perjantai 26. joulukuuta 2014

Frosty frosty

Miksi pahimpien joulukiireiden aikaan on alettava kokeilemaan uutta kynsikoristelutyyliä, ja vieläpä keskellä yötä? Erinäisten aivopierujen myötä askartelin siirtokuvia, ja päätin ottaa uusintataistelun lumihiutalekynsien kanssa. Edelliset tuotokset eivät todellakaan päätyneet blogiin asti. Otin kyllä kuvat, jotta voin jonain mestarillisena omakehunhaisuisena hetkenä sitten palauttaa itseni maan pinnalle. Tai tehdä Kaikkien aikojen rumimmat kynteni -postauksen.Räpsin puhelimella muutaman kuvan tekovaiheesta - laatu siis on mitä on. Tämä oli kuitenkin niin hauska koristelutekniikka, että tätä tulee varmasti toistettua kyllästymiseen saakka!

Kerros kirkasta lakkaa

Pohjavärin olin laittanut jo edellisenä päivänä. Ensin keräsin kaikki stamperini kasaan ja puhdistin ne. Käytin OB-Nail XXL F -laattaa (ah, mikä nimi) ja leimasin ihan tavallisesti jokaisen stamperin molempiin päihin lumihiutalekuviot Konadin valkoisella leimauslakalla, ja jätin leimat kuivumaan leimasimeen noin vartiksi. Sitten sudin päälle kaksi kerrosta Wet'n'Wildin kirkasta lakkaa, ja annoin molempien kerrosten kuivua varmaankin about 30-50 minuuttia. Paketoin siinä samalla, ja tein muita pakollisia hommia, eli vähempikin kuivatteluaika varmasti riittäisi.


Irroittelin varovaisesti kuviot stampereista saksien ja pinsettien avulla, ja leikkelin niiden reunat pienemmiksi. Sudin reilun kerroksen kirkasta lakkaa kynnelle ja siirsin lumihiutaleen haluamaani kohtaa. "Silittelin" kuvion pinnan pinsettien sivulla, jottei väliin jäisi ilmakuplia. Hetken kuluttua painelin kevyesti sormella kuvioiden reunoja enemmän lakkaan. Tein nämä vaiheet aina yhdelle kynnelle kerrallaan. Annoin lakan kuivua melko pitkään, ja sudin vielä kaksi kerrosta kirkasta lakkaa päälle. Avot!

Ennen päällyslakkakerroksia

Kaksi kerrosta päällyslakkaa

Ennen päällyslakkaa

Lakka on Essencen 190 Kiss me, Freddy, jonka ostin vajaa kaksi viikkoa sitten murun luona vieraillessani. Tämä ei ole mikään nopein kuivumaan, mutta niin nätti huurteinen vihertävänturkoosi, että huhhei ♥ Muutamalla kynnellä on myös Color Clubin Covered in Diamondsia, joka on siis tuo pullo ensimmäisessä kuvassa :)


Tykkäsin näistä kynsistä todella paljon, hauskaa kuinka talviset kynnet voikaan tehdä näin epäjouluisilla väreillä! Harmitti oikein, kun aatonaattona oli "pakko" vaihtaa lakkauksia. Joulun ainoa oikea lakka on kuitenkin China Glazen Ruby Pumps, ei siitä vain pääse mihinkään. Julistan kuitenkin lumihiutalekynsitaistelun voitetuksi! ^__^

3 kommenttia:

 1. Tuo Covered in Diamonds tulee parhaiten näkyville tummalla aluslakalla. Aivan upea lakka antamaan eri sävyjä eri valoissa. Vaalealla lakalla jää tärkein efekti tulematta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta mun oli pakko päästä heti sutimaan tota edes johonkin, kun sain vihdoin kirppistelyasiat haettua postista :D Googlettelujen perusteella toi on tummalla aivan ihana, saa nähä tuleeko käytettyä uuveena juhlakynsiin ^__^

   Poista
 2. Mielettömän hienot!!! :D

  VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D