keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Se aika vuodesta

Ja taas on se aika vuodesta - Halloween. Tänä vuonna on luvassa oikein Halloween-pippalot, ja päällä on megaluokan pukukriisi. Tiedoksi vain, olisin halunnut olla ankka.  Löysin aivan huikean ankkapuvun, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut tilata 70 euroa maksavaa haalaria yhtä iltaa varten... nyt kaduttaa. Huomenna on tosin edessä reissu Punanaamioon, saa nähdä ratkeaako kriisi silloin, vai hommaanko jotain tyypillisen typerää asukseni. Voisin olla belfie.


 Oon tässä muutamaan otteeseen ollut jo hämmentävän paljon ajan tasalla nän kynsimaailman menojen kanssa, ja näin mä yllätän jälleen! Halloween-kynnet! Tadaa!


Lakkoja tähän tulikin sitten taas sotkettua oikein urakalla. Pohjana kolme-neljä (?) kerrosta Essien Sugar Daddya, sen päälle töpöttelin kuivalla sienellä Rimmelin Cocktail Colour 120 Shirley Templeä, Konadin shimmeristä oranssia leimauslakkaa, ja varmaan jotain muutakin... Koko komeuden kuorrutin Nufun iki-ihanalla Smokey Martinilla pariin kertaan. Hassua, että vuosi sitten oli aika lailla samat oranssit käytössä, vaikka niistäkin saattaisi olla olemassa hieman valinnanvaraa omassa lakkakokoelmassa.  Postauksen lopussa on linkki kyseisiin kynsiin. Mua jotenkin vähän nolottaa toi postaus.

Hämähäkkileimat tein mustalla Konadilla jostain nimettömästä XXL-laatasta, peukalon leimat olivat Bundle Monsterin laatoista BM-213 sekä BM-305. Siirtokuvien alkuperää en muista, vaikka ne justiinsa tilasin. Lahopää mikä lahopää :D

Leimat vinossa, as always. Lepakot oli tarkotuksella.

Pikkurillin wannabe-hämähäkinseitti on tehty Kissin Art Linerilla. Taidan ihan oikeasti tarvita nail art -siveltimet - hyvät sellaiset. Kylhän toi pikkurillin räpellys näyttää ihan ookoolta kaukaa... Piirtämis- tai maalaamistaidoista tämä tuotos ei ole kiinni, uskallan väittää olevani ihan hyvä kummassakin. Oon aina karttanut ahkerasti (ja menestyksekkäästi) kaikkia käsinmaalausta vaativia kynsikoristeluja, enkä oikein enää tiedä miksi. Kai mä olen pitänyt sitä liian vaikeana, tai sitten se on vain tämä perfektionismin perkele. Julistan täten kynsitaiteilut välineurheiluksi ja hankin ne siveltimet. En lupaa julkaista mitään, mutta aion kokeilla ainakin. Uusi loikka epämukavuusalueelle!


Tähän loppuun sitten ne vuosi sitten tekemäni Halloween-kynnet. Ihana huomata itsessään selkeää kehitystä myös kynsikoristelujen saralla. Nuo kynnet olivat siihen aikaan kyllä yksi hienoimmista tekeleistäni. En oikein uskaltanut villiintyä koristeluissa, ja olin muutenkin monen koristelutyylin kanssa todella vasta-alkaja. Voin kyllä rehellisesti sanoa olevani nykyään parempi kuvaaja. Ja käsien rasvaaja. Voi luoja noita rutikuivia tassu-parkoja.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa bling-oranssia! Tosi hyvin toimii tuo gradientti :). Ja nuo hämikset on aina niin mahtavuutta.

    VastaaPoista
  2. Hyi hämikset! :D liukuvärit jotenkin miellyttää omaa silmää tällä hetkellä eniten. Kiva jos tykkäät ^__^

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D