maanantai 27. lokakuuta 2014

Messuviikonlopun tassut ja nassut

Viimeistä viedään! Messumeininkeihin piti tuhertaa kynnet pitkän kaavan mukaan, ja oh sitä kynsikriisiä. Lopulta kynsille päätyi OPIn upea Every Month is Oktoberfest Konadin kultaisten leimausten kera. Pikkurillin niitit ovat Sanna Taran nettikaupasta.


Laimat ovat parista eri Bundle Monsterin laatasta - enkä tosiaan muista mistä. Oon nyt pariin otteeseen testaillut tätä Konadin kultaista leimauslakkaa, ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt. Tällä lakalla on umpisurkea maine, mutta kyllä tällä sittenkin pärjää. Tosin Barry M:n kultainen on vain saatava... niin upea leimausjälki! Every Month Is Oktoberfest on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen suosikkilakoistani. Jopa äitini kehui tätä lakkausta tyylikkääksi! Ooh!
Messuaamuna en kyllä ehtinyt tosiaankaan kuvata omaa pärstääni. Meikki on tismalleen sama, tämä nassu on koeversio meikistä. Ja kyllä, olihan tää nyt niin iso tapahtuma, että koemeikki piti tehdä :D Oikeasti halusin testata tuota Sleekin Snapshots-paletin Terraa. Oikea epämukavuusvärien äiti, punaruskea.


Parin meikkauskerran jälkeen on myönnettävä, että onhan se kiva. Tykkään kauheasti korostaa silmien vihreyttä meikillä, ja onhan tämä aika vinkeä. Trafalgarin karpalonpunaista odotellessa ;) Punaiset meikit eivät nyt kuitenkaan ole ihan arkimeininkiä (tosin voisin kyllä kuvitella itseni punaisessa meikissä ihan koulussakin, hohoho!), mutta tämä punaruskea ei ole lainkaan liian överi. Rajauksena tuttu ja turvallinen Gosh, ripsissä Maybellinen The Falsies Volum' Express.


Messuviikonlopun lauantaina lähdimme murun kanssa katsomaan Sami Hedbergiä (oli hyvä!), ja pitihän sinne saada heti uudet Grimasin ripset nassuun! Luomivärejä en tokikaan satavarmaksi uskalla sanoa. Snapshot-paletin kirkas mattavioletti Purple Haze sekä shimmerinen vaalea violetti Lotus Flower nyt ainakin. Ja Lorkun Color Infaillible 005 Purple Obsession (myydäänkö tätä edes enää?). Goshin mustaa rajauksissa, ripsari oli jotain Maybellinea. Yksinkertaista, mutta onpas edes hienot räpsyt!

Harmittaa tosi paljon tää huono valaistus. Tuokin meikki on tehty neljän aikaan iltapäivällä, ja silloin on jo aivan surkean vähän luonnonvaloa. Lämpimässä sisävalaistuksessa otetut meikkikuvat aiheuttavat puistatuksia, mutta tätä menoa se on ainoa vaihtoehto. Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D