keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukut 16-24

Viimeisiä viedään! Näin alkuun on pakko sanoa, että tämä kalenteri oli ihan huipputapaus! Ensi vuonna taitaa hyvinkin olla pakko hankkia tälläinen. En tiedä, lukeeko Peksi näitä mun höpinöitä ikinä, mutta silti: kiitos muru ♥


Luukku 16: Cupcake Queen - täyteläinen, i-ha-na pinkki creme. Tarviiko tässä edes muuta sanoa? :D


Luukku 17: Amazing Gracie - haalea vaaleanpunainen, epäilemättä ei kovinkaan peittävä tapaus. Vaikuttaa ihan lupaavalta nudepohjien tarpeeseen.


Luukku 18: Tinsel Trail - sinihopea salmiakkiglitter. Tämä on kiva, eikä ehkä ihan niin hermojavievä tapaus kuin pienemmät glitterasiat. Tahtois päästä äkkiä kokeilemaan!


Luukku 19: Candy Cane - pinkki kirkaspohjainen glitter. Olisi tehnyt mieli lakata kyntyset heti uusiksi! Tykkään tämän sävyisistä pinkeistä todella paljon.

Haha, oli pakko vilauttaa eilisiä kynsiä! Näistä hölinää myöhemmin ^__^

Luukku 20: Frozen Daydream - viimeinen irtoglitter... sähkönsininen on ihana väri, mutta olisin ennemmin halunnut taas lakan. Luulen, että kiroan tämänkin alimpaan helvettiin heti kokeiltuani.


Luukku 21: Fair Isle Style -kynsitarroja. Tämä oli vähän ennalta-arvattava, luukun muoto paljasti aika äkkiä... Pitää vielä koittaa tänä talvena sorkkia näitä kynsille! Villapaita-asiat ovat kivoja.


Luukku 22: Sand Dune - kultainen shimmerlakka, ja ah niin hieno!


Luukku 23: Sherbert Fizz - kirkas punainen lakka, aika kesäinen jopa. Tälläistä sävyä mulla ei ole ennestään ^__^


Ja vihdoin, luukku 24: Celestial ♥ paljon odotettu täysikokoinen lakka, ja olihan se koko kalenterin paras ja ehdottomasti kaunein. Kuvat ovat pikaisesti napattuja, otan parempia, kun on enemmän valoa.Candy Cane, Frozen Daydream, Fair Isle Style, Sand Dune & Sherbert Fizz

13. luukun Silhouette, Amazing Gracie, Cupcake Queen & Tinsel Trail


Ihanaa joulua pupuset ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D