tiistai 7. lokakuuta 2014

Arkisilmiä

Ja seuraavaksi kuvaoksennus täynnä silmämeikkejä. Nämä kaikki on kuvattu aamulla ennen kouluun lähtöä, joten valaistus alkaa hiljaalleen huonontua. Saa nähdä, löytyykö tästä kämpästä sen verran hyvää valoa, että pimeinä aamuina pystyy edes ottamaan kuvia... koulupäivän jälkeen ei ole kovin kuvauksellisen raikas olo, eli meikkipostaukset saattavat hyvinkin alkaa painottua viikonloppujen sotamaalauksiin.

Ja pakko on mainita, että nämä ovat tosiaan maksimissaan vartissa tehtyjä meikkejä, eli en todellakaan ehdi kovin kauheasti panostaa.. eikä kouluun nyt aina edes jaksakaan. Kuvaamatta jää useita samanmoisia nude luomiväri + ohut rajaus + ripsari -tyyppisiä aamuzombimaisia viritelmiä. Niissä ei ole mitään nähtävää :D Asiakaspalvelupäivinä tosin on syytä näyttää ihmiseltä tai edes etäisesti muistuttaa elossa olevaa kaksijalkaista.


Kyllä vain, tälläisellä sotamaalauksella kuljen päivisinkin, mikäli suinkin on aikaa  meikata :D Rajauksena raksuni Gosh, luomiväreinä väitän olleen Coastal Scentsin Metal Mania -paletin punainen, joku oranssi sekä kulta... ja varmaan käytin kyllä myös Sleekin Sunset-palettia... en nyt menis enää vannomaan. Otan aika usein kuvan käytetyistä meikeistä, jotta voisin kirjoittaa esimerkiksi viikkoja sitten tehdyistä meikeistä. Otinko tällä kertaa, otinko!? Muisti on hyvä mutta lyhyt.


Tämä sininen meikki on tehty Sleekin Snapshots-paletilla. Sisänurkassa ja kulmaluulla Martini, ulkokulmassa Humming Bird. Rajauksena Gosh, ripsarina uudeksi suosikiksi noussut Maybellinen The Falsies Volum' Express Flared -maskara. Ihme nimihirviö tuokin. Mua häiritsee aina aivan liikaa, ettei mun silmien väri oikein natsaa yhteen sinisten meikkien kanssa. En kuitenkaan viitsi laittaa värillisiä piilareita kouluun enkä varsinkaan pelkkää kuvausta varten.... ja näin pitkillä kynsillä alkaa hiljalleen olla ikävän tuntuista toi piilareiden poistaminen. Yh.


Mun oli niin tarkoitus tuhertaa  Arabian Nights -paletilla tehdyistä meikeistä heti oma postauksensa, mutta emmä sit joutanut meikata aamusin yli varttia, eli kaikenlaiset väri-iloittelut jäi hetkeksi pois. Nyt tosin on taas joku nassunsotkemisvaihe alkamassa, kun nudet sävyt+rajaus+ripsari on äärimmäisen tylsää ja mielikuvituksetonta. Ja onhan se. Aamuisin onkin nyt treenailtu raivoisasti tummien sävyjen nopeaa häivytystä. Näistä meikeistä yksikään ei ehtinyt vielä tähän postaukseen asti. Syytä voitte tiedustella kahta vaille kosahtaneelta läppäriltäni. Nyt olen lähinnä iloinen, että sain pelastettua kuvat ulkoiselle kovalevylle :D (Eli jos yhtäkkiä katoan blogosfääristä, taistelen todennäköisesti tekniikan ihmeiden kanssa määrittelemättömän ajan.)

Pitäiskö tästä meikistäkin sanoa jotain. Snapshots-paletin Sand Walker silmän sisänurkassa sekä kulmaluulla, ulkonurkassa Sleekin Sparke 2 -paletin Mulled Wine, ja jälleen Goshin rajaukset + Maybellinen ripsari. Tykkään jotenkin kauheasti punaisista luomiväreistä (Diorin Trafalgarin hankkimista odotellessa, oih ja voih... ♥), ne korostavat vihreitä silmiä kivasti. Tosin arkimeikissä punainen on kyllä hivenen haastava väri :D


Sisänurkassa Arabian Nights -paletista Scheherazade's Tale,  ja tuo violetti on Valley of Diamondsia, hyyyyvin reilusti häivytettynä. Ois tehny mieli jättää se voimakkaaksi, mutta muistaakseni tällöin oli  asiakaspalvelupäivä, joten koin fiksummaksi pysytellä neutraaleissa meikeissä. Tämä on mun käsitys neutraalista, oh yessss.


Kokeilin taas pitkästä aikaa myös rajauksen muodolla leikkimistä. Tätä pitäisi tehdä useammin, mutta silloin on kyllä varattava aikaa tarpeeksi, jotta meikin ehtii tehdä myös uusiksi :D Rajauksena siis Maybellinen Gel Liner. Muita aarteita en kyllä muista. Luomivärit olivat Diorin Pink May -viisikosta


Ja vielä kerran Arabian Nights. Alkuun pysyttelin turvallisissa väreissä pari päivää, kun ei ollut aamulla aikaa liiemmälti. Sisänurkassa Snapshotin Martini sekä Scheherazade's Tale (Osaan kirjoittaa tuon jo ilman, että katson paletista kirjoitusapua! :D ), ulkonurkassa Aladdin's Lamp, ja edellisten häivyttelyjen päälle sohaisin vielä Gold Soukia. Ihan kiva.


Ja bonuksena yksi kappale bilemeikkiä.

No ei, lähinnä en vaan tiennyt että mihin postaukseen tämän lykkäisin, sillä tosinaisen sotamaalaukset vaativat kyllä oman räikeän postauksensa, ja sen kokoamiselle ei ole vielä aikaa.

Tämän meikin tein Iitulle, olimma ämmäin kanssa menossa luokkalaiseni tupareihin. Kuvia oli tasan tämä yksi, ja tarkennus päin helvettiä. (Mutta kyllä tästä nyt idean saa selville...) Eikä muuten oo mun ottama kuva :D Luomiväreinä olivat Sleekin Bad Girl -paletin Innocence, Blade ja Gun Metal. Eye Linerista ei kyllä ole harmainta hajua, eikä räpsyttimien merkistä. Enkä tasan jaksanut kysyä tätä enää.

Turhan harvoin kyllä pääsee meikkaamaan muita, oma lärvi on niin tuttua kauraa jo. Tosin syysloman jälkeen saa sotkea muiden nassuja urakalla, silloin siis alkaa ehostuskurssi koulussa - opinpa mäkin sitten oikeasti meikkaamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D