tiistai 14. lokakuuta 2014

Vimpat Roosa Nauha -kynnet

Ainakin Instagramin puolella ehdinkin jo hehkuttaa tätä Lumenen Roosa Nauha -lakkaa. En ehtinyt saada tätä lakattua+kuvattua tuota Roosa Nauha -postausta varten, joten hölötän tästä vasta nyt. Otin viime viikonloppuna reissuun mukaan vain aluslakan ja tämän hiekkalakan - oli kyllä niiiin orpo olo ilman laajaa lakka-arsenaalia.


 Dependin peel off -aluslakka osoitti taas paikkansa, tää oli ihanan helppo ottaa pois. Hiekkalakathan ovat usein raivostuttavia irroitettavia, mielestäni jopa pahempia kuin glitterit. Glitterit ovat sentään hitusen koholla, ja niitä voi jotenkin edes raaputella irti.


Tykästyin tähän lakkaan ihan kamalasti - alkaa olla jopa sellaine fiilis, että toisen kappaleen hankkiminen saattaisi sittenkin olla ihan realistista... Tosin tuo CC-voide on aina sävyä medium, ja se on mun talvi-iholle aivan liian tumma. Nyt itse asiassa se lightkin on liian tumma - vaalennan sitä vielä vaaleammalla meikkivoiteella... kalkkilaivan kapteeni ilmoittautuu!

Hiekkalakan päällehän ei kuulu laittaa päällyslakkaa, joten kokeilin sitten sitäkin. Väri syveni kivasti, ja parilla kerroksella kirkasta lakkaa hiekkaefekti ja karheus hävisivät kokonaan. Kärkikulumaakaan ei ehtinyt neljässä päivässä tulla.


Tälläisessä pakkauksessa tätä ihanaista saa!
Paatunut shoppailija käy toki Hullarit läpi, vaikka sitten kyynärpäätaktiikalla. Menin hakemaan Lumenen silmämeikinpohjustajaa, mukaan tarttui myös tavallinen meikinpohjustaja sekä käsivoidetta. Käsirasvoja ei voi olla ikinä liikaa! Nyt varsinkin on iho kovilla, kun koulussa lotrataan vedellä ja kaikenmoisilla tököteillä. Jos nyt rehellisiä ollaan, niin mulla taitaa olla jokaisessa laukussa yksi tuubi. Ja koulussa kaapissa. Ja vein juuri murun kämpillekin yhden valtavan pullollisen käsivoidetta. Silti tassut ovat aivan kuivat korput :D


Viikonlopun reissusaaliiksi saatiin lopulta kolme Essencen lakkaa. Enemmänkin ois voinu haalia, mutta kantakotona kuulemma odottelee myös muutama kynsilakka, enkä tahdo välttämättä vahinkotuplakappaleita :D Onneksi lakka-apajat kutsuvat taas ensi kuussa! Samalla reissulla täytyy varmaan katsastaa Poriin avautuva kauppakeskus Puuvilla... voin jo aistia budjetin ryskyvän. Oikeastaan budjetti taidetaan ylittää jo perjantaina, kun muutaman ystävän kanssa suuntaamme nokat kohti Stadia ja I Love Me -messuja. Lupaan kuvaspämmäystä ja ylisanoja, kunhan toivun materialismionnesta sen verran, että kykenen kirjoittamaan. Voitte vain kuvitella ahneen ilmeeni, kun pääsen CesarsShopin myyntipisteelle. Pois alta siis! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D