maanantai 15. joulukuuta 2014

Maanantainaama

Harvassa ovat näin tuotteliaat maanantait! Koulu loppui jo kahdeltatoista, joten nyt oli mainiota kamerallasohimisaikaa. Kuvasin pikapikaa joulukalenterin ihanuudet (ja jätin toki yhden lakan kuvaamatta... muisti on hyvä, mutta lyhyt.), viikonlopun reissun ostokset sekä hirmu taitavan meikkini. Not. Aamulla oli mukamas aikaa paklautua ihmisen näköiseksi, mutta kummasti se kello vaan vilahti, ja lopulta jäi vartti aikaa meikkaamiseen. Siispä sama vanha ja auttamattoman tylsä meikkauskaava (hei, en sentään jämähtänyt violettiin!): Diorin Pink May -viisikon keskimmäistä väriä pohjalle + kulmaluulle, ja enttententten ulkonurkanvärin valinta. Maanantai on niin tympeä päivä, että pinkki oli ainoa oikea vaihtoehto. (Pinkki on muissakin asioissa ainoa oikea vaihtoehto.)

Kas tässä taas esimerkki siitä, kuinka peiliin kannattaisi vilkaista ennen kuvien ottamista.

Sleekin Ultra Mattes Brights paletin valkoinen Pow! silmän sisänurkkaan, ja ulkonurkkaan Pucker, ja villiä häivyttelyä. Rajauksena yllätys yllätys Goshin Carbon Black (tätä on nyt ehkä kahdeksas kappale :D), räpsyissä Maybellinen The Rocket Volum' Express.


Pucker ja Pow!


Muutoin naamavärkissä on Lumenen Hydra Drops -meikkivoide, Lumenen puuteri ja We Care Iconin korostuspuuteri Magic Glow. Onpa kerrankin riittävän vaalea shimmer näinkin haamunvalkealle iholle. Meikkikuvat on otettu koulupäivän jälkeen, eli olen ehdottomasti hehkeimmilläni :D

Viikonlopun jäljiltä oli kamala kiire päästä avaamaan joulukalenterin luukut, ja tälläisiä herkkuja sieltä paljastui:

Luukku 10: aivan upea Mineral Clarity ♥ tämä pääsee kynsille alta aikayksikön!


Luukku 11: Strawberry Milkshake. Suloinen vaaleanpunainen, toivon todella, että tämä olisi edes jotenkin peittävä väri.


Luukku 12: Let it Snow - hopeista irtoglitteriä. Ihan kiva, ei aiheuttanut hysteriaa tai riemunkiljahduksia ;)
 

Luukku 13: Silhouette. Tästä en muistanut ottaa kuvaa, syystä x. Kai mä lakkaan seuraavaksi tällä, on meinaan upea tumma kimalteleva burgundinpunainen, tulee vähän mieleen OPIn Every Month is Oktoberfest sekä German-icure by OPI.

Luukku 14: Unrestricted Glam, aivan tavallinen musta creme. Tulee varmasti käytettyä ;)


Ja luukku 15: Slumber Party - taaaaaas irtoglitteriä, mutta tämä on kyllä todella hieno, tummanharmaata holoa! Tätä ranskistyyliin mustan lakan päälle, oijoi ^__^ Alkais kuitenkin nää irtoglitterit riittää, mä oon kohta ihan pulassa näiden kanssa :DKuvissa kynsillä on China Glazen Ruby Pumps, ainoa oikea joulunpunainen lakka ♥ Jos en onnistu suhrimaan näitä mitenkään, tulee vielä vähän parempiakin otoksia. Niin, ja tärkein asia: keskari-ressukka ei voi hyvin. Repäsin sitten koko homman irti, kun mun ja pöydän tiet kohtasivat yllättävällä nopeudella. Se on säälittävän näköinen. Kynsi siis. Yhy yhy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D