torstai 4. kesäkuuta 2015

Tääl mää oon - sellanen niinku kuulumispostaus

Mulla on niin paljon kirjotettavaa, etten yksinkertaisesti tiedä mistä aloittaa! Kassillinen ihania kosmeaarteita esiteltäväksi, montakymmentä meikkilookkia, tsiljoonat kynnet ja nippu tutoriaaleja. Miksi sitten blogin puolella on ollut niin hiljaista?

Mua väsyttää.

Mua väsyttää aamulla, päivällä, iltapäivällä, illalla, yöllä. Yöllä tosin heräilen jatkuvasti, koska miksipä ei. Vaikka oon melko paatunut datis, olen tänään todella pitkästä aikaa koneella, sillä en ole jaksanut laittaa läppäriä päälle.  Kuinka typerää. Vitsailen kavereillekin tästä, että kuin naurettavaa tällanen on. Ei tässä kyllä mitään naurun aihetta ole. On todella turhauttavaa olla väsyneempi kuin ennen - kun tietää pystyvänsä vaikka mihin, ja silti makaa sohvalla tuijottamassa kattoa, koska väsyttää niin paljon. No, se tästä kitinästä taas tälle kertaa :'D

Eka työpäivä ja sopivan sininen silmämeikki ^__^

Aloitin maanantaina duunit taas, ja kivaa on ollut. Beauty is my thing ♥ Nyt on pari uutta työkaveriakin, ja vaikuttavat ihan huippukivoilta! Oon ehtinyt oppia taas vaikka mitä uutta vain kolmessa päivässä ^__^  Kädet ovat kyllä aivan rutikuivat kaiken vedellä lotrauksen jälkeen, joten Essien Flowerista-kokoelman kynsikuvat ovat melko, eh, karuja.


Olin tossa viikon murun luona, ja onneks tulin takasin kotiin, oisin varmaan muuten muuttunut rusinaksi kaiken sen kylpemisen määrästä! Oon käyttänyt kasan Lushin vaahtoviipaleita ja kylpypommeja, oi ihanuutta! ♥


Autokruisailuselfie! Huulilla Rimmelin Apocalips Phenomenon, joka saa mut näyttämään jostain syystä aina tosi ruskettuneelta? Kelpaa! Natural Coden Eye Intesifier sävyssä Intense Turquoise on mun uusi suosikki ♥ Oon käyttänyt tätä varmaan joka toinen päivä parin viikon ajan. Mitennii jämähdän samoihin meikkijuttuihin? :'D


Käytiin anoppilassakin, ja on kyllä aivan huikea maisema! Jos ei olisi ollut niin kylmä tuuli, olisi ihan hyvin voinut kuvitella olevansa toukokuun sijasta heinäkuussa ^__^


Porin reissun aikana vietettiin Huulipunavallankumousta, ja osallistuin itsekin siihen sillain sopivasti sohvalta käsin :D Raihnainen olo lähtee huulipunalla, ja varsinkin Macin Impassionedilla ♥ Kuvanrajauksella on näemmä hyvä piilottaa rehahtanut juurikasvu. Mun on varmaan pakko antaa tän kasvaa takasin pitkäksi, kun enhän mä ehdi omaa reuhkaa leikkauttaa. Asiakkaiden hiukset on hienosti, ja itse sitten hihhuloin ylikasvaneessa niskasiilissä ja hätäponnarissa.


Ja ja ja ja ja! Kävin ehkä erään tympeän päivän piristykseksi Macin pisteellä Tampereella, ja KAHTOKKEE MIKÄ IHANA!!! Perfect Topping! Oisitte nähny mun ilmeen kun näin tämän :D Kimaltavaa! Kaunista! Minun!!

Näitä seuraavia lystimyksiä löytyy häästägillä #classicalartmemes. Mun huumorintaju taitaa (onko siitä nyt ois ikinä ollut epäilystäkään) olla aika kieroutunut. Taidehistorian ystäville (kuten minäkin olen, tuleeko yllätyksenä?) kovin sopivaista tavaraa.


Okei, nyt lopetan tän höpinän taas, ennen kuin spämmään tänne enemmänkin jotain mukahauskaa. Huomenna on luvassa pitkä ja kiireinen päivä hiushommissa, mutta ah, viikonloppu! See you ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D