. maaliskuuta 2016

Lush Glitter Madness

Viikko sitten pääsin Peksin kanssa nauttimaan Lushin järjestämistä Glitter Madness -juhlista. Tällaiselle glitterharakalle oli oikein sopiva teema, ja voi juku mitä ihanuusihmisiä! Kyllähän te mun Lush-rakkauden jo tiedättekin, joten ihan kuin ei ois ollu superparas ilta! ♥

Väkeä sit meinaa riitti.

Me menimme Peksin ja Satun kanssa siis illan K18-kutsuvierastapahtumaan, ja jatkoimme Lushin jälkeen hotellille ennen Lush Glitter Madness -jatkoja dtm:ssä. (Että mun sydämeen sattuu kirjoittaa toi pienellä d:llä. Need the big D ja sillee :D )

Oli mahtia saada avecillinen kutsu, näitä mahdollisuuksia on kuitenkin tosi harvoin. En kyllä ois uskonut, että Peksi suostuisi lähtemään tälläseen mukaan! Miettikää nyt, ensinnäkin pukukoodina oli glitter, akat jauhaa koko illan kosmetiikasta, ei ole omia kavereita messissä ja ohjelma sisälsi lähinnä kosmetiikkaa, kimallusta sekä homobaarin. Koitin alunperin kysäistä mukaan muutamaakin ystävääni Peksin sijasta, mutta jos ei ymmärrä hyvän päälle, nii pitäkööt tunkkinsa :D

Oikeanpuolimmainen kuva on Satulta ♥

Meistä ei jäänyt jälkipolville yhtään edustuskelpoista kuvaa, pöh. Ylläolevat olivat ainoat järkevähköt koko illalta. Saatte sitten näitä räävittömämpiä nautiskeltavaksi, haha! Harmittaa, että Peksin glitterparrasta ei jäänyt edustavia kuvia, joissa se saamarin kimallus näkyisi. Pääsiskö jossain glitterinkuvauskurssille? En ikinä saa kimalluksia näkymään :D Nyt mulla oli blingpaidan lisäksi kimaltavat kulmat, kynnet, alarajaukset sekä glitter roots ja kaiken kukkuraksi vielä yksi strassi naamassa. Haha!

VOIKO TÄHÄN EDES SANOA MITÄÄN?

Siis miten mun silmät on tollaset mustat sieluttomat syöjättären avaruusmollukat? :D en kestä!

Alakerrassa sai naposteltavien ja drinkkien ohella myös käsihierontoja ^__^Ruokatarjoilut olivat kimaltavia, kultaisia ja täysin vegejä ♥ Miettikää, glitterpoppareita ja -lakuja! En edes tykkää kummastakaan, mutta nyt oli kyllä pakko syödä, jotta päivän blingannos tulisi täyteen. Tarjolla oli mm. kullattuja suklaapaloja, keksitikkuja ja leipiä vegepäällyksineen. NAM.


Alakerran baarissa pääsi maistelemaan Kyrö Napue Ginistä tehtyjä drinkkejä, ja jono oli kyllä sen mukainenkin. Toisella jonotuskerralla hoksattiin ottaa käyttöön satakuntalainen monen juoman taktiikka, jotta koko ohjelma ei menisi ohi alakerrassa hikoillessa. Jonottelu ja ruuhkaisuus oli oikeastaan illan ainoa miinuspuoli. Ihan parasta, kun drikeissä on kaikenmoista sälää, yrttejä, marjoja ja hedelmiä!

Catastrophe Coctail & Oral Pleasure sekä kimaltavia suklaajuttuja ^__^

Note to self, jos aiot käyttää tuntikaupalla korkkareita, joilla oot kävellyt viimeksi vuosi sitten, niin käytä hyvä ihminen niitä popoja ensin perusteellisesti. Jyrkät kierrerappuset olivat kieltämättä kokemus! Korkkarihoroilu on kuitenkin niin mun juttu, että älkää edes puhuko mulle järkevistä matalista kengistä. Vähemmästäkin alkaa persaus viistää pitkin maata :D

Amora Genesis

Illan aikana Lushin henkiökunta esitteli kevään tuoteuutuuksia, ja halutessaan pääsi kokeilemaan tuotteita. Paikalla meitä viihdyttämässä oli Lushin henkilökunnan lisäksi drag-taiteilija Amora Genesis, dj Zapasnik sekä burleskitanssija Studio Shangri-La'sta. Ootteko huomanneet, että drag-tyylisiä vivahteita alkaa hiljalleen hiipiä omaankin meikkiin, kun tarpeeksi katselee drag-meikkitutoriaaleja sekä RuPaul's Drag Racea? Mutta eipä tuo minua ainakaan haittaa - överi, that's me!

Henkilökunta jakoi näitä ohikulkijoille ♥
Saimme lähtiessämme mukaan goodie bagit, joiden sisältöä löytyy seuraavasta haalintapostauksesta.


Kiitos kanssakimaltajille ja suurkiitos ihanasta illasta Lush ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D