sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vaaleanpunaisia parhausasioita

Näin joulun aikaan on varmasti soveliasta kirjoittaa vähän höpsähtäneitä juttuja. Siispä kasasin yhteen vaaleanpunaisia suosikkiasioitani, melkolailla kosmetiikan ja kauneudenhoidon alalta. Huomautan, että kirjoittaja vihasi pinkkejä asioita muutama vuosi sitten. Niin vain se korvien väli pehmenee! :D (Kuulin, että on olemassa pinkkejä jatkojohtoja... onneksi violettiin sisustukseen sopii pinkit yksityiskohdat! Niin kauan kun ne pysyvät yksityiskohtina...)

All the pretty ones ♥


 Y.S. Park pinkki tupeerauskampa

Ostin omani kampaamotukku Hairmailista, enkä tiedä myydäänkö näitä tavan tallaajille missään. Nettisivuilla tuotteesta kerrotaan näin: "Tämä tupeerauskampa on MUST. Kun kokeilet tätä kampaa, et enää muita halua käyttää. Optimaalinen piikkiväli, eri mittaiset ja paksuiset piikit takaavat sen, että tupeerauksesta tulee siisti, kestävä ja mikä parasta – hiukset eivät vaurioidu. Y.S. Park-kammat ovat superkäytännöllisiä ja kestäviä. Reiät ovat sentin välein, joten kampa toimii myös mittana. Lisäksi Y.S. Park kestää kuumuutta jopa 220°C."

Voin ilomielin yhtyä tuohon ylistyspuheeseen: tämä kampa on pelkkää rakkautta ♥ Aion hankkia jossain välissä työkalupakkiinkin tälläisen. Oikeastaan hankin tämän kappaleen pakkia varten, mutta sitten kokeilin tätä, ja päätin välittömästi, että tämä pinkki söpöläinen jää mun kuontalon käyttöön. Ihan parasta!


Kiepe Soft Touch Professional -pinsetit

Nämäkin ovat Hairmailista. Olen ymmärtänyt, että yrittäjät voivat hankkia jälleenmyyntiin, mutten pikaisella googlettelulla löytänyt suomalaisia jälleenmyyjiä. Kärkien mikrokarhennuksen avulla pienimmätkin karvat saa nypittyä, ja sen huomaa. Mulla on tällaiset kotona ja työkalupakissa. Ostin tälläiset myös äidille joululahjaksi ^__^Osis+ Glamination Prime Prep Spray

Ihastuin tähän koulussa Osiksen koulutuksen jälkeen ikihyviksi, ja ostin vihdoin kotiinkin. Suihkin tätä lähes aina rautakäsittelyn alle - ihana kiilto! Oon tykästynyt tähän tuoksuunkin aivan älyttömästi. Ihhihi. Ja onhan tää kaunis puteli!


Osis+ Glamination Strong Glossy Hairspray

Jatkoa edelliselle hehkutukselle. Tällä pysyy (no, niin pysyy monella muullakin), mutta ei tule kivikovaa liikkumatonta hiuskypärää. Nyt kun hiukset ovat lähes kokonaan mustat, arvostan entistä enemmän kiiltoa antavia tuotteita, jotka eivät kuitenkaan saa limalettiä aikaiseksi. Tarviiko tässä nyt muuta sanoakaan :D

BC Oil Miracle Rose Oil

Saimme koulun kautta tällaiset näytekokoiset violettipakkauksiset hiusöljyt, kun kävimme Schwarzkopfin tukussa luokkani kanssa. Se oli (ja on) mainiota tavaraa, ja hankin sitten samanmoisen vaaleanpunaisen. Nää öljyt on mulle "se violetissa pakkauksessa oleva", "se vaaleanpunainen ruusujuttu" ja "se kellertävässä pakkauksessa oleva". Nimimuisti 5/5. Eniveis, lotraan oikeastaan päivittäin hiusöljyjä, ja tämä on tällä hetkellä käytössä. Tuoksu on ihana! Ostin tällaisen myös perheen joululahjaan :)
Coastal Scents Kabuki puuterisivellin

Niin söpö ja pieni ja pinkki! ♥ Ja siis myös hyvä sivellin käytössä :D Ostettu pretty.fi:stä. Harmi, ettei Prettystä ole enää Coastal Scentsin luomivärejä saatavilla. Meh.Versace Bright Crystal Perfumed body lotion

Bright Crystal on yksi mun pitkäaikaisimmista hajuvesisuosikeista (tätä haisua on kaapissa varakappale, hehee), ja tämä samanmoinen vartalovoide on vihdoin korkattu käyttöön. Gonna smell like dis all day everyday! :D

Ja sitten, for the lolz:


Fiskars Inspiration Gloria-sakset

Tossa muutama päivä sitten tuli paketoitua oikein urakalla, ja kyllä taas oli pieni ihminen iloinen, kun pääs silppuamaan näin kivoilla saksilla!

Sellasia höpsötyksiä tällä kertaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D