sunnuntai 26. lokakuuta 2014

I Love Me - Messusaalis

Voi kyllä, lisää messuhölinää. Tässä postauksessa siis kynsihörhön shoppailutunnustukset. Kynsihuutiksen aarteista en puhu vielä mitään. Jätin pois muutavia vähemmän kiinnostavia juttuja (lue: en jaksanut ruveta uudelleen kuvaamaan, kun tajusin unohtaneeni osan..).Mm. Grimasin ripset ja arpivaha jäivät kuvauskierrokselta. Räpsyttimet ovat tosin pikapuoliin blogissa eniveis, sillä käytin niitä viime lauantain meikissä.

Aloitetaan ainoasta etukäteen suunnitellusta osastosta - CesarsShopista. Oli hyyyyvin vaikea jättää hommaamatta kaikkia niitä ihania indie-lakkoja, ja koristejuttuja, ja hei mul on enää kaks pulloa kynsilakanpoistoainetta.... Mun sydän itki verta, sillä varaa oli tasan yhteen indie-ihanuuteen. Alla olevasta kuvasta oisin voinut hommata, ömhhh, kaikki? Rahaa paloi tähän osastoon ylivoimaisesti eniten... ylläri.


CesarShopin aarteet:

Konadin punainen Nail Art -glitter, Dollish Polishin iki-ihana bloggaajalakka Charming Starry Sky, OPIn In True Stefani Fashion sekä Incognito in Sausalito. Charming Starry Sky on jo ehtinyt käydä kynsillä, ja oioioi kuinka hyvälaatuinen ja kaunis lakka! Tästä kuulette vielä ;)


MouYou Londonin laatat;  Rockstar 01, Suki 02 ja Festive 04. ♥

OPIn Peanuts-minikokoelma. Oli kamalaa valita tämän ja Ferrarilakkojen väliltä ;__; Tässä oli kuitenkin erikoisempia ja ainutlaatuisempia lakkoja, varsinkin nuo glitterit.


Lisäksi tarpeellisia kynsiromppeita; kartioniittejä sekä kaksi kiekkoja strasseja. Niitä ei voi ikinä olla liikaa! (Ja olivat ne halvempiakin kuin netistä tilattuna... seliseli.)Eniten epätoivoa aiheutti Elvarin koju - annoin itselleni luvan hankkia yhden kaulakorun ja yhdet korvikset. Valinta oli pullopainotteinen, vaikean valinnan jälkeen mukaan lähti polkkakarkki-korvikset sekä Rakkaustodistus-riipus. Nuo korvikset ehtivätkin jo käyttöön ☺En kuollaksenikaan muista, minkä nimiseltä osastolta nämä seuraavat kynsiromppeet olivat. Geelimeiningit tulivat tarpeeseen - primeria ja Base&Top -geeliä menee aika paljon. Neutraaleja geelilakkavärejä mulla ei pahemmin edes ole. Nyt on.

Heart2Artin siirtokuvia/koko kynnen tarroja on jo aiemminkin tullut hommattua, joten olihan nämä ostettava pois, halvalla kun sai. Essencet olivat sen parisen euroa, kuten aiemminkin, mutta silloin Porissa lakkahylly oli harmillisen tyhjä. Nyt rohmusin vain kolme! Uh ihmetystä. Sävyvalikoima oli kuitenkin aika pieni, eikä siinä ollut edes kovin spessuja värejä.Get the Party Started, Party Princess sekä New York City Call
 Messuilla vaeltelun jälkeen suuntana oli Stadi, ja Body Shopista lähti matkaan tämä Glazed Apple -sarjan Bath Jelly -kylpyvaahto sekä (vain yksi!) käsivoide. Olen jo jonkun aikaa funtsinut pienen käsidesipullon roudaamista laukussa, ja ostinkin sitten tämän Absinthe-käsidesin. En tajua, kuinka kukaan voi käytää (saati tykätä!) tästä Absinthe-sarjan käsivoiteesta O__O Käsidesiin toi löyhkä on melko lailla sopiva... Kaupanpäällisinä pikkupurkki Satsuma body butteria.Lushin aarteista tulee myöhemmin aivan oma postauksensa, kunhan pääsen kylpyammeen välittömään läheisyyteen. Sen sijaan sitten Muumikaupan aarteita: tilpehööriä avaimiin sekä uusi rasia korkatuille siirtokuva-arkeille. Edellinen rasia alkaa olla huomattavan täynnä, ja tämä on aivan tismalleen sopivan kokoinen ^__^ Pienet on ihmisen ilot!Ostin messuita ehkä maailman hienoimmat kengät. Funtsin kyllä, ettei ne kuulu tän blogin piiriin, mutta ehkä joku kenkäpimahtanut postaus on joskus silti tuloillaan. Vouhkaan tänne muutenkin kaikenmoista sylki suusta roiskuen, joten eiköhän kenkäfriikkiä kamaa voi ympätä mukaan. Vaihtelua, vaihtelua.

Ajattelin alun perin tunkea messukynnet sekä -meikin tähän samaan, mutta enhän mä edes itse jaksaisi oikolukea tätä :D  Messumeininkien kolmas osakin on siis tulossa - saa tosin nähdä, kauanko siihen menee. Kuvien muoksiminen on jo hoidettu, mut ohan tää kirjottaminen ny rankkaa. Tuloillaan ois muutenkin kaikenmoista kivaisaa, ja mua niin syyhyttäis julkasta postausjonosta parit ihanaiset kynnet nytheti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D